• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilimle davalık olucaz

Ne gerek var boyle cirkeflesmeye allaha havale et ne hali varsa gorsun.
Size dava acabilir siz oldugunu tespit edilir fakedeki ip adreslerinden aramalarinizdan.
Bir daha bulasmayin basinizi brlaya sokmayin
İspat etmesine gerek yokki benim oldugumu anlaması için bütün kilit kelimeleri söyledim zaten.

Babanı araması seni savcılığa vermesinden iyidir... Aptala yat, bir şeyden haberin yok gibi davran, baban sıkıştırırsa da baba adam benimle birlikteyken zaten başkası ile birlikteymiş görüyorsun, ben nereden bileyim 3. bir kadının olup olmadığını? Kiminle ne halt yediyse derdini onunla halletsin bir kurtulamadım de.
Babama anlatmak zorunda kalmıştım zaten aldatildigim donemde surekli hastanelik olduğum için.
İşte babam yemez,beni çok iyi tanıyor:)

onun korkacagına sen korkmussun bu nasıl iş :)
Benim korkum yanlış yapmak açıkçası,babamla iki tartışırız biter.
Ama isyerini basip rezillik çıkarmam yanlış mi doğru mu olur bilemedigim için sormak istedim ve ararsa yapacağım kesin karar verdim.

Ben size hak verdim iyi olmuş. Erkeklerin yapıp yapıp yanlarına kalıyordu. Bu sefer sert kayaya carpmis;) alismisiz pisirik kadınlara böyle bişey duyduk mu hemen ay niden yaptın oluyor oh içim soğudu vallahi. Eşide illaki ogrenecek kocasinin nasil bir adam olduğunu belki şimdi belki beş sene sonra.

Ben size hak verdim iyi olmuş. Erkeklerin yapıp yapıp yanlarına kalıyordu. Bu sefer sert kayaya carpmis:KK66: alismisiz pisirik kadınlara böyle bişey duyduk mu hemen ay niden yaptın oluyor oh içim soğudu vallahi. Eşide illaki ogrenecek kocasinin nasil bir adam olduğunu belki şimdi belki beş sene sonra.
Çok teşekkürler çok sevindim yorumunuza:)

Adama bedel ödeteceğim kafasıyla kendi kuyunuzu kazmışsınız. Adama bir şey olduğu yok. Sanki gelip size yalvarmış, nolur karıma söyleme diye sürünmüş gibi davranıyorsunuz da, öyle bir şey yok ki. Adam bir lafıyla eteklerinizi tutuşturmuş işte. İntikam böyle alınmaz yani. Kendi kazdığınız çukura kendiniz düşmüşsünüz özetle. Bence babanıza adamdan önce siz söyleyin ve adamı taciz etmeyi bırakın.

Adama bedel ödeteceğim kafasıyla kendi kuyunuzu kazmışsınız. Adama bir şey olduğu yok. Sanki gelip size yalvarmış, nolur karıma söyleme diye sürünmüş gibi davranıyorsunuz da, öyle bir şey yok ki. Adam bir lafıyla eteklerinizi tutuşturmuş işte. İntikam böyle alınmaz yani. Kendi kazdığınız çukura kendiniz düşmüşsünüz özetle. Bence babanıza adamdan önce siz söyleyin ve adamı taciz etmeyi bırakın.
Babamın adamdan haberi var zaten onda sıkıntı yok.
Benim korkum babamı ararsa ben tacizi bırakır,direk isyerini başına indiririm mantıklı düşünemem,olaylar boyle ilerlerse napmaliyim
Evet bütün ayrıntıları yazamiyorum ama etekleri bayagi tutuştu :)

Babamın adamdan haberi var zaten onda sıkıntı yok.
Benim korkum babamı ararsa ben tacizi bırakır,direk isyerini başına indiririm mantıklı düşünemem,olaylar boyle ilerlerse napmaliyim
Evet bütün ayrıntıları yazamiyorum ama etekleri bayagi tutuştu :)
Ben etekleri tutuşan sizsiniz demiştim. Yanlış anlaşılmış.
Diğer soruya gelince, bu kadar öfke kontrol sorununuz varsa bir terapiste gidin. Adam hem tacizden, hem de o yapma potansiyeliniz olduğu eylemden ötürü sizi savcılığa verebilir, bu da aklınızda bulunsun. Belki o zaman kendinize hakim olabilirsiniz.

Ben etekleri tutuşan sizsiniz demiştim. Yanlış anlaşılmış.
Diğer soruya gelince, bu kadar öfke kontrol sorununuz varsa bir terapiste gidin. Adam hem tacizden, hem de o yapma potansiyeliniz olduğu eylemden ötürü sizi savcılığa verebilir, bu da aklınızda bulunsun. Belki o zaman kendinize hakim olabilirsiniz.
Bütün yasal hukuki işlemlere hakimim
İyice araştırdım,savcılığa şikayet etse dahi çok birşey olmazdı yine o rezil olurdu akrabalarına.

