• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin en yakın arkadaşı bana aşık

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
363
yaaaa inanamıyorummm yaa hala şoktayım erkek arkadaşımın yani eski sevgilmin en yakın arkadaşı kardeşim gibidir hepte kardeşim dedim oda bana kızdan hoşlandı bana geldi yenge yardımcı ol diye bi yere gittik hep yanımda oldu hep beraber fotograf çekinirdik bulgaristandan geldikten sonra yalnız buluştuk 4 aydan sonra eski sevgilimle olan tüm bilgileri aldım ondan hatta kızdım sen mi ayarladın kızı diye ve çok duygusal alıngan biridr bilirim içerledi sözüme yapmadım dedi neyse uzun lafın kısası bana galenia büyük boşluktayım artık çıkmak istiyorum bu kuyudan dedi bende bişileri hissediyodum saçmalama diyodum kendime hatta emin oldugum halde yanılıyorum demiştim sonunda dayanamadım sen bana mı aşıksın dedim. zaten şok oldu ama yalan söleyemem sana evet dedi nasıl biliyodun ben asla söyleyemezdim dedi bildim işte içime doğdu ne zamndır dedim liseden beri dedi ya karaktersiz bi insan olsam çocugu harcardım kardeş kazığını eski sevgilime yaşatırdım ama işte çocugu dşünüyorum ve çok sağlam arkamı yasladıgım bi insandı artık eskisi gibi olmaz diyorum :/ bilmiyorum çok üst üste geldi herşey napıcağımı şaşırdım sizce napmalıyım ona nasıl davranıcağımı bile bilmiyorum artk dayanamadım dedi ama dedim sen nasıl tahammül ettin yani bilmiyorum hep boşluktaydım senin gözlerine o baktıkça içim gidiyodu ama anlamasaydın ölüme kdar giderdi benle keşke anlamasaydında öyle devam etseydik dedi :( offff offf :59: :26::14:

yaaaa inanamıyorummm yaa hala şoktayım erkek arkadaşımın yani eski sevgilmin en yakın arkadaşı kardeşim gibidir hepte kardeşim dedim oda bana kızdan hoşlandı bana geldi yenge yardımcı ol diye bi yere gittik hep yanımda oldu hep beraber fotograf çekinirdik bulgaristandan geldikten sonra yalnız buluştuk 4 aydan sonra eski sevgilimle olan tüm bilgileri aldım ondan hatta kızdım sen mi ayarladın kızı diye ve çok duygusal alıngan biridr bilirim içerledi sözüme yapmadım dedi neyse uzun lafın kısası bana galenia büyük boşluktayım artık çıkmak istiyorum bu kuyudan dedi bende bişileri hissediyodum saçmalama diyodum kendime hatta emin oldugum halde yanılıyorum demiştim sonunda dayanamadım sen bana mı aşıksın dedim. zaten şok oldu ama yalan söleyemem sana evet dedi nasıl biliyodun ben asla söyleyemezdim dedi bildim işte içime doğdu ne zamndır dedim liseden beri dedi ya karaktersiz bi insan olsam çocugu harcardım kardeş kazığını eski sevgilime yaşatırdım ama işte çocugu dşünüyorum ve çok sağlam arkamı yasladıgım bi insandı artık eskisi gibi olmaz diyorum :/ bilmiyorum çok üst üste geldi herşey napıcağımı şaşırdım sizce napmalıyım ona nasıl davranıcağımı bile bilmiyorum artk dayanamadım dedi ama dedim sen nasıl tahammül ettin yani bilmiyorum hep boşluktaydım senin gözlerine o baktıkça içim gidiyodu ama anlamasaydın ölüme kdar giderdi benle keşke anlamasaydında öyle devam etseydik dedi :( offff offf :59: :26::14:

canim kötü bir durum gercekten :S belkide bugün hissettigim o kötü sey buydu..
ama $uda varki canim, erkeklerle arkadas olunmuyor, keske daha mesafeli davransaydin..
liseden beri asikmis birde, insan farkeder ama bence.. sende hissetmissin keske bastan uzak kalsaydin
soguk davransaydin hissettiginde.. onada yazik günah sonucta :5:
yapabilecegin tek sey artik onunla konusmamak.. sonucta eski sevgilinin en yakin arkadasi..
bu cocukla oynarsan, ah'ini alirsin.. kendi kendine icinde sevmis seni..

canim kötü bir durum gercekten :S belkide bugün hissettigim o kötü sey buydu..
ama $uda varki canim, erkeklerle arkadas olunmuyor, keske daha mesafeli davransaydin..
liseden beri asikmis birde, insan farkeder ama bence.. sende hissetmissin keske bastan uzak kalsaydin
soguk davransaydin hissettiginde.. onada yazik günah sonucta :5:
yapabilecegin tek sey artik onunla konusmamak.. sonucta eski sevgilinin en yakin arkadasi..
bu cocukla oynarsan, ah'ini alirsin.. kendi kendine icinde sevmis seni..

