Eski sevgilimin ihaneti

Ortada bir ihanet yok. Takip etmeyin,ona ithafen bir şeyler yapmayın,hatta etrafında bile bulunmayın hayatında biri var artık onun.

Ortada bir ihanet yok. Takip etmeyin,ona ithafen bir şeyler yapmayın,hatta etrafında bile bulunmayın hayatında biri var artık onun.
Bana göre var. Sevgilisi olduğunu gizleyip benimle barışmaya çalıştı görmeseydim de söylemicekti. Benim için ihanettir bu. Zaten sildim heryerden.

Bana göre var. Sevgilisi olduğunu gizleyip benimle barışmaya çalıştı görmeseydim de söylemicekti. Benim için ihanettir bu. Zaten sildim heryerden.
Bu da kendisinin karaktersizliğini gösteriyor işte.Böyle biri için üzülmeye değmez.Alışmışlar insanların duygularıyla oynayıp hayatlarını mahvetmeye.

Kurtulmuşsun yahu ne üzülmesi allasen.. Burada değişmeyen kocam pişmanım konusu açmayacağın kesin canımhadi üç otuz yaşındaki gibi bu seni zaten çokda benimsememiş wtkekden kurtuluşunu kutla vallahi ilahi nin sevdiği kul imişsin.... Zamanla anlarsın

Bu arada 3..otuz yaşında değilsin ne yas tutması böyle biri için bide uğurlar olmadan fazlası gereksiz

Başlığı okuyunca eski o takmayın ihanet olmaz o dicektim ama konuyu okuyunca size hak verdim. Cok ayıp etmiş yani :/ bu kadar zaman sonra yakışmamış cok cirkin bir hareket cok üzücü

Uğurlar olsun selametle sepetle.....bundan bişey olmaz az biraz bizi dinle......

Ayrıca 20 yaşındaki bir kızla senden sonra mutluluğu bulacağına ben pek inanmadım

Bu ilerde seni daha genç Bi versiyonla değişecek biri sana işte koca bir işaret.... İlahi mesajı algılaman için daha ne yapsın....... Bence cidden şanslı bir insansın..... İyiki bununla evlenmemiş sin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…