• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimin ısrarı

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
Çok kıskanç oje bile sürmeme tepki gösteren biriydi. Ve çok ısrarlarıma rağmen günde bir mesaj ya da arama yapmasını bile sağlayamıyordum. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça hep işi olduğunu ya da müsait olmadığını söyleyerek iletişimi kısa kesiyordu. Ailem durumu biliyordu ve destekliyordu. Ama ben dayanamayıp bitirdim. 1 yıl sonrasında tekrar başladık. Ama onun isteğiyle aileme tekrar birleştiğimizi söylemedim. Ailelerin kesinleşmeden bilmesine gerek yok diyordu bana da mantıklı geldi. Çünkü uzaktan akraba oluyoruz. Ve yine aynı nedenlerle ilişkimiz bitti. Biliyorum hepiniz neden tekrar denedin diyeceksiniz ama başlamadan önce çok ilgili hatta şikayet ettiğim özelliklerin hiç biri kalmamış gibi davrandı. Ve şuanda ailemi sürekli arayıp iletişime geçmek istiyor. Ama ailem tekrar görüştüğümüzü bilmiyor. En ufak bir sıkıntı durumunda sürekli ailemin yanında oluyor. Ben onu sürekli görmek zorunda kalıyorum. Ben ne yapmalıyım ki sürekli görmek zorunluluğundan kurtulayım. Gerçekten artık çok sıkıldım. Her durumda onu görmekten.
Telefondan yazıyorum. Noktalama hatalarım için şimdiden özür dilerim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Çok kıskanç oje bile sürmeme tepki gösteren biriydi. Ve çok ısrarlarıma rağmen günde bir mesaj ya da arama yapmasını bile sağlayamıyordum. Ben iletişim kurmaya çalıştıkça hep işi olduğunu ya da müsait olmadığını söyleyerek iletişimi kısa kesiyordu. Ailem durumu biliyordu ve destekliyordu. Ama ben dayanamayıp bitirdim. 1 yıl sonrasında tekrar başladık. Ama onun isteğiyle aileme tekrar birleştiğimizi söylemedim. Ailelerin kesinleşmeden bilmesine gerek yok diyordu bana da mantıklı geldi. Çünkü uzaktan akraba oluyoruz. Ve yine aynı nedenlerle ilişkimiz bitti. Biliyorum hepiniz neden tekrar denedin diyeceksiniz ama başlamadan önce çok ilgili hatta şikayet ettiğim özelliklerin hiç biri kalmamış gibi davrandı. Ve şuanda ailemi sürekli arayıp iletişime geçmek istiyor. Ama ailem tekrar görüştüğümüzü bilmiyor. En ufak bir sıkıntı durumunda sürekli ailemin yanında oluyor. Ben onu sürekli görmek zorunda kalıyorum. Ben ne yapmalıyım ki sürekli görmek zorunluluğundan kurtulayım. Gerçekten artık çok sıkıldım. Her durumda onu görmekten.
Telefondan yazıyorum. Noktalama hatalarım için şimdiden özür dilerim. Fikirlerinizi bekliyorum.

akraba ise bir ömür göreceksin demektir. geri dönmemekte net olacaksın isterse burnunun dibinden ayrılmasın asla taviz vermeyeceksin. o da elbet bıkacak bu durumdan.
kendine güven böyle bi psikopattan uzak dur.

akraba ise bir ömür göreceksin demektir. geri dönmemekte net olacaksın isterse burnunun dibinden ayrılmasın asla taviz vermeyeceksin. o da elbet bıkacak bu durumdan.
kendine güven böyle bi psikopattan uzak dur.
Benimle ilişkisi varken bile bukadar ailemin yanında olmuyordu. Ama kesin kararlıyım dönmeyeceğim. Çünkü hiçbirşey değişmiyor. Hep aynı şeyleri yaşıyoruz.

Ailenize olayları anlatmaktan başka çare yok gibi duruyor uzaktan akraba olduğunuz için. Aynen buraya yazdığınız gibi anlatın, "Öyle özellikleri yokmuş gibi davrandı, inandım ama yine sürdürdü. Ben artık görmek istemiyorum onu" diye. En mantıklısı ailenizin uzak tutması.

ailene olanları anlat.eski sevgilinin seni üzdüğünü hiç değişmediğini falan.
Normalde ailemden hiçbirşey saklamam onun için sakladığımı anlatmaya çekiniyorum. Çünkü neden söylemedin deseler vericek bir cevabım yok. Tepki göstermezlerdi yani tekrar başlamama ama onaylamayacakları kesindi. Çünkü üzülmüştüm ve tekrar üzülmemi istemezlerdi.

ailene siz üzülmeyin diye demeim dersin.bence önce annene anlat.anlayış gösterirler diye düşünüyorum
Bende sanmıyorum. Büyük bi tepki göstereceklerini ama onları üzmek istememiştim. Sanırım en iyisi annemle konuşup onun onunla konuşmasını istemek.

Yalniz o iliskiyi ailenle degil seninle yurutecek sana karşı olan davranislarina bakilirsada durum hic parlak gozukmuyor. Gormemezlikten gel kendine hakim ol.

İlla tekrar barışıp ayrıldığınızı söylemenize gerek var mı?
Söylersiniz, ben bu durumdan mutlu değilim-atlatamadım vs şeklinde.

Back
X