oynamıcamm ama o benim hayatta erkek olarak değer verdiğim yaslandıgım tek insan nasıl uzak kalmak zaten kardeşim derdim oda çıtır diyip dururdu :14: ki her zaman yanımda oldu manevi olarak zaten ayrılınca çok buluşamadık ki eski sevgilim ben konuşmuyosam sende konuşma demiş ona o yinede dinlememiş :59: ben onu bırakamam bi senedir tanıyorum ama sevgilisi de olunca çocugun ben yanlış dşünüyorum saçmalıyorum diye geçirdim içimden hayır zaten çıkmam ama bırakamayızda birbirmizi bunu biliyorum ve bu o kdar fedakar biri ki bi kızla başladı kız ünide okulu falan bırakır korkusuyla kızın hayatını maf etmemek içn ayrılamıyo bile :( ben zaten hiç kıyamam

ay resmen yilan hikayesi gibi.. o baskasina ümit veriyor seni seviyor,
sen belki eski sevgilini yada bilemiyorum..
arkadasinin yaptigida cok yanlis.. baska kiza ümit verip onun günahina giriyor..
birinin hisleriyle oyun oynamak kadar kötü bisey olabilirmi ya..
erkeklerin hep yaptigi sey.. yarabandi olarak kullanirlar kizlari hep..

keşke sormasaydın anladığını belli etmeyip yavaş yavaş mesafe koysaydın dicem de belki böylesi daha iyi oldu

öbür türlü bu nasılsa anlamıyo diyip abartabilirdi

ama çok kötü bi durum tahmin edebiliyorum...arkadaş olarak devam etmeyi kabul ederseniz yani o ederse görüşün gene ama eskisi gibi olmaz

ay resmen yilan hikayesi gibi.. o baskasina ümit veriyor seni seviyor,
sen belki eski sevgilini yada bilemiyorum..
arkadasinin yaptigida cok yanlis.. baska kiza ümit verip onun günahina giriyor..
birinin hisleriyle oyun oynamak kadar kötü bisey olabilirmi ya..
erkeklerin hep yaptigi sey.. yarabandi olarak kullanirlar kizlari hep..

yaniii aklım karışık cnm ya toparlayamadım daha görüşmeyelim dedim sadece kapadım telefonu falan :14:

normal bu tepkin canim..
sonucta beklemedigin bisey bu..
onunda seni anlamasi lazim..
biraz zaman tani kendine hemen konusmak zorunda hissetme kendini..

keşke sormasaydın anladığını belli etmeyip yavaş yavaş mesafe koysaydın dicem de belki böylesi daha iyi oldu

öbür türlü bu nasılsa anlamıyo diyip abartabilirdi

ama çok kötü bi durum tahmin edebiliyorum...arkadaş olarak devam etmeyi kabul ederseniz yani o ederse görüşün gene ama eskisi gibi olmaz

dedi yalvarıyorum sana unutalım saçmaladım say unut ama kesme görüşmeyi :( allahım ya bide ne koyuyo gerçek kişi aşık değil arkadaşı aşıkkk :5: nasıl bi imtihan buuu

söylemedim say , unut ... demek kolay..
olurmu öyle sey.. bildigin bisey.. yine senden eskisi gibi olmani bekleyemez..
ne zamana kadar sürecekki bu böyle..

en yakın arkadaşımın eski sevgilisiyle çıkıyorum..ama ben arkadşaımdan önce tanıyordum ve sevgiliminde kankasıyla ben çkıyordum o zamanlar. yani gönül bu.. bişiler gerçekten varsa içinde ve buna engel olan bişey yoksa bence sorun yok.

Son düzenleme:
en yakın arkadaşımın eski sevgilisiyle çıkıyorum..ama şu var ben arkadaşımdan daha öncedendir tanıyordum ve sevgiliminde kankasıyla ben çkıyordum o zamanlar. yani gönül bu.. bişiler gerçekten varsa içinde ve buna engel olan bişey yoksa bence sorun yok.

söylemedim say , unut ... demek kolay..
olurmu öyle sey.. bildigin bisey.. yine senden eskisi gibi olmani bekleyemez..
ne zamana kadar sürecekki bu böyle..

dediğim gibi canım hislerim onun bile bana oyun oynayabileceğini söylüyo eski sevgilimin bi denemesi olabilir bu.. :( o yüzden konuşmuyorum bu ikimizin arasında ve asla o duymucak dedim aynen artık açılmasın aramızda bu konu ben bugün çok saçmaladım gerçekten özür dilerim dedi özür dileme knuşmalarımıza dikkat ederiz bundan sonra olur biter dedim.. şaşmalıydım aslında bi erkekle bi kızın arkadaşlığı tuhaf zaten :/

Back
X