Eski sevgilimin yazma nedeni nedir sizce?

sensizlikyarasi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
10
3
1
33
Önce iyi akşamlar diye ekleyim sonra da olaya geçiyim. 5-6 ay önce 2 senelik ilişkim bitti nedeni hem başka kadınlara olan düşkünlüğü hem ağzının bozuk olmasıydı bunu anlar anlamaz çok sevmeme rağmen içimden ben seninle konuşacak kadar onursuz değilim dedim ve canımı yaksa bile tek kelime, kelimeyi geçtim hesaplarını bile takip etmedim artık.. neyse 6 ay geçti ben yeni yeni unutmaya başladım.. yeni açtığı facebook hesabından mesaj atmış bugün hiç birşey olmamış gibi, üstüne üstlük birde diğer kadınlarla hala iletişim içinde :) mesajda şöyle diyor: Naber nasılsın konusamiyoruz ne zamandır' dengesize bak zaten niye konusacaktık ki.. Sonuç olarak nedenini çok ama çok merak ediyorum lütfen fikir belirtin neden yazar ki insan ben ilk ve son ayrılık konuşmamda yaptığı her şeyi anlamıstım ne yaptığını öğrendiğimi de biliyor.. o zaman neden, tam unutmaya baslamısken..

Son düzenleme:

Eger uzun zamandir sessiz kaldiysan ne Yaptigini merak etmistir.

Eger uzun zamandir sessiz kaldiysan ne Yaptigini merak etmistir.

Artik 6ay gecmis zaten sevse 6ay boyu illaki bisekilde senin irtibat kurardi bence o sahis kesinlikle laubali akli 5 karis havada kadin meraklisi bi erkek ve gercektende bosluga dusup yazdigini dusunuyrm veya bianlik meraktan atmis olablr pek cddiye alinicak bsey degl bnce sen gene yoluna bak ve cvp verme gene ayni seyleri yasarsin buyuk ihtimal...

O da birsey mi benim en son gorustugum teyze kuzusu bana evlendigimi duyarsan beddua etme arkamdan diyordu. Elaleme soylemisler tarihi ve evlenecegimizi ..rezil olmak istemiyormus baskasiyla evlenecekmis o yuzden
Var boyle tipler. Kaale alinacak durumda bile degiller yani..

Son düzenleme:
18 yaşında olsan ve uzun zaman sonra yazsa akıllanmıştır derdim ama profile baktım 24 yaşındasın. çocukta yaşıtın diye farzediyorum. artık adam olmaya adım atmış biri 24 yaşında kadınlara düşkünlük yaşıyorsa o artık onun karakteridir değişçeğini sanmam. hiç konuşma geleceğine bak.

Herkes gibi "geri dönmek istiyor, pişman olmuş, boşlukta kalmış " gibi şeyler demeyeceğim. Bi mesaj bunun karşı tarafın boşlukta vs olduğunu göstermez. Tecrübeyle sabit olsa bile. Aynı durumda ben varım, benim 4 yıllık ilişkim 4 ay önce bitti (kötü bitmedi bazı anlaşmazlıklar ve ufak sorunlar nedeniyle) ilk ay hiç konuşmadık sonra ben yazdım naber ne yapıyorsun iyi misin falan hatır sordum. Asla geri dönme mesajı vermedim. Ufak bi konusmadan 1-2 hafta sonra aradı aynı sekilde o ne yapıyosun ne ediyosun vesaire. 1-2 haftada bir ya mesajla ya da tel de görüşürüz. Ayrıldıysak da saygımızı kaybetmedik dolu dolu geçmişimiz var onlar boşuna yaşanmadı. Güzel hatıralar vs. Demem o ki her şeyi farklı yorumlamayın ihtimalleri değerlendirin ama kesin hüküm vermeyin. Sonuçta sizin de 2 yıllık geçmişiniz var çok az değil fazla sayılmasa da. Belki gerçekten de halini hatrını merak etmiştir...

Her katil mutlaka olay mahalline bir gün geri döner ..... bu sozu unutma seni sevdiginden ozlediginden dgil cevap bile verme kaale alma

Bu kadar kolay unutulmak istemiyor zoruna gitmiş onu unutmanız.
Kaçan kovalanır misali kendini kötü hissediyor.
Unutmayıp üzülüp ağlayın istiyor.
Egosunu tatmin edecek böylece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…