Bütün yasal hukuki işlemlere hakimim
İyice araştırdım,savcılığa şikayet etse dahi çok birşey olmazdı yine o rezil olurdu akrabalarına.
Rezil olup olmadığını düşünmek ona kalmış. Siz suç işleyen tarafsınız burada, onun da hakkını hukuki olarak arama hakkı var. Siz böyle suçlardan savcılığa alınınca eşe dosta o adamdan daha çok rezil olurdunuz emin olun.

Rezil olup olmadığını düşünmek ona kalmış. Siz suç işleyen tarafsınız burada, onun da hakkını hukuki olarak arama hakkı var. Siz böyle suçlardan savcılığa alınınca eşe dosta o adamdan daha çok rezil olurdunuz emin olun.
Sevde hanim bütün süreçlerden herşeyden haberdarım,g.tunun savcılığı yemediğini de biliyorum.
Verirse de versin kaldı ki ifade vermekten öteye gidemez ve biter.
Konunun amacı savcılık değil,babamı ararsa sonraki süreçte ne yapmalıyım kendimi dengeleme sorunu yaşayıp çok değişik olaylar olabilir ve herşey birbirine girebilir.
Elim oldukça sağlam ve sadece o ben karisi değil,etraftaki herkes arkadaşlar müdahil olur. Yapacakların urkutuyor konunun amacı o.

Kendine hakim olamayıp işyerini basıp indirince adam degil sen rezil olursun ben o adamla aynı işyerinde çalışsam ve böyle bir duruma şahit olsam kadına bak evli adamın hala yakasından düşmüyo diye düşünürüm adamı degil sizi kınarım

Kendine hakim olamayıp işyerini basıp indirince adam degil sen rezil olursun ben o adamla aynı işyerinde çalışsam ve böyle bir duruma şahit olsam kadına bak evli adamın hala yakasından düşmüyo diye düşünürüm adamı degil sizi kınarım
İş arkadaşları onun bu pisliğine ortaktı zaten,tek kelime etmeye hakları yok.

Sen uslu durursan babana falan ulaşmaz merak etme ; haksızlığa uğramışsın evet ama daha fazla kaşınma o kadının ve bebeğinin hakkına girme huzur bozma ki o pislik adamdan bir farkın olsun. aksi taktirde zaten yaşadıklarını haketmişsindir.

Ya anlıyorum ikinizi aynı anda kandırması, aptal yerine konmuş olmak canınızı yakmış, gururunuzu zedelemiş, öfkenizi, kininizi anlayabilirim ama inanın bu yaptıklarınızla anca kendinize zarar verirsiniz, karşı tarafa hiçbir şey olmaz. Siz bizim kadınlarımızı tanımamışsınız hala, adamı yatakta bassa "Kemalim yapmaz" kafasına sahip kadınlarımız var, siz gelmişsiniz böyle yaparak evliliğine zarar veririm diyorsunuz. Bu durum eşinin kulağına gitse adamın diyeceği şey belli "Eski sevgilimdi, terk edip seninle evlenmiş olmamı hazmedemedi, şimdi benimle uğraşıyor; sana söyleyecektim ama hamilesin, üzülmeni, çocuğumuza bir şey olmasını istememiştim" diyecek. Eşi de Kemal'inin paylaşılmaz irkek olduğunu düşünüp " Kemal'im sen ne düşünceli adamsın" deyip boynuna atlayacak.:halay:
Kısacası olan yine sana olur; boş ver, Allah'a havale et, hayatına bak.
+100 kadinlar aaids kapiyor kocasindan da aldatıldığına inanmıyor

Babanıza söylerse belki çok kızar size ama dünyanın sonu değil bundan sonrada uğraşmayın başınız ağrır adliyeyle avukatla hakimle uğraşmayın derim Allah yardımcınız olsun

Yaa kiz diyor ki beni orta saha elemani yapmasinin bedelini odesin istedim,
ben aglayip sizlanirken onun yaptiklari yanina kar kalip gununu gun ediyordu.
Ilk evlendiginde sesim cikmadi zaten diyor, nasil onunla evlenir n'ayiirr n'olamazz tribine girdim demiyor,
aldatildigimi ogrenince hirslandim diyor (zira sonradan ogrenmis aldatildigini ilk basta kendisinden ayrildi ve gitti baskasiyla evlendi saniyormus).
Buradakiler de diyor ki seni secmemis diye deliriyorsun.. E kel alaka yaniii.
Hay ağzına sağlık
Yemin ediyorum Türk kadinin aslında umrunda değil aldatilmak üç maymunu oynuyorlar isterse yüz kere aldatilsin ama yeter ki duