- 22 Kasım 2016
- 20
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi mangoforever
-
evet şaka gibi ama gerçek , fanatik bir aston villa taraftarı olmama rağmen maç izlememe izin vermiyor !! , neymiş çimler de yeşilmiş , parka gidemiyoruz sana öyle diyim , commondos adlı oyunda yeşil bereli komando oldugu icin oyun oynamama da izin vermiyor , susurluk hakkında tek kelime konuşturmuyor . ben de evin bazı noktalarına surpriz yeşil notlar bırakıyorum ki iyice delirsin, özlerse özlesin
ayrıca jessie ye bende cok kırgınım ötmemesi lazımdı , ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz , bozar efendim bozar
Pinkman hep salaktı, ölmek uğruna kurtarıldığında göre Walt baba onu affetti bize de saygı duymak düşer. Yeşillikler de ne pahalanır artık be kış geliyor.evet şaka gibi ama gerçek , fanatik bir aston villa taraftarı olmama rağmen maç izlememe izin vermiyor !! , neymiş çimler de yeşilmiş , parka gidemiyoruz sana öyle diyim , commondos adlı oyunda yeşil bereli komando oldugu icin oyun oynamama da izin vermiyor , susurluk hakkında tek kelime konuşturmuyor . ben de evin bazı noktalarına surpriz yeşil notlar bırakıyorum ki iyice delirsin, özlerse özlesin
ayrıca jessie ye bende cok kırgınım ötmemesi lazımdı , ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz , bozar efendim bozar
Pinkman hep salaktı, ölmek uğruna kurtarıldığında göre Walt baba onu affetti bize de saygı duymak düşer. Yeşillikler de ne pahalanır artık be kış geliyor.
evet şaka gibi ama gerçek , fanatik bir aston villa taraftarı olmama rağmen maç izlememe izin vermiyor !! , neymiş çimler de yeşilmiş , parka gidemiyoruz sana öyle diyim , commondos adlı oyunda yeşil bereli komando oldugu icin oyun oynamama da izin vermiyor , susurluk hakkında tek kelime konuşturmuyor . ben de evin bazı noktalarına surpriz yeşil notlar bırakıyorum ki iyice delirsin, özlerse özlesin
ayyy vallahi cok komikkk :))))Buram buram erkek üyesin. Hayır, komik desen komik değil. kendinize 'mal mısın?' dedirtmek neden bu kadar hoşunuza gidiyor acaba. Bence içten içe kadın olmak isteyen, bunu arzulayan gizli gayler bunu yapıyor. Ben daha hiçbir kadının, erkek forum sitelerine trol amaçlı girdiğini duymadım. Amma işsizsiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?