- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi Bademfindik
Ben olsam hasta taklidi yapardım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten gitmeyi düşünmuyorum da dogru mu düşünüyorum diye sorayım dedim :)bırak kim ne derse desin gitme. hem merak etme gelının kulagına bi şekilde gıdecek nasıl olsa. en azından o gün geldiğinde başın dik bi şekilde '' gtmedim'' dersın![]()
Haklisin cok munasebetsiz olur zaten bende gitmiycem de dogru mu düşünüyorum diye sormak istedimAklıma ilk gelen : ne münasebet yahu' şeklinde oldu.
gitme. akrabaymıs hem. nasıl olsa gelin bi şekilde öğrenecekBen zaten gitmeyi düşünmuyorum da dogru mu düşünüyorum diye sorayım dedim :)
Benimde aklima geldi ama diyelm anneme sorsalar melek niye gelmedi diye hasta dese bu seferde uzuntuden hasta oldu derlerBen olsam hasta taklidi yapardım![]()
Zaten gitmek istemiyorum da ne bileym bi sormak istedim bence de çok acı verici olurGitme!
Ben mecburiyettn gitmistim çok acı veriyor![]()
Teşekkür ederim zaten kesinlikle istemiyorum gitmeyigitme. akrabaymıs hem. nasıl olsa gelin bi şekilde öğrenecek
boşver insanları. herkes kendıne baksın. kım ne derse desin
Ya işte hasta gelemedi dese annemgil bu sefer uzuntuden hasta olmuş derler bizimkilerde laf mi yokGitmeniz size ne kazandıracak? Eğlencek misiniz, hayır. Sormanız bile gereksiz bence babanız noktasında da yalan bol hastayım diyin geçiştirin![]()
Aynen gitsen dert gitmesen dert ama ben sahsen kendi dugunumde ne kendi eski sevgilimin nede evlenecegim kişinin eski sevgilisini gormek istememYine bir .oklu deynek olayı.Yorumları okuyunca benim bile kafam karıştı. Her türlü herkes haklı gibi.
O zaman da hastalığa kaldı üz0ntüden derlerBen olsam hasta taklidi yapardım![]()
Hayır gitmek zorunda olsam bile suslenip oynamam bi kosede oturur baska seylerle ilgilenirim ki gitmek istemiyorum empati yaptigim zaman ben istemem meselaHayırr hem canın sıkılır hemde eskiyse eskidir senin için hiçbi önemi olmamalı, kimse senın gidip gitmemenle ilgilenmez, evlilik sonuçta adamın olayı bitmiş kimi çatlatacaksın oynayıp süslenip..
Ailem dedigim sadece annem biliyordu oda bişey demedi asil istemeyip engel çıkaran karsi tarafBaskalarinin ne düşündüğü önemli degil ama şu var ki ailen mecbur birakamaz seni çünkü onlar da engel olmus
Benimkini ailem bilmiyordu :)
O zaman çalışıyorsanız iş yüzünden yorgun diyebilirsiniz ayrıca bu kadar kafa yormayın bence kimin ne dediği ne düşündüğünü önemsemeyi bi bıraksak artık.. bir düğüne katılmamayı kimseye izah etmek zorunda değilsiniz ister üzüntüden hasta oldu desinler ki bence düşük bi ihtimal, kısaca kimene sizin kafanızı bunlar yormasın gülüp geçin diyorum vesselam başkalarının ne dediğini değil kendimizi düşünelim kadınlar olarak. SevgilerYa işte hasta gelemedi dese annemgil bu sefer uzuntuden hasta olmuş derler bizimkilerde laf mi yoko yuzden hasta bahanesini kullanmak istemiyorum