eski sevgilimin terbiyesizliği

Hayır da onun olduğunu bildiğiniz şehirdeki okulda ne işiniz var? Hayır gittiniz niye oradan hikaye atıyorsunuz? Hadi attınız bir de neden kendinizi takip ettiriyorsunuz? Hiç olmamış :) Şaka bir yana çok doğrusunu yapmışsınız. Dikkate bile alınmayacak birisi olduğunu belirtmiş olmuşsunuz tavrınızla.
Yalnız adamla tanısmadan önce üniversiteye baslamıs. Bu yüzden isinin olması gayet dogal kayıt yenilemesi yapmıs. Bende eski sevgilimin bulundugu sehirde tatil yaparım atarım story aklıma gelmez. Eger karsı tarafı düsünerek hareket edersek isimiz var.

Ben de bir şey yaptı sandım.
Engelle geç, gec bile kalmışsın.
Ama sizde de tutarsızlık var. madem eski sevgilileriyle arkadaş olmuyorsun niye sosyal medyanızda ekli? Hadi silmeye çekindiniz bari whatsapptan Instagram'dan hikayelerini gormesini engelleseydiniz. Onun şehrinden story atınca iş atmış gibi olmuşsunuz, haklı olarak üstüne alınmis.
Benim eski sevgilim de Türkiye'ye gelis bileti atsa üstüme alinirim. O da alınmış. Cevap gelmeyince de sinirlenmiş işte. Oldukça doğal bir şey.
Engellenmişsin nihayet,daha da beynini meşgul etmesin. Ayrılıkla baş edemiyorsa da etmesinin bir yolunu bulsun. Hepimiz bulduk. Onun problemi

Hayır da onun olduğunu bildiğiniz şehirdeki okulda ne işiniz var? Hayır gittiniz niye oradan hikaye atıyorsunuz? Hadi attınız bir de neden kendinizi takip ettiriyorsunuz? Hiç olmamış :) Şaka bir yana çok doğrusunu yapmışsınız. Dikkate bile alınmayacak birisi olduğunu belirtmiş olmuşsunuz tavrınızla.
hiç sormayın ben de aranıyorum herhalde.. :halay:

Ama sizde de tutarsızlık var. madem eski sevgilileriyle arkadaş olmuyorsun niye sosyal medyanızda ekli? Hadi silmeye çekindiniz bari whatsapptan Instagram'dan hikayelerini gormesini engelleseydiniz. Onun şehrinden story atınca iş atmış gibi olmuşsunuz, haklı olarak üstüne alınmis.
Benim eski sevgilim de Türkiye'ye gelis bileti atsa üstüme alinirim. O da alınmış. Cevap gelmeyince de sinirlenmiş işte. Oldukça doğal bir şey.
Engellenmişsin nihayet,daha da beynini meşgul etmesin. Ayrılıkla baş edemiyorsa da etmesinin bir yolunu bulsun. Hepimiz bulduk. Onun problemi
yorumunuzda ciddi misiniz... şaka olduğunu düşünmek istiyorum. kendi üniversiteme gidip sevincimi paylaşınca ona iş atmış mı oluyorum? üniversitemi de dondurayım o zaman. aynı şeyi ben yaşamış olsam hiç de üstüme alınmam açıkçası. gezmeye gelmemiş ya, okula gelmiş. e okullar açıldı daha ne olacaktı? bu arada yazıma güncelleme yapayım en iyisi çünkü herkes takipleştiğimi düşünmüş.

arkadaşlar merhaba. direkt konuya giriyorum uzun süre çıktığım sürekli ayrıl barış yaşadığım ve beni çook yıpratan bir ilişkim vardı uzun zaman önce de ayrıldık (1 seneye yakın). ben eski sevgililerimle arkadaş kalmam o da bunu bilir muhabbetimiz yoktu yani. o adanada yaşıyor (babasının işi gereği taşındılar normalde aynı şehirdeydik) ben de biz daha onunla tanışmadan önce orada üniversiteye başlamıştım. pandemiden sebep kaydımı yenilemeye gittim orda da hikaye attım. o da bunu görmüş, bana 'demek artık temelli geldin, güzel okul, hayırlısı olsun' gibi gereksiz şeyler yazdı. bana gerçekten kötü şeyler yaşattığı için hiçbir şey demedim görüldü attım daha önce de saçma sapan bahanelerle yazdığı olmuştu yine aynı şekilde davrandım. görüldü atmama sinirlenip üstelemeye başladı ben sanki sana ne yaşattım da bu şekilde davranıyosun çocuk musun diyerek. ne yaşattıysam iyi ki yapmışım, yolun açık olsun yazdı en son. hiçbir anlam veremedim bana göre dediği şey çok saygısızca normalde bu kadar pişkin pişkin konuşan ya da ağzı bozuk birisi de değil. engelledim sonra. cevap yazsaydım bu sefer onu dikkate almış olurdum, muhattap bile almadığımı anlasın diye cevap yazmadım. arkadaşlarım sen cevap vermediğin için çok sinirlenmiş bariz belli dediler. siz ne düşünüyorsunuz, cevap vermemek mantıklı mıydı?
Birak gereksiz insanları okulu bitir isini eline al .. adam gibi adaml al hayatina. ..
Dogru söylemişler kaile almadigin icin kudurmuş.

