Sizin kizdiginizdan cok daha fazla kiziyorum kendime.zoruma gidiyor arkadaslar. Ayrilmadan bir hafta once evlenecegiz su bu diye bir suru umitler vermisti bana.ailem nisan icin para biriktiriyordu. Kabullenemedigim su anladim ki sevgisinin bittigini yazdan beri biliyordu cesaret edemiyordu ne zaman ki kavgalar artri firsat bu firsat dedi boyle net ve kesin bitirdi .ama bu yaz boyunca sevmeyisine ragmen kalkti benle gezdi tozdu optu dokundu sarildi cok seviyormus gibi yapti. Kendimi oylanmis ve kandirilmis hissediyorum artik. Buyuk bir hayal kirikligi yasadim en guvendigim insan guvenimi yok etti. Evet bunca seyden sonra onun donmesini beklemek aptallik ona iki ay boyunca yazmak don demek benim ezikligim evet. Bazi arkadaslar medenice bitirmis daha ne yapsin diyor ama onun benim duygularimla oynadigini gormuyorlar.ama hepinizin hakli oldugu bir yer var ki artik durmaliyim
ben sadece gecmisimizi dusundukce nasil bu hale geldik bitmwmistir bir seyler diye canalayip durdum. Ama cabaladikca pisman oluyorum. E seneme pisman oluyorum. Bu yuzden duracagim. Hepinize tesekkur ederim