- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
İşte bu çok iyiydiKıza mesaj çek sevgilinin kullanma kılavuzunu çöpe attım beni bidaha rahatsız etme diye.
sonrada kızı engelle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu çok iyiydiKıza mesaj çek sevgilinin kullanma kılavuzunu çöpe attım beni bidaha rahatsız etme diye.
sonrada kızı engelle![]()
Nerde paylaşıyor? Engelleseniz?Ya bende doğru düzgün birşey anlayamadım sürekli resimlerini paylasiyor eski cıktıgımla bende arada kuudrmuyorum desem yalan olur![]()
nokta nokta olan yerin diğer harflerini yazarmısın..bı turlu boşluğu dolduramadım..k.....şeGözüne sokmaya mı çalışıyor acaba pis k...şe
Çok sinir oldum çünkü başıma gelmesinden çok korktuğum bir olay, aslında ben eşimin benden önceki sevgilisi birgün yazar elimden almaya kalkar diye hep korkmuşumdur ama senin durum biraz garip ne diyo mesajlarda terslesene bi güzel![]()
k..şe ne ki yaaa??? Ben bulamadımFazla olmadı mı bu yakıştırma![]()
baya ağır olur, yazamaznokta nokta olan yerin diğer harflerini yazarmısın..bı turlu boşluğu dolduramadım..k.....şe
ortadaki harfleri,yazarmışım sen?baya ağır olur, yazamaz![]()
ortadaki harfleri,yazarmışım sen?
merak ettim aklıma köşe den başka bişe gelmıyor
arkadaşlar msj atıp kelimeyı soyledıler..Sen çok tatlısın ya uzun zamandır cevaplarını okuyorum da ..
Köşe diyor ya, ne tatlıı![]()
arkadaşlar msj atıp kelimeyı soyledıler..
küfür jargonumu geliştirmem lazım,hıç duymadığım laflar donuyor..bense köşede takılı kalıyorum,ne masum,kirlenmemiş Bi insanım yahu..
öptüm kendimi..
Ben de bir türlü bulamadım nedir bu kelime? F ile başlasa anlayacağım ama k , ş nedir çözemedim.arkadaşlar msj atıp kelimeyı soyledıler..
küfür jargonumu geliştirmem lazım,hıç duymadığım laflar donuyor..bense köşede takılı kalıyorum,ne masum,kirlenmemiş Bi insanım yahu..
öptüm kendimi..
k..şe ne ki yaaa??? Ben bulamadım
O kelimeyi bende merak ettim yahubaya ağır olur, yazamaz![]()
Ben de bir türlü bulamadım nedir bu kelime? F ile başlasa anlayacağım ama k , ş nedir çözemedim.
ortadaki harfleri,yazarmışım sen?
merak ettim aklıma köşe den başka bişe gelmıyor