duygularım karmaşık ama o tamamen bitirdi kafasında. çok inatçı asla geri dönüşü olmaz biliyorumÖncelikle senin için hala duygusal anlamda bişeyler düşünüp düşünmediği önemli ve sende bu konuda kendini sorgula bence. Eğerki yok artık duygusal bir bağ olması zor biz arkadaş kalıcaz diyosan gayet spor giyin git. He eğerki duyguların karmakarışıksa daha özenli süslen püslen öyle git :) Sadece el sıkışsan çok resmi olur kendini onun tepkisine göre yönlendir zaten gittiğinde istemesende kendini ona sarılmış bulabilrsin. Geçmişten konuşmana gerek yok görüşmeyeli nasıl olduğunu neler yaptığını sor gerisi gelir. :13:
bence hala ona karşı bişeyler hissediyosan seviyosan tabikide iyi karşıla...uygundur ayrıca kıyafet hiç önemli değil canım.telaşlanma ve stress yapma.
bence hala ona karşı bişeyler hissediyosan seviyosan tabikide iyi karşıla...uygundur ayrıca kıyafet hiç önemli değil canım.telaşlanma ve stress yapma.
duygularım karmaşık ama o tamamen bitirdi kafasında. çok inatçı asla geri dönüşü olmaz biliyorum
ama madem sevdiğimi söyledim, görüşmek istiyosa altında bişeyler ararım ben bunun
fikirler için teşekkür ederim bebişim
hadi bakalım madem seviyosun ne oldu ne bitti bilgilendir beni çatlarım yoksaZaten senin mesajının üzerine görüşmek istemesi insanı meraklandırıyor. Ayrılma sebebinizi bilmiyorum ama seni üzdüyse dikkatli davran.
ablalarım kardeşlerim bi el atın yahu:18:
halen onu sevıyorsun bence ? Ama tabıkı emın olamayız bundan en ıyı sen bılensın. Sevıyorsan herseyı uzun uzun konus ılıskıne sevgıne sahıp cık. Neden ayrıldınız bılmıyroum bu da onemlı tabıkı.
Gıyımıne gelınce ıster devam edecek ol ıster devam etmeyeek ol en guzel halınle gıt ona. Neyı kaybettıgını ya da kazanacagını gorsun bu bır. ıkıncısı devam etmeyeceksen de ıyı bır ızlenım vermıs olursun dımdık ayaktayım guzelım gıbısınden.
öyle yapıcam tatlımm normalde de spor gıyınıyorum çok da abartmadan hafif makyajla karşısına çıkıcam
Akşam gelınce her detayı anlatırım öpüyorum hepınızı
benimkine benzer bi gorusme olmus sanirim ama ben kayitsiz kalamayip sarilmak istemistim ve yaptim da.
benimki arkadas kalalim da demedi,bittigini ve bi daha asla olmayacagini soylemisti. ben de bisey zannettiydim
sonuc itibariyle bir daha hic gorusmemek uzere veda ettik birbirimize.
son kez gordum icim cok acidi cok yandi ama pisman degilim onunla gprustugume. bittigini sevmedigini gozlerimle gordukten sonra daha kolay unutuyorum( insallah tamamen de biter)
hayirlisi olsun hakkimizda canim. iyi ki arkadas kalmayi kabul etmemissin pislik nasil da isterler bizden bunu
eskisehirde mi okuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?