Eski Sevgilimin, yeni Sevgilisi

bende durumlar tam dersi...

sevgilimin eski kız arkadaşına uyuz oluyorum

çekemiyoo bizii cadoloozzzz

:umursamaz:

çok sinirlenirdimm :oklava:
insanın aklına çok çirkin şeyler geliyo
acaba benle birlikteyken onumu beğeniyordu falann :mymeka:
heleki yenii ayrıldıysakkkk :kızgın:
ayy ne kötü bi durum yaaaaa
yaa kadın milletiyizz işte aklımızda kurar dururuzzz kötükedihüso

Evet canim benimde dusundugum buydu iste.
Gecmis elbet gecmiste kaldi eskiye dair ne özlemim var ne istegim sadece bir baskasi olsaydi bu kadar gıcık olmazdım.
Naparlarsa yapsınlar bana ne zaten. Ben cok mutluyum .

Benden ayrıldıkdan sonra solugu bir başkasında bulduysa...
Ne umrum olur nede kafama takarım...
Demek sevmemiş dingil der yoluma devam ederim:delphin:

Ha bide sevinirim. Çok cabuk unutmamı saglıcagı içindezemuszemus

eski sevgilimin ikiz kardeşi benim canım gibi aramızdan su sızmaz..ailesiyle tanıştığım içinde eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu biliyorum :D laf aramızda kızda bi içim suydu hani :) neyse sinir olmak kıskanmak ona karşı birşeyler hissedildiğinin belirtisidir...haa eski sevgili o kızdan ayrılıp bana dönmüştü eywallah deneyelim deyip tmm demiştim bi ay sonra yine terketti...şimdi hayatında çok çok daha güzel bi kız varmış sonuç o kız da bunu terketmiş......sinir olucak bişi yok bence nasıl bizler bi ayrılıktan sonra aşık oluyoruz aa tatlı çocukmuş diyebiliyorsak erkeklerde aynı ama tek fark bİz yaa onunla daha güzeldi diye düşünürken o hayatına girenden başkasını düşünmüyo....
benimki gibi bi durumun yoksa tüm bağları kes derim..sonuçta yollar ayrılmış sen sinir olsan nee olmasan ne...kendİne yaparsın ne yaparsan başkasına bişi olmaz.....

Eskidiyse Zaten Hiç Bi Şekilde Haber Almam ki Sevgilisinden Nasıl Haberdar Olayım

:umursamaz:

Hem O Benimkine Sinir Olsun Kıskansın Ben Değil :1closedeyes:

eski sevgilimin yeni sevgilisii benim arkadasım oluyo.çok pis koyuyo adama kendinizi bi elinizde sgara sezen aksu dinlerken bluosnuzzz......:gitme:

ben sevgilimin eski kız arkadaşına gıcık oluorum

heheheh bendeeee hele o daha beter ya sureklı ınsanın kafasında bı soru ısaretı hangmzı dha cok svıo diyee we kendını ıster ıstemez onla karsılastırıyosun benım sevglımın ex aşkı hala face ınde war arkdslrı resmlerı herseylerı ortak nerdeyse bırlıkte cok zaman gecırmısler we hep ortak çevrelerı war aynı lisede okumuşlar bunlar bnm beynımın etınıo yıyo ınanılmaz kıskanıyorum silmiyo da kızı face ınden
:oklava::dilcikar:

ben iki seneden sonra eski sevgilimle gorusmeye basladim, gecmisin uzerine perde cektim, unutmadim hicbir seyi ama herkes 2. sansi hakediyordur diye dusunuyorum.
Karsinizdaki kisiye bagli bence bu durum, hakettigine inaniyorsan neden olmasin.

adı üzerinde "eski" deneme - yanılma yöntemi denedim ve yanıldım..herkes kendi yoluna haberini duysam bile sevinirdim onun adına :P neden kızayım Allah mesut etsin :))

Back
X