Eski sevgilimin düğüne gitmeli miyim?

Ailenin gitmesi bile tuhaf. Kizlarini vermedikleri adamin dugunune gittiklerine gore kafalari baya guzelmis.

Gitme . Hatta görüsmeyin bile asla . Burda geçen gün iki amca çocuğunu birbirlerine düşünmüslerdi . Adam sonradan evlenmişti .karisi hoşlanmiyordu o kizla hareketlerinden görüsmelerinden . kesinlikle gitmemelisin .Eline birşey geçmez hiçbir şeyde kaybetmezsin .

Çok önemli bi problem var her şeyden önce. Bi insan neden akrabasıyla aşk yaşar????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ciddi olamazsin. Tabikide gitme.
Benimde ayni mevzular basimdan gecti.
Bende akraba birisiyle iliskimi basladim bitirdim.
MerAk etme kimse " ah unutamadi yataklara dusmustur zaten simdi gelmedigne gore" demez. Eger derler diyosanda o gece dugunun baslama ve bitis saatine kadar disarlarda gez toz arkdaslarinla. Hatta sosyal medyan varsa guzel bi tweet feln at " arkdaslarla gezmelerde' havasiyla.

Slm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
Nasil bi soru bu¿¿

Tabiki gitmemelisin
Gitme demiyorum gitmemelisin diyorum.....
Umit beseni saygiyla aniyorm herkes gibi:ıslık:

Sakın gitme. Gidince arkandan daha çok laf edecekler çünkü. Hastayım demesinler arkadaşının doğum günü varmış, nişanı varmış filan desinler sizinkiler. Ben gidip izleyecek bir psikolojiye sahip değilim, kaldıramam. Siz de kendinizde bu sağlam psikolojiyi bulamıyorsanız gitmeyin.

Slm kızlar
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
Ağlamaktan ölmek istiyorsan git

Slm kızlar
Ben gitmedim 2 ay once evlendi beni butun sülalesi taniyor ne gerek var gitmeye ama bir muddettde gidip gizli gorsem belki sogurum diye de dusunmustum

Nikahina beni cagir sevgilim :)
Slm kızlar

Slm kızlar

Kısa ve net olarak hayır.

Ailen mesaiye kaldığını söyleyebilir. Malum bu devirde iş bulmak zor çok çalışıyorsun çooook :)

Bişeyler hissetmiyorsam giderdim ki 7 yıl geçmiş hissetmiyorsundur heralde?

Herkes gitma demis ama gitmezsen de ha bak unutamadığı için düğünü görmeye katlanamadigi icin gelmedi der gitmezsen

Herkes gitma demis ama gitmezsen de ha bak unutamadığı için düğünü görmeye katlanamadigi icin gelmedi der gitmezsen
ne derlerse desinler kmse umursamaz bnce o kargaşada soranda olmaz.. kadının en güzel günü sonuçta o kadının yerine koyalm kendimizi. düşnceli olmak lazm..
bi ay snra düğn var benm kocamla eski sewgilisi karşılaşacak onlarda çok istemş ailesi istememş çaktırmamaya çalışıom ama içm içimi yiyo :KK17:

Back
X