- 12 Şubat 2017
- 143
- 67
- 28
- Konu Sahibi Tarcinin annesi
Çok kıskanç oje bile sürmeme tepki gösteren biriydi. Ve çok ısrarlarıma rağmen günde bir mesaj ya da arama yapmasını bile sağlayamıyordum. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça hep işi olduğunu ya da müsait olmadığını söyleyerek iletişimi kısa kesiyordu. Ailem durumu biliyordu ve destekliyordu. Ama ben dayanamayıp bitirdim. 1 yıl sonrasında tekrar başladık. Ama onun isteğiyle aileme tekrar birleştiğimizi söylemedim. Ailelerin kesinleşmeden bilmesine gerek yok diyordu bana da mantıklı geldi. Çünkü uzaktan akraba oluyoruz. Ve yine aynı nedenlerle ilişkimiz bitti. Biliyorum hepiniz neden tekrar denedin diyeceksiniz ama başlamadan önce çok ilgili hatta şikayet ettiğim özelliklerin hiç biri kalmamış gibi davrandı. Ve şuanda ailemi sürekli arayıp iletişime geçmek istiyor. Ama ailem tekrar görüştüğümüzü bilmiyor. En ufak bir sıkıntı durumunda sürekli ailemin yanında oluyor. Ben onu sürekli görmek zorunda kalıyorum. Ben ne yapmalıyım ki sürekli görmek zorunluluğundan kurtulayım. Gerçekten artık çok sıkıldım. Her durumda onu görmekten.
Telefondan yazıyorum. Noktalama hatalarım için şimdiden özür dilerim. Fikirlerinizi bekliyorum.
Telefondan yazıyorum. Noktalama hatalarım için şimdiden özür dilerim. Fikirlerinizi bekliyorum.