Ben de bir şey yaptı sandım.
Engelle geç, gec bile kalmışsın.
Ama sizde de tutarsızlık var. madem eski sevgilileriyle arkadaş olmuyorsun niye sosyal medyanızda ekli? Hadi silmeye çekindiniz bari whatsapptan Instagram'dan hikayelerini gormesini engelleseydiniz. Onun şehrinden story atınca iş atmış gibi olmuşsunuz, haklı olarak üstüne alınmis.
Benim eski sevgilim de Türkiye'ye gelis bileti atsa üstüme alinirim. O da alınmış. Cevap gelmeyince de sinirlenmiş işte. Oldukça doğal bir şey.
Engellenmişsin nihayet,daha da beynini meşgul etmesin. Ayrılıkla baş edemiyorsa da etmesinin bir yolunu bulsun. Hepimiz bulduk. Onun problemi
çok şaşırdım bu yorumuna açıkçası. yazdıklarını severek okuyorum genelde. ama bu bakış açın bana tuhaf geldi. herkes hayatını yaşıyor ve herkesin hayatına birileri girip birileri çıkıyor hayatından. kimler geliyor kimler geçiyor. neden onun şehrinden hikaye paylaşınca iş atmış gibi olsun ki bir kadın? bir insan? üstüne alınmakta neden haklı olsun karşı taraf? belli ki hanım kızımız hayatını başkalarının düşüncesine göre değil kendine göre yaşayıp kendine göre paylaşımlarını yapıyor. adamı daha önce engellememiş olması da bunun kanıtı. ben de bana o kanaldan zarar vermeyen kişileri engellemiyorum, numaralarını falan silmiyorum. o kadar önemsemiyorum ki engellemeye 30 saniye bile ayırmıyorum o derece. telefonumum hafızası dolmuş, şu eski, lüzumsuz otu boku çektiğim resimleri sileyim dedim çünkü çok yer kaplıyormuş onu farkettim. bayağı eski şeyler duruyormuş meğer. bi de baktım teee geçen yaz kısa süre görüştüğüm çocuğun bana whatsapptan yolladığı resimleri duruyormuş

aralarında üstü cıbıldak resimleri falan da var öyle diyeyim

düşün onlar duruyormuş yani. kendi kendime de güldüm hatta, yeni bir sevgilim olsa şimdi, tesadüfen galerime girse kavga sebebi yani neden duruyor bunlar diye. o kadar vurdumduymazlık bendeki. şimdi gideyim eski sevgilimin müdür olduğu restoran zincirinden story atayım, exime iş atmış mı olacağım? kaldı ki konudaki herif ruh hastası gibi şeyler yazmış, iyi ki yaşatmışım vs diyerek. komplekslinin teki. erkekler kaldıramıyorlar ayrılık sonrası hayatına, dalgasına bakan ve mutlu takılan kadınları, hazmedemiyor.
zamanında açılıp karşılık alamadığım biri var mesela instagramımda hala. üzerinden zaman geçti, bin tane aşk şarkısı paylaşmışımdır. üstüne alınmış olabileceği şu an aklıma geldi, ne düşündü acaba

halbuki kimler geldi kimler geçti yani.
insanlar çok anlam yüklüyor sosyal medya paylaşımlarına. mesela geçen biri yazmış, eski sevgilisi instagramda yeni sevgilisiyle hikaye atmış, kız da diyor ki ne gaddar çıktı, insan beni hikayesinden gizler, gözüme soka soka paylaşıyor falan dedi. halbuki adam aşkını yaşıyor ve kimseyi de takmıyor muhtemelen.
iş atma benzetmesi şaşırtıcı geldi bana bu yüzden.