- 10 Mart 2018
- 22
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi boguldumartik
Evet bugun eski sevgilim görüşmek istedi ve buluştuk. Hala onu seviuorum ama 1 ay ayrı kaldik bu surede ben çok yıprandım. Ayrılma sebebi monotonlasma bu arada. Neyse buluştuk, seni dinliyorum dedi. Ben konusmaya başladım evet hatalarim oldu sana karsi dedim soğuk vs. Davrandım ben bunları kabulettim zaten dedim. Duzeltebilirim ben bişeyleri dedim. Seni hala unutamadim ben baska hayal kuramiyorum vs. Sonra bana isteklerini anlatmaya basladi ben hepsine tamam duzeltirim bu yönlerimi dedim. Ben boyle dedim ve üstüne sunu dedi sen yaparim diyosun da sıkılmayacak misin dedi yoo neden sikilayim sevdigime ssevdigime caba gostermekten sikilmam dedim. ( Bu arada ben ona zaten hep sicak davrandim bugune kadar o sadece gormek istemedi hep daha fazla istedi) en son ne düşünüyosun şimdi dedim bilmiyorum korkuylrum aynı şeyleri yasamaktan dedi. Ben de korkuyorum yine beni birakip gitmenden dedim. Eve dogru yururken ne istiyosun simdi dedim. Bilmiyorum seni pek istekli goremedim dedi. Barışmak için bi bi caban yok dedi. Bugun beni kandirmani aklimi celmeni beklerdim dedi. Ona sarildim ve ondan vazecmedigimi soyledim eve geldim. Bana mesajda barismak icin gelmedginig sadece benim hareketlerimi gormeye geldiğini soyledi. Yorumunuz ?