- 9 Mayıs 2015
- 1.971
- 6.439
- 358
- Konu Sahibi tinkerbelllll
Siz adam o…pu oldu diye mi üzülüyorsunuz?işte öyle dese benim tamam o zaman diyeceğimi hiç üzülmeyeceğimi biliyor ya o yüzden duygularıma dokunuyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz adam o…pu oldu diye mi üzülüyorsunuz?işte öyle dese benim tamam o zaman diyeceğimi hiç üzülmeyeceğimi biliyor ya o yüzden duygularıma dokunuyor.
Parasızlıktan kötü yola mı düşmüş yani yeşilçamda mıyız, ne dram ne dram bir yerlerim zora gelemiyor demiyorda kolayını bulmuş işte.
Ne yapıyor bilmiyorum ama efsane manipüle şekli var yani tutup bir de adama üzülüyorsunuz falan şu an ben sizin için üzüldüm Allah bilir kimlerle kimlerle yatıp kalkıyordur fiziksel yakınlaşma falan derken kendinize yazık etmeyin hastalık kaparsınız böyle kalitesiz birini de yanınızda gezdirmeyinBu arada kendisi alkolik sayılır, böyle her gün rahatça içebilmek ve birinin evinde bedava kalabilmek rahat geldiği için böyle yaşadığını düşünüyorum. Çalışmak onun için çok zor. Çok güzel bir okulda okuyordu ve daha önce iyi şirketlerde de çalıştı ama hepsinde dayanamayıp istifa etti.
Bir de çulsuzmuş. Hiç çekilmez.Bu arada kendisi alkolik sayılır, böyle her gün rahatça içebilmek ve birinin evinde bedava kalabilmek rahat geldiği için böyle yaşadığını düşünüyorum. Çalışmak onun için çok zor. Çok güzel bir okulda okuyordu ve daha önce iyi şirketlerde de çalıştı ama hepsinde dayanamayıp istifa etti.
Evet tanıdığım en manipülatif insan. Gerçekleri görebildiğim halde ister istemez kuşkuya düşüyorum. Öyle bir ağladı ki ölmek istiyorum senin yanında ölmeme izin ver diye. Gitmemi istemiyorsan sokakta yatarım dedi.Ne yapıyor bilmiyorum ama efsane manipüle şekli var yani tutup bir de adama üzülüyorsunuz falan şu an ben sizin için üzüldüm Allah bilir kimlerle kimlerle yatıp kalkıyordur fiziksel yakınlaşma falan derken kendinize yazık etmeyin hastalık kaparsınız böyle kalitesiz birini de yanınızda gezdirmeyin
Yat amiiinööömm diyeydin .Evet tanıdığım en manipülatif insan. Gerçekleri görebildiğim halde ister istemez kuşkuya düşüyorum. Öyle bir ağladı ki ölmek istiyorum senin yanında ölmeme izin ver diye. Gitmemi istemiyorsan sokakta yatarım dedi.
Yani karşısındakini kaybetmekten değil de evsiz kalmaktan korkuyor onu kastettimMaalesef sevgili olmuş gibi duruyor bu kadınla. Korkması doğal değil mi insan sevgilisini aldatınca korkar.
Ay cidden taş taşı ama böyle yaşama insanın bi onuru olurYat amiiinööömm diyeydin .
Ölmeyi göze alıyor ama gidip çalışmayı mı göze alamıyor vay be ne yürekli adamlar var görüyor musun![]()
Koca herif hüngür şakır ağlıyormuş ben o…pu oldum diye, bir de namusuyla çalışsa düşünemiyorum bundaki dramı.Bir tek namusuyla çalışanların canı yok sanırsam ben nusluyum diye ağlayan kimse göremedik burada![]()
Siz böyle yazınca çok komik geliyor üzüldüğüm şeyKoca herif hüngür şakır ağlıyormuş ben o…pu oldum diye, bir de namusuyla çalışsa düşünemiyorum bundaki dramı.
Eski nişanlım hüngür hüngür ağlayıp işlerim bozuldu nasıl evleneceğiz demişti. 1 hafta sonra aldatıldığımı öğrendim 7 ay sonrada o kadınla evlendi. Ağlayan erkekten korkarımEvet bunları görüyorum ama öyle bir konuşup ağlıyor ki. Zaten oturur oturmaz hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyi düzeltmek istemediğini benim yanımda ölmek istediğini söyledi.
Siz böyle yazınca çok komik geliyor üzüldüğüm şey![]()
Numara çekiyor kız sana. 35 yaşında kadın gayet de hoştur ve gençtir yani 70 yaşında değil ya. Seve seve evinde kalıp cinselliğini hallediyor bi de üstüne para alıyor sonra da sana gelip kendini acındırıyor sen de yiyosun.Evet bunları görüyorum ama öyle bir konuşup ağlıyor ki. Zaten oturur oturmaz hüngür hüngür ağladı. Hiçbir şeyi düzeltmek istemediğini benim yanımda ölmek istediğini söyledi.
Yani datelere çıktığını falan da anlattığı için sevgili olduğunu düşünmedim.İnşaatta kalıp, amelelik bile yapıp - yevmiyesi 2000 3000 - bir süre sonra eve bile çıkabilirdi. 35 yaş genç de bir şey yaş, jigololuk olmuyor. Bildiğiniz sevgili olmuşlar, beraber yaşıyorlar size de acındırıyor kendini.