Eski sevgilimin yeni sevgilisi beni rahat bırakmıyor:(

Abartacak bişey yok bence kız belli ki uzun bi geçmişiniz olduğu için merak ediyo, eski sevgilin biraz bahsettiyse normal hanginiz merak edip de araştırmadı bu kadar çirkinleşmeye hatta kıza hakaret etmeye gerek yok.

Belki eski erkek arkadaşın burada birçok konuda gördüğümüz gibi seni facebook ta filan aratıyorsa veya ne bileyim bir şekilde senden rahatsız olacak şekilde kıza bahsettiyse, olmayan bazı şeyleri var olmuş gibi sayıp sana sardırmış olabilir hatun. Mesela ? :KK64:

Gözüne sokmaya mı çalışıyor acaba pis k...şe :KK34:
Çok sinir oldum çünkü başıma gelmesinden çok korktuğum bir olay, aslında ben eşimin benden önceki sevgilisi birgün yazar elimden almaya kalkar diye hep korkmuşumdur ama senin durum biraz garip ne diyo mesajlarda terslesene bi güzel:KK4:
nokta nokta olan yerin diğer harflerini yazarmısın..bı turlu boşluğu dolduramadım..k.....şe

neden onu çekmek zorundasın ki
ben erkek arkadaşımın eski sevgilisini rahatsız etmiyorum mesela çok komik ve basit birşey bu
neden istemediğin halde devam ediyo
birşey yapma diyenleri anlayamadım
ben sinir olucama o sinir olsun

bence direk eski sevgilini ara ve söyle beni rahatsız ediyo al şunu başımdan de
hatta attığı mesajları faceten ona gönder
ondan sonra hem rezil olur hem de bi daha rahatsız edemez

böyle bir saçmalığı ilk defa duydum

Sen çok tatlısın ya uzun zamandır cevaplarını okuyorum da ..:KK36:

Köşe diyor ya, ne tatlıı :KK51:
arkadaşlar msj atıp kelimeyı soyledıler..

küfür jargonumu geliştirmem lazım,hıç duymadığım laflar donuyor..bense köşede takılı kalıyorum,ne masum,kirlenmemiş Bi insanım yahu..

öptüm kendimi..

küfür jargonumu geliştirmem lazım,hıç duymadığım laflar donuyor..bense köşede takılı kalıyorum,ne masum,kirlenmemiş Bi insanım yahu..

öptüm kendimi..

Rahatlamişsindir merakin giderildi oh :KK76:

Bende aynen öyle düşündüm cocuk gibi masumane köşe diyor ve çocuklarda konu küfür olunca heyecanlanır iyi bişeymiş gibi merak eder ya o halleri gördüm de bi hoşuma gitti :oops::KK48:

Ruh hastasimidir nedir , Ne soruyor ya ..
Facebook araciligiyla felanni soruyor, yoksa telefon uzerimi oyleyse nunarani nerden buldu..

öptüm kendimi..
Ben de bir türlü bulamadım nedir bu kelime? F ile başlasa anlayacağım ama k , ş nedir çözemedim.

Back
X