sensizlikyarasi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 26 Şubat 2017
- 10
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi sensizlikyarasi
-
Önce iyi akşamlar diye ekleyim sonra da olaya geçiyim. 5-6 ay önce 2 senelik ilişkim bitti nedeni hem başka kadınlara olan düşkünlüğü hem ağzının bozuk olmasıydı bunu anlar anlamaz çok sevmeme rağmen içimden ben seninle konuşacak kadar onursuz değilim dedim ve canımı yaksa bile tek kelime, kelimeyi geçtim hesaplarını bile takip etmedim artık.. neyse 6 ay geçti ben yeni yeni unutmaya başladım.. yeni açtığı facebook hesabından mesaj atmış bugün hiç birşey olmamış gibi, üstüne üstlük birde diğer kadınlarla hala iletişim içinde :) mesajda şöyle diyor: Naber nasılsın konusamiyoruz ne zamandır' dengesize bak zaten niye konusacaktık ki.. Sonuç olarak nedenini çok ama çok merak ediyorum lütfen fikir belirtin neden yazar ki insan ben ilk ve son ayrılık konuşmamda yaptığı her şeyi anlamıstım ne yaptığını öğrendiğimi de biliyor.. o zaman neden, tam unutmaya baslamısken..
Önce iyi akşamlar diye ekleyim sonra da olaya geçiyim. 5-6 ay önce 2 senelik ilişkim bitti nedeni hem başka kadınlara olan düşkünlüğü hem ağzının bozuk olmasıydı bunu anlar anlamaz çok sevmeme rağmen içimden ben seninle konuşacak kadar onursuz değilim dedim ve canımı yaksa bile tek kelime, kelimeyi geçtim hesaplarını bile takip etmedim artık.. neyse 6 ay geçti ben yeni yeni unutmaya başladım.. yeni açtığı facebook hesabından mesaj atmış bugün hiç birşey olmamış gibi, üstüne üstlük birde diğer kadınlarla hala iletişim içinde :) mesajda şöyle diyor: Naber nasılsın konusamiyoruz ne zamandır' dengesize bak zaten niye konusacaktık ki.. Sonuç olarak nedenini çok ama çok merak ediyorum lütfen fikir belirtin neden yazar ki insan ben ilk ve son ayrılık konuşmamda yaptığı her şeyi anlamıstım ne yaptığını öğrendiğimi de biliyor.. o zaman neden, tam unutmaya baslamısken..
Her katil mutlaka olay mahalline bir gün geri döner ..... bu sozu unutma seni sevdiginden ozlediginden dgil cevap bile verme kaale almaÖnce iyi akşamlar diye ekleyim sonra da olaya geçiyim. 5-6 ay önce 2 senelik ilişkim bitti nedeni hem başka kadınlara olan düşkünlüğü hem ağzının bozuk olmasıydı bunu anlar anlamaz çok sevmeme rağmen içimden ben seninle konuşacak kadar onursuz değilim dedim ve canımı yaksa bile tek kelime, kelimeyi geçtim hesaplarını bile takip etmedim artık.. neyse 6 ay geçti ben yeni yeni unutmaya başladım.. yeni açtığı facebook hesabından mesaj atmış bugün hiç birşey olmamış gibi, üstüne üstlük birde diğer kadınlarla hala iletişim içinde :) mesajda şöyle diyor: Naber nasılsın konusamiyoruz ne zamandır' dengesize bak zaten niye konusacaktık ki.. Sonuç olarak nedenini çok ama çok merak ediyorum lütfen fikir belirtin neden yazar ki insan ben ilk ve son ayrılık konuşmamda yaptığı her şeyi anlamıstım ne yaptığını öğrendiğimi de biliyor.. o zaman neden, tam unutmaya baslamısken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?