Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ahlaki kaygısı olup yargılayacak olanların mesaj yazmamasını rica ediyorum.
6-7 ay önce bir ilişkim bitti. O ilişkiden sonra ciddi ilişkiye olan inancım oldukça sarsıldı. Kimseyi sevemiyorum ve kimseye de bağlanamıyorum. Eski sevgilim de kesinlikle ciddi iliski insanı olmadığı icin iliskimiz bitmisti zaten. Ama beraber çok guzel vakit gecirebiliyorduk. Aramızda güzel sohbetler ve anlayış vardı. Ona artık duygusal olarak bir sey hissetmiyorum. Ama onu özledim. Bana dokunmasını , beni öpmesini , beni arzulamasini ozledim. O bana boyle bir teklifle gelmisti ama reddetmiştim. Simdi farkli düşünüyorum. Ben de onu istiyorum. Hakkımda ne düşüneceği , ego yapması falan umrumda degil. Sadece dogru duzgun tanimadigim biriyle bir seyler yasayacagima tanidik bir ten , guvenilir bir insanla bir seyler yasamayi daha mantikli buluyorum. Kendisine bunu sormayi düşünüyorum. Hayir diyecegini sanmam erkek sonucta. Sadece keyifli vakit gecirmeyi istiyorum. Bu istegim hakkinda ne dusunuyorsunuz merak ediyorum