eski sevgilimin yeşil takıntısı :(

mangoforever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
20
9
1
36
Arkadaşlar merhaba, çevremde bu konuyu kimseyle paylaşamadığım :( biraz uzun bir hikaye kusura bakmayın, gecen cuma sevgilimin evinde giderken birşey ister misin diye sordum ? benden bira almamı istedi , eve girdiğimde her zamanki gibi sarıldık elimden poşetleri aldı , ( bu arada 3.defa evine gidiyorum ve ilk defa benden bira istedi) , biraları buzdolabına koyması için uzattığımda bir an yüzü düştü !! , ben de herhangi marka belirtmediği için marketten gözüme carpan yeşil renkli birayı almıştım ( marka vermiyorum) , ahh konunun buralara gelebileceğini nasıl bilebilirdim ????!!!! neden üzüldügüne dair baskı yaptım geçiştirmeye çalıştı ve yeşil rengini hiç sevmediğini söyledi. Buna o gün anlam veremedim biraz film izledik ve sohbet ettik sonra ben eve geçtim , üstüne gitmedim ..... Ta ki dün bizi tanıştıran arkadaşımızla karşılaşana kadar ( kendisi benim sevgilimin çok yakın kankası ) , işyerlerimiz yakın ve bazen yol üzerinde denk geliyoruz neyseee. ona sevgilimin yeşil rengini neden sevmediğini şakayla karışık yolla sorma gafletinde bulundum :(( , bana sevgilimin eski sevgilisinin yeşil gözlü olduğunu ve beraber sık sık takılıp yeşil sarıp içtiklerini söyledi ?? hiç bir ANLAM veremedim, yeşil gözlü sevgilisi canımı sıkmasa da bugun internete yazdıgım yeşil sarma dediği şeyi araştırınca şok oldum :(( şu an ne yapacagımı bilemiyorum sevgilim uyusturucu bagımlısı mı ????? 2 ay boyunca benden gizledi mi?????? direkt yüzüne mi söyleme miyim ? sizce ne yapmalıyım ?? bu konuyu paylasacagım kimse yok :((( şimdiden teşekkür ederim

anladım kızlar hiç yardımcı olmuyorsunuz :( açık açık yazıcam sevgilime detayları paylaşıcam sonra

Şaka mısın,keşke gerçek olsan ama :))))
sardıkları yeşil bağımlılık yapan bir şey değil, yurt dışında bazı ülkelerde kullanımı devlet kontrolünde mesela Avustralya'da . Neyse eski sevgilisini hatırlamaya bahane arıyormuş; ağaç,yosun, sümük,küf sporu,rokfor peynir görünce de efkarlanıyor mu? Yeşiiil yeşiiiil azot koklayınca?
Ben en çok breaking baş izlerken tuğla gibi yeşil dolarları görünce edkarlanmıştım, Walter'a haksızlık ettiler:(

evet şaka gibi ama gerçek , fanatik bir aston villa taraftarı olmama rağmen maç izlememe izin vermiyor !! , neymiş çimler de yeşilmiş , parka gidemiyoruz sana öyle diyim , commondos adlı oyunda yeşil bereli komando oldugu icin oyun oynamama da izin vermiyor , susurluk hakkında tek kelime konuşturmuyor . ben de evin bazı noktalarına surpriz yeşil notlar bırakıyorum ki iyice delirsin, özlerse özlesin
ayrıca jessie ye bende cok kırgınım ötmemesi lazımdı , ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz , bozar efendim bozar

evet şaka gibi ama gerçek , fanatik bir aston villa taraftarı olmama rağmen maç izlememe izin vermiyor !! , neymiş çimler de yeşilmiş , parka gidemiyoruz sana öyle diyim , commondos adlı oyunda yeşil bereli komando oldugu icin oyun oynamama da izin vermiyor , susurluk hakkında tek kelime konuşturmuyor . ben de evin bazı noktalarına surpriz yeşil notlar bırakıyorum ki iyice delirsin, özlerse özlesin
ayrıca jessie ye bende cok kırgınım ötmemesi lazımdı , ne demişler istisnalar kaideyi bozmaz , bozar efendim bozar

Alla alla, nasıl yaşıyor bu arkadaş, doğanın ana rengi sonuçta.

