- 22 Kasım 2016
- 20
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi mangoforever
Arkadaşlar merhaba, çevremde bu konuyu kimseyle paylaşamadığım
biraz uzun bir hikaye kusura bakmayın, gecen cuma sevgilimin evinde giderken birşey ister misin diye sordum ? benden bira almamı istedi , eve girdiğimde her zamanki gibi sarıldık elimden poşetleri aldı , ( bu arada 3.defa evine gidiyorum ve ilk defa benden bira istedi) , biraları buzdolabına koyması için uzattığımda bir an yüzü düştü !! , ben de herhangi marka belirtmediği için marketten gözüme carpan yeşil renkli birayı almıştım ( marka vermiyorum) , ahh konunun buralara gelebileceğini nasıl bilebilirdim ????!!!! neden üzüldügüne dair baskı yaptım geçiştirmeye çalıştı ve yeşil rengini hiç sevmediğini söyledi. Buna o gün anlam veremedim biraz film izledik ve sohbet ettik sonra ben eve geçtim , üstüne gitmedim ..... Ta ki dün bizi tanıştıran arkadaşımızla karşılaşana kadar ( kendisi benim sevgilimin çok yakın kankası ) , işyerlerimiz yakın ve bazen yol üzerinde denk geliyoruz neyseee. ona sevgilimin yeşil rengini neden sevmediğini şakayla karışık yolla sorma gafletinde bulundum
( , bana sevgilimin eski sevgilisinin yeşil gözlü olduğunu ve beraber sık sık takılıp yeşil sarıp içtiklerini söyledi ?? hiç bir ANLAM veremedim, yeşil gözlü sevgilisi canımı sıkmasa da bugun internete yazdıgım yeşil sarma dediği şeyi araştırınca şok oldum
( şu an ne yapacagımı bilemiyorum sevgilim uyusturucu bagımlısı mı ????? 2 ay boyunca benden gizledi mi?????? direkt yüzüne mi söyleme miyim ? sizce ne yapmalıyım ?? bu konuyu paylasacagım kimse yok
(( şimdiden teşekkür ederim