eski sevgilimin egosunu şişirdim galiba kızlar.. artık pişman olmaz mı dersiniz ? :(

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
daha öncede konu açmıştım ama kısaca anlatayım
3 senelik iliskim 2 ay once bitti. Cok direndim bitmesin diye ama o istemedi. En sonunda da bakti laftan anlamiyorum kizim sevmiyorum seni istemiyorum sevgiye falan inanmiyorum ben istemiyorum sevmek sevilmek dedi. Bunu demesinden 1 hafta gecti ve bugun ona yazdim. Sevgi bitebilir buna kizmiyorum ama sevmeyisine ragmen bana inandirdiklarin bana umut verislerin bana dokunusun iste bunlar beni kirdi yaraladi dedim. O da ben de rahatsiz oluyorum ne olursa olsun bunu yapmamaliydin diyorum ama nasip diyorum razi geldim ben ilerde tahammulsuzluk articak ve yine bu sona ulasacaktik bunu gordum dedi.ileride pişman olucaksın gibi bir şey dedim o da benim yüz çevirdiğim yere dönmek gibi bir huyum yok bekleme dedi. bekleyen Sen de razi ol dedi.ben de benim de giden birini beklmekey gibi huyum yok ben de razı Oldum dedim. benden ayrıldıktan sonra bana evlenicem demisti. Sordum gercekten evlencek misin diye bana belli olmaz dedi. Laf uzadi dedim birisi mi var birini mi seviyorsun.. Ama sen sevme o da yari da kalir mumkunse sevme dedim. O da bir daha sevmek mi tovbe yazdi. Ben de ne guzel ilk ve son sevdigin kalicam sevindim dedim bir gun sendeki anilarimi cope atmak istersen atma bana yolla dedim. Tamam olur ama ya da yollamam dedi neden dedim canim ole istiyor dedi. Cope atmicagini dusunucem o zaman hoscakal dedim allah yolunu da bahtini da acik etsin dedi. kibirli biri olmuşssun.kötü biri olmuşsun dedim ona evet öyleyim dedi. sizce peşindne koşarak fazla mı şımarttım? peki o neden hala bana cevap veriyor? bir yandan da umutlanıyorum sevgiden sogumus anladigima gore zaman bizi kavusturur mu dersiniz hos o gittigim yere bir daha donmem dedi ama? Ben nedense inaniyorum gelecekmis gibi. Anilari sakliyor bana cevap veriyo. bir daha sevmem diyor.. pişman olma ihtimali var mı dersiniz?

0|0

Şuanda baska biriyle görüşüyor bence. Bu kadar net ve kesin konusmasının baska bir anlamı yok.
Erkekler anılara bizim kadar derin anlam yüklemezler.

Kusura bakma ama çocuk sana resmen düş yakamdan demiş. Bence de artık daha fazla gitme üzerine. Geçmişinizin hatrına cevap veriyor bence. Sihirli değneğe falan ihtiyacı var şuan her şeyin eskiye dönebilmesi için...

adam seni sürekli tersliyor, sen yazmaya devam ediyorsun, yani biraz gururunu düşünerek yazma artık, bence adam senden bezmiş nasıl ağır konuşsam da yazmasa diyor sen hala yazıyorsun
başlığa cevabım pişman olmaz, daha çok şükredesi var gibi bittiğine, ama bitmiyor hala yazıyorsun

asıl dönerse işte ozaman pişman olursun , bırak gittiği yerde kalsın ,
şu erkekleri bu kadar şişirmeyin diyorum

Gururunu yerle bir ettirmeye doyamamışsın iletişime geçmişsin ama belli ki oda gururunu yerle bir etmelere doyamamış ne buluyorsunuz şu egoist adamlarda anlamıyorum

biten bitti uzatmayın
bayılıyorsunuz şu exlere kafa yormaya
bu yaşlar bir daha geri gelmeyecek.. yapmayın

Kendinizi gereksiz yere degersizleştiriyorsunuz hem de cigeri 5 para etmezler için.
Tecrübe deyin, atın bir kenara, Allah'a havale edin.
Ne kafaya takılacak, ne de oturulup üzülünecek bir durum bence.
Bir daha da kimse için bu kadar taviz vermeyin derim.

Bitmiş gitmiş.Herşey olacağına varır.Kendini üzüp küçükte düşürme.Bırak egoydu şuydu buydu bitir sen de.Ona yapabileceğin en güzel tavur umursamamak yoluna bakmak.
Yok daha sevmem de evlenmem de....ohooo kimse hayatın ne getireceğini bilemez.

Egosunu sisirmekmi adam kalmamis bi ego kalmis ortada size tavsiyem bu saatten sonra unutup yolunuza bakmaniz

Pişman olma ihtimali yok. Seni sevmiyor, bitirmiş. Sen ısrar ettikçe de evet hem bir tarafları kalkıyor hem de daha çok soğuyor. Sen o kadar lafımıza rağmen devam et böyle. İyice bıksın adam. İyilikle ayrıldığına da pişman edersin böylece. Bu şekilde gidersen adam gerçekten o anılar dediklerin her neyse gelip kafana atacak, sana da küfrü basacak benden söylemesi.

Yazmayin demiştim diğer konunuzda da ama o kadar uzatmissinizki beni bırakma diye yalvarmaktan farkı yok bu saatten sonra yazmayin bari erkekler ayrılığı biraz zaman geçince farkederlermis seviyorsa döner.

O mesajlardan nasil umutlandiniz ben anlamadim. Resmen oynuyor senle cevap vererek bile gozunde nirvanaya ulastiginin farkinda. Sen onun gozunde cantada kekliksin.
Bencede oylesin. Ne zaman donse affedecek gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…