Eski sevgilimin bi anda evlendi

Ee yani?? Evlenmiş artık düşsen mi acaba adamın yakasından. Hayır birde şey tripleri yok mu bitirdim istemedim tamam istememişsin o da birini sevmiş evlenmiş işte senden sonra sorun ne. Anlamlar çıkarmaya falan çalışıyorsun kendince ama boş yani..

Erkekler nisanlanmadan önce evlenecekleri kişiyi onaylamak için hemen öncesinde eskiden görüştükleri kişi ile temasa geçerlermis. Bunu.bir pskilogdan duydum. Sizi o yüzden eklemis
Eskiden olumlu dönüt almazsa mı nişanı basıyorlar yani

Eskiden olumlu dönüt almazsa mı nişanı basıyorlar yani
Söyle amaç eskiye dönmek değil orada zaten. Amaç yenisini onaylamak. Yani adam nisandan önce eskileri yokluyor bir anda evlilik korkusu oluyor. Eskilerle temasa geçmeye çalışıyor. Ama aslında bilincaltinda şu var yenisi ile olacak mı doğru karar mi bu evlilik sonuçta ayrılık olmayacak doğru kişi mi? O yüzden aklı eskilere gidiyor onlarla iletişime geçmeye çalışıyor ama yenisinde buldugunu bulamayıp evleniyor. Yani sizden başkasına da yazmıştır. Amaç aldatmak değil yeni kadını onaylamak. Ha evet doğru kişi ben bunu seviyormuşum eskisi hala istemediğim kişiymiş demek

Söyle amaç eskiye dönmek değil orada zaten. Amaç yenisini onaylamak. Yani adam nisandan önce eskileri yokluyor bir anda evlilik korkusu oluyor. Eskilerle temasa geçmeye çalışıyor. Ama aslında bilincaltinda şu var yenisi ile olacak mı doğru karar mi bu evlilik sonuçta ayrılık olmayacak doğru kişi mi? O yüzden aklı eskilere gidiyor onlarla iletişime geçmeye çalışıyor ama yenisinde buldugunu bulamayıp evleniyor. Yani sizden başkasına da yazmıştır. Amaç aldatmak değil yeni kadını onaylamak. Ha evet doğru kişi ben bunu seviyormuşum eskisi hala istemediğim kişiymiş demek
İlk kez duyuyorum böyle bir şey. Mantıklı da

İlk kez duyuyorum böyle bir şey. Mantıklı da
Zamanında bu şekilde benimle evlenmek isteyip bunu yapan ve ayrıldığım biri vardı o zaman söylemişti psikolog. Eğer evlilik ve nisan öncesi ise ama bir kaç hafta en fazla durum buymuş. Kalan daha eski sürelerde durum başka tabi

Aşık rolleri kesip baskasıyla evlenmesi seni şoke etsede. Erkekler olaya bu kadar duygusal bakmıyor ki. Onlar sürekli talep eden taraf olmaya alışmışlar. He desen kavgalar zaten devam edecekti

ne yapıyoruz, kendimizi bu kadar da sevmiyoruz. Hayat sizin etrafınızda dönmüyor. Adam ne güzel evlenmiş, yüzüğünü takmaması, profil fotosu koymaması size nispet olsun diye evlendiği anlamına gelmiyor. Niye bu kadar kinlendiniz anlamadım. Evlendiği kız daha mı güzel?

Adam ne güzel evlenip düzenini kurmuş. Ömür boyu sizin peşinizden koşacak değildi. O artık başkasına ait

Geçenlerde bir üye vardı, eşinin ne nişanlıyken ne de evlendiklerinde hiç birlikte fotoğraflarını paylaşmadığından ve alyansını asla takmadığından dert yanıyordu. Onlar da çok hızlı evlenmişlerdi ve eşinin eski sevgilisini unutamadığından şüpheleniyordu. O eşin eski sevgilisi siz misiniz acaba :)

Başlığı da buldum ; Eşimin aşk acısı tweetleri

Son düzenleme:
Bu güvensizliğin sebebi erkek arkadaşın ise sebep olduğu an ayrılmalıydın. Geçmişten gelen veya kendi özgüvensizliğinle alakalı bir durumsa ilişkiye hiç başlamamalı, ne kendine ne de başkasına bunu yaşatmamalıydın. Sınamak, denemek, test etmek bunlar sağlıklı ruh halinin yapacağı işler değil. Kendiliğinden bir durum bir olay oluşur o zaman gözlemler ve notunu verirsin ama bu şekilde olmamış gülüm

Kızlar 2.5yıllık bi ilişkim vardı tipik bi akrep erkeğiydi birazda ilk 4-5ay muazzamdı herşey yüzük almıştı hatta cok bizimkilerle tanısmak istiyodu ben erteliyordum erken diye ciddiydikte 1 seneyi devirdikten sonra sürekli tartışmalarımız başladı ve artık yoruldugumu anlaşılmadıgımı farkedip her yazmasında istemediğimi söyledim defalarca kez istek attı mesaj attı aradı kapıya geldi şimdi diyebilirsiniz nazlanıyomuydun halledemediğimiz için daha fazla yıpranmaktan korkuyodum belkide sonra seni istemıyorum artık dedim başkası mı var dedi hayır istemıyorum dedim ve yazmamıştı aradan 5ay sonra profılını açıp bi kızla resim atmıs storysınde 3ay sonra bana istek attı reddettim ama bu süre zarfında birazda yakın oturuyoruz ama hep biZim sokakta caddede karşılaşıyoduk ve istek attıktan 15gun sonra nişanlandıgını ögrendim şuan evli hala bizim sokaktan geçerken tesadüfmüdür bilmiyorum denk geliyorum ama kesinlikle karısının pp fotoları var ama bunda yok stalk yaptım yuzugunude takmıyor öfkem artıyor anlayamıyorum neden böyle oldugunu konduramıyorum belkide neden olabilir sizce yardımcı olursanız fikirlerinizle çok sevinirim
Artık onu engelle.Yeni sayfa aç.

Bak böyle hemcinsimi görüncede ben deli oluyorum... Peşinde koşup yalvarsa beni taciz ediyor rahatsız ediyor diye yaygarayı koparırsın değil mi. Adam karakterli bir duruş göstermiş kendi yoluna devam etmiş evlenmiş barklanmış daha ne? Keşke sende adamın yaptığı gibi bir duruş göstersen

Back
X