Bir Türk kadını nasıl yeşil gözlere hala takıntılı olduğunu problem edip şimdiye kadar kavga çıkarmadın. :KK12:

Pinkman hep salaktı, ölmek uğruna kurtarıldığında göre Walt baba onu affetti bize de saygı duymak düşer. Yeşillikler de ne pahalanır artık be kış geliyor.

canım...

aklıma bir türlü unutamadığım erkek arkadaşımı getirdin:( o da maalesef madde bağımlısıydı ama çok ileri seviyedeydi zaten onunki. bir gün okuldan kaçtığımızda bana da denettirmişti allahım keşke unutabilsem o günü:( çok kötü oldum ve epey ileri gittik o gün onunla ama hatırlamak istemiyorum o pis şeyi.. onunlayken çok eğleniyordum ama aileler devreye girdi falan filan işte.. yemin ederim ki onu hiç unutamadım evet şimdi de bir sevgilim var ve bana karşı çok iyi belki söz bile düşünüyoruz işinde gücünde iyi bir insan ama yaşantılar kolay kolay akıldan çıkmıyor.. keşke o da iyi olabilseydi keşke onun da elinden tutabilseydim ama napacaksın kader kısmet demişler. şimdi bambaşka bir dünyadayım ama inan o mutluluğun tarifi yok beni hiç kimse onun gibi mutlu edememişti. sana tavsiyem onun elinden tut ve ailenle tanıştır belki aklı başına gelir, gider tedavi olursunuz, eski sevgilisi hiç önemli değil inan bana bir kez elele verdiğinize dünyanız birbirinizin olacak. buna inan lütfen. hep derim ilk önce tedbir sonra da dua dua dua... allahtan başka kimse derman olmuyor insana, sabır ve dua olmadıktan sonra ne desem boş... umarım düzelir aranız ve musmutlu olursunuz ilerde çocuklarınızla<3

renk takıntısı çok fazla normal değil psikiyatrik sorun olmuş artık

başka uyuşturucular da kullandıysa tetiklemiştir

valla ben olsam ayrılırdım 3 aylık sevgilinin psikolojik problemleriyle uğraşamam

yeşil diye parka gitmemek nedir oha

Nerde yaşıyorsunuz ?
İngiltere'de mi

bir dönem yaşadım canım, ayrıldık evet, hediye olarak yeşil gömlek almam bardağı taşıran son damla oldu pek mutlu değilim ama böyle bir manyakla da ömür geçmezdi canlarım , BEN eğlenmek istiyorum gezmek tozmak istiyorum ama bu hastayla olmuyodu neyse yapıcak bişey yok üzgünüm pizza söyledim gossip girl izliyorum lanet olsun

Bu ne bicim bi konu ya. Ne sacma bi cevap verme tarzi. Senin kafan mi iyi? Yada hayal gucunu mu zorluyorsun? Toplumsal deneymi? Sabahtan beri okudugum en sacma konuydu tebrik ederim. Bu konunun gercek olmadigini ve konuyu acan arkadasimizim suan alkol aldigini düşünüyorum. Bu gece açılabilecek en manidar konu bu oldu bence. Ve sanirim konu kapatilir gibi. Bilmiyorum itiraflar ve suc teskil ediyor. Hele yasadigi bi macerayi anlatan arkadasimiz gibi. Yazdiginiz seylere dikkat edin arkadaslar. Ortalik zaten karisik. İfşa etmeyin bari kendinizi

Gossip girl ve pizza nedir ya?
Şöyle bol yeşillikli ton balıklı salata söyleseydin geçmişe nispet.

Buram buram erkek üyesin. Hayır, komik desen komik değil. kendinize 'mal mısın?' dedirtmek neden bu kadar hoşunuza gidiyor acaba. Bence içten içe kadın olmak isteyen, bunu arzulayan gizli gayler bunu yapıyor. Ben daha hiçbir kadının, erkek forum sitelerine trol amaçlı girdiğini duymadım. Amma işsizsiniz ya

Buram buram erkek üyesin. Hayır, komik desen komik değil. kendinize 'mal mısın?' dedirtmek neden bu kadar hoşunuza gidiyor acaba. Bence içten içe kadın olmak isteyen, bunu arzulayan gizli gayler bunu yapıyor. Ben daha hiçbir kadının, erkek forum sitelerine trol amaçlı girdiğini duymadım. Amma işsizsiniz ya
ayyy vallahi cok komikkk :))))

Back
X