- 5 Eylül 2016
- 425
- 866
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bademfindik
Gitme tabiki. Evlendiği kizin yerine kendini koy en mutlu gününde eşinin eski sevgilisinin gelip kafa karıştırmasını ister miydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin düğününüzde eşinizin ex'i göbek attı heralde?Ben olsam giderdim hatta göbekte atardım ortada :) ciddiyim...geçmişe maziiiii derler
Mazosistmisin ne isin varSlm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?
bunda kızılcak alıncak ne var ben anlamadım.neden bozuldunuZ şimdi siz durduk yerde :) ben ciddi bişey yazdım.eski sevgilimin düğününe gittim göbek atmadım çnkü kokteyl düğündü.ne eski sevgilim ne ben aklımıza bile gelmedi bişey.dedim ya geçmiş mazidir.hayat boyu takıntılı olmadım , kimseyede önermem.rahat olmak iyidir...Sizin düğününüzde eşinizin ex'i göbek attı heralde?
Ayrıca bitek böyle düşünen ben değilim konu içindeki yorumlara bakarsan.yani eşimin ex i düğünde göbek attımı bilmem ama bulunduğum yerde biçok butik mağazada eski sevgilisi çalışıyo.gayet rahat gidip alışverişimide yapıyorum hiç problem yapmadan.takıntılı değilim yani asla.sizede öneririm güzel bişeySizin düğününüzde eşinizin ex'i göbek attı heralde?
Slm kızlar
7 yil once cok yakin bi akrabanin ogluyla bi sevgililik donemimiz oldu
Aileler istemediği icin ayrıldık cok seviyoduk birbirimizi. Bu gecen zaman icinde beni cok aradi kacalim barisalim vs vs diye ben istemedim. Haftaya evleniyo sizce düğünune gitmelimiyim ailem mecburen gidecek ben gitsem bu kiz niye geldi gitmesem hala unutamadi ya ondan gelmemiştir diyecekler arada kaldm siz olsaniz ne yapardiniz?