Eski sevgilimle buluştum ve..

Ben

Ben de ayni iliskinin icindeyim niye benim heyecanım bitmedi? Bunun suclusu niyr benim? Her bitiste soluklari baskasindami alicaz
Onu sevgiline sorcaksin canim. Ayrıca yapacak bisey yok iki taraf aynı olmuyor malesef. Senin yapacağın tek şey onun egosunu tatmin etmemek. Bittiyse bitti deyip çekip gitmek.

Ama pek gonlun yok gibi ve bu sana çok zarar verecek benden söylemesi.

Onu sevgiline sorcaksin canim. Ayrıca yapacak bisey yok iki taraf aynı olmuyor malesef. Senin yapacağın tek şey onun egosunu tatmin etmemek. Bittiyse bitti deyip çekip gitmek.

Ama pek gonlun yok gibi ve bu sana çok zarar verecek benden söylemesi.
Ben ona sensiz de olur izlenimi vermisim ayrildigimiz surecte

Tatlım anlamıyor musun? Bahane buluyor peşinden kosturup zevk alıyor. Haklı da zevkli yanı sonuçta. Senin yapacağın şey artik tamamen bitirmek. Bu kadar. Nokta.
Ben şimdi kalkip barışalım demem, eger dersem ve o da tamam derse yarın öbür gün en ufak bir kavgada ben mizmizlanirsam barismayi sen istedin diyecek bana, ve bu fikrimi onunla da paylastim bişeyler sen istersen düzelir benim zorlamamla değil dedim. Eger oyleolursa ama sen barismak istedin katlancaksin diye basima kakarsin dedim.

Peki siz birisinden size sevgisini hissettiremedi diye ayrilsaniz ondan bişey yapmasinibekler misiniz ? O yazsin diye mi beklersiniz
Sevgisini gissettiremedi diye ayrılırsam zaten belli edemiyor demektir, beni ikna etmek için yapsa bile geçici bir şey olur. Bugün yapar yarın yapmaz.

Seni çağırıyor ve dinliyoru m diyor, yok barışmak için çağırmadım bilmem ne. Ağzının üstüne patlatsaydın keşke

Back
X