Eski sevgilimin yeni sevgilisi beni rahat bırakmıyor:(

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Merhaba hanımlar. Beş yıllık bi iliskim vardı. Bir sebepten ötürü bitmişti. Çok sevmiştim ta ki yeni sevgili yaptığını öğreninceyè kadar o defteri kapattım bende bu yüzden. Ama eski sevgilimin yeni sevgilisi sürekli beni rahatsız ediyor mesajlar atıyor , bir sürü saçma sapan soru soruyor.. Cevap vermiyorum Bu kızın derdi ne sizce?

Mesele ne diyor?
Kız da ki yüzsüzlüğe bak taktik filan mı istiyor yoksa:KK57:

Ay ne soruyo ki merak ettim. Yerinde olsam 'sevgiline güvenmiyorsan sana ben yardimci olamam canim' yazardim.

yaş kaç 15-16-17 fazlasına ihtimal vermiyorum ..fazlası var ise aklından şüphe et cevap dahi verme..

Gözüne sokmaya mı çalışıyor acaba pis k...şe :KK34:
Çok sinir oldum çünkü başıma gelmesinden çok korktuğum bir olay, aslında ben eşimin benden önceki sevgilisi birgün yazar elimden almaya kalkar diye hep korkmuşumdur ama senin durum biraz garip ne diyo mesajlarda terslesene bi güzel:KK4:

Ya bende doğru düzgün birşey anlayamadım sürekli resimlerini paylasiyor eski cıktıgımla bende arada kuudrmuyorum desem yalan olur:(

Gözüne sokmaya mı çalışıyor acaba pis k...şe :KK34:
Çok sinir oldum çünkü başıma gelmesinden çok korktuğum bir olay, aslında ben eşimin benden önceki sevgilisi birgün yazar elimden almaya kalkar diye hep korkmuşumdur ama senin durum biraz garip ne diyo mesajlarda terslesene bi güzel:KK4:

Fazla olmadı mı bu yakıştırma:KK57:

Bişey söylemeyin. Numarasını engelleyin. Eski sevgilinizle de bu konu nedeniyle muhatap olmayın.
Nasılsa bir süre sonra susacaktır..

Merhaba hanımlar. Beş yıllık bi iliskim vardı. Bir sebepten ötürü bitmişti. Çok sevmiştim ta ki yeni sevgili yaptığını öğreninceyè kadar o defteri kapattım bende bu yüzden. Ama eski sevgilimin yeni sevgilisi sürekli beni rahatsız ediyor mesajlar atıyor , bir sürü saçma sapan soru soruyor.. Cevap vermiyorum Bu kızın derdi ne sizce?

ben kurtuldum darısı senin başına yaz ve bitir

Eski sevgilin kiskandirma amacli yapiyo olmasin sakin? Belki kizin haberi yoktur bile. Emin misin o numaranin kiza ait oldugundan?

Benim yaşım 22 kızda sanırım benim yaslarımda

Eski sevgili de olsan uzun süreli bi ilişkiniz olduğu için gısganıyor :KK53: hiç cevap verme bi süre sonra susar zaten :KK47:

Back
X