Eski sevgilimin yeni sevgilisi beni rahat bırakmıyor:(

Konu sahibi arkadaş, kız sana mesaj atmış tek bildiğimiz bu. Ama mesajda ne yazmış onu da bir söylesen ne güzel olacak.
Kız sana ne sordu tam olarak?

Bir de kızın kendi Facebook'unda paylaştığı resimler seni ilgilendirmez. Sonuçta senin ilişkin maziye karışmış; kız yeni sevgilisiyle resmini paylaşacak tabii. Kızın profiline girip bakıyorsan, bunları görmeyi de göze alacaksın, kendi tabirinle "kudurmayacaksın".
 
Kiz faceten sana ozelden msj mi atio aleni yoksa sayfasinda paylastigi seyleri mi ustune aliniosun
 
Hangi kiz durup dururken sevgilisinin eski sevgilisine mesaj atar.

Kac kisi kizin ne yazdigini sormus cevap gelmemis.



Yeni sevgilisi olana kadar unutamadim demis konu sahibi ama belli ki yeni sevgili bir sekilde rahatsiz olmus eskinin unutamayisindan.

Birisi konu acinca karsi taraftan olayi dinleyemedigimiz icin suclanan kisiye saldirmak hatta kufretmek ne kadar cirkin.

O kiz buraya konu acsa, sevgilimin eski sevgilisi pesinini birakmiyor ben de en sonunda mesaj attim insallah kurtuluruz dese bu kez de diger tarafa kufredilecek belli ki.

Kimse sevgilisinin eskisine bulasip dertsiz basina dert almaz.

Biraz makul olalim, kkyi gunah cikarma ya da olani oldugu gibi degil de olmasini istedigimiz gibi yansitip kizdigimiz kisiye hakaret ettirip rahatlama alani haline getirmeyelim.

Birileri biz hakli oldugumuz halde alehimize yazilar yazsa burada, milleti kiskirtip kufrettirse mutlu mu olacagiz nedir.En Büyük KK
 
ya hanımlar kusura bakmayın teknık bır sebepten dolayı ınternete gıremıyordum yarım kaldı... o psıkopatın ne dedıgıne gelıncede surekll olarak bana sevgılımle gecmıste neler yasadınız oı sadece benı sevdı onu hala sevıyosan eger bosunadır onun pesını bırak gıbı seyler yazzıyordu cevap vermedıkce kuduruyordu ... ya umrumda degıl bısı kı mesaj atmayıncaya kadar aklımda yoktu cocuk zorla kafama sokuyorr:D elınden alsammı acepp:D
 
Back
X