Eski sevgilimin bi anda evlendi

Giden gitmiş,biten bitmiş adam artık evli kendin anlaşamıyoruz deyip ayrılmışsın.

Herşeyden anlamda çıkartmayın ne ben ne eşim yüzük takmayız,ilk yıl bi denedik ikimizde sevmediğimizi anladık yüzük takmayı,çıkarttık.
Seninle alakalı değil herşey,kurma kafanda.

Adamın karakteri veya "karaktersizliği" çok belli. Ben o evlendiği hanıma üzüldüm. Sizi kurtulmuş gözüyle gördüm bir an. Nedense...

Kızlar 2.5yıllık bi ilişkim vardı tipik bi akrep erkeğiydi birazda ilk 4-5ay muazzamdı herşey yüzük almıştı hatta cok bizimkilerle tanısmak istiyodu ben erteliyordum erken diye ciddiydikte 1 seneyi devirdikten sonra sürekli tartışmalarımız başladı ve artık yoruldugumu anlaşılmadıgımı farkedip her yazmasında istemediğimi söyledim defalarca kez istek attı mesaj attı aradı kapıya geldi şimdi diyebilirsiniz nazlanıyomuydun halledemediğimiz için daha fazla yıpranmaktan korkuyodum belkide sonra seni istemıyorum artık dedim başkası mı var dedi hayır istemıyorum dedim ve yazmamıştı aradan 5ay sonra profılını açıp bi kızla resim atmıs storysınde 3ay sonra bana istek attı reddettim ama bu süre zarfında birazda yakın oturuyoruz ama hep biZim sokakta caddede karşılaşıyoduk ve istek attıktan 15gun sonra nişanlandıgını ögrendim şuan evli hala bizim sokaktan geçerken tesadüfmüdür bilmiyorum denk geliyorum ama kesinlikle karısının pp fotoları var ama bunda yok stalk yaptım yuzugunude takmıyor öfkem artıyor anlayamıyorum neden böyle oldugunu konduramıyorum belkide neden olabilir sizce yardımcı olursanız fikirlerinizle çok sevinirim
Senden önce de yüzük atmış.bence bunun ailesi bunu sürekli evermeye çalışıyordu.sonunda mücadele edemedi tamam dedi.bu arada maşllah kısmetli adammış.bu konuda bile 3 tane var.bu konularda çok kıskancım yaa.aşamıyorum.

Senden önce de yüzük atmış.bence bunun ailesi bunu sürekli evermeye çalışıyordu.sonunda mücadele edemedi tamam dedi.bu arada maşllah kısmetli adammış.bu konuda bile 3 tane var.bu konularda çok kıskancım yaa.aşamıyorum.
Yok kiz valla inanmam gdggxgxgxg

Back
X