Benim de dün eski bir sevgilim retro etkisi ile bana mesaj çekti ters bir yanıt verince, küfürler sıraladı hakaretler sonra da yazma bana dedi.ben yazmışım gibi. Tek kelime etmedim engellemedim öylesine bitmiş ki, bu erkeklerin yüzde 80 i böyle..

En güzelini yapmışsın. Takılacak bir şey de yok. Geç git bosver. Profilin de ister açık olur ister kapalı, kimseye hesap verecek halin yok

Benim de dün eski bir sevgilim retro etkisi ile bana mesaj çekti ters bir yanıt verince, küfürler sıraladı hakaretler sonra da yazma bana dedi.ben yazmışım gibi. Tek kelime etmedim engellemedim öylesine bitmiş ki, bu erkeklerin yüzde 80 i böyle..
Vallahi sorunlu bunlar ya. Bir de bize yaşattıklarını kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba, malum çok kırılganlar :KK48:

Vallahi sorunlu bunlar ya. Bir de bize yaşattıklarını kendileri yaşasalar ne yaparlar acaba, malum çok kırılganlar :KK48:
Gerçekten artık erkekler erilgen varlıklar özellikle bu son yıllarda benim kaderime 2017 yılından bu yana hep bu dengesizler geliyor. Retro falan bahane karakterler şahane

çok şaşırdım bu yorumuna açıkçası. yazdıklarını severek okuyorum genelde. ama bu bakış açın bana tuhaf geldi. herkes hayatını yaşıyor ve herkesin hayatına birileri girip birileri çıkıyor hayatından. kimler geliyor kimler geçiyor. neden onun şehrinden hikaye paylaşınca iş atmış gibi olsun ki bir kadın? bir insan? üstüne alınmakta neden haklı olsun karşı taraf? belli ki hanım kızımız hayatını başkalarının düşüncesine göre değil kendine göre yaşayıp kendine göre paylaşımlarını yapıyor. adamı daha önce engellememiş olması da bunun kanıtı. ben de bana o kanaldan zarar vermeyen kişileri engellemiyorum, numaralarını falan silmiyorum. o kadar önemsemiyorum ki engellemeye 30 saniye bile ayırmıyorum o derece. telefonumum hafızası dolmuş, şu eski, lüzumsuz otu boku çektiğim resimleri sileyim dedim çünkü çok yer kaplıyormuş onu farkettim. bayağı eski şeyler duruyormuş meğer. bi de baktım teee geçen yaz kısa süre görüştüğüm çocuğun bana whatsapptan yolladığı resimleri duruyormuş :D aralarında üstü cıbıldak resimleri falan da var öyle diyeyim :D düşün onlar duruyormuş yani. kendi kendime de güldüm hatta, yeni bir sevgilim olsa şimdi, tesadüfen galerime girse kavga sebebi yani neden duruyor bunlar diye. o kadar vurdumduymazlık bendeki. şimdi gideyim eski sevgilimin müdür olduğu restoran zincirinden story atayım, exime iş atmış mı olacağım? kaldı ki konudaki herif ruh hastası gibi şeyler yazmış, iyi ki yaşatmışım vs diyerek. komplekslinin teki. erkekler kaldıramıyorlar ayrılık sonrası hayatına, dalgasına bakan ve mutlu takılan kadınları, hazmedemiyor.

zamanında açılıp karşılık alamadığım biri var mesela instagramımda hala. üzerinden zaman geçti, bin tane aşk şarkısı paylaşmışımdır. üstüne alınmış olabileceği şu an aklıma geldi, ne düşündü acaba :D halbuki kimler geldi kimler geçti yani.

insanlar çok anlam yüklüyor sosyal medya paylaşımlarına. mesela geçen biri yazmış, eski sevgilisi instagramda yeni sevgilisiyle hikaye atmış, kız da diyor ki ne gaddar çıktı, insan beni hikayesinden gizler, gözüme soka soka paylaşıyor falan dedi. halbuki adam aşkını yaşıyor ve kimseyi de takmıyor muhtemelen.

iş atma benzetmesi şaşırtıcı geldi bana bu yüzden.

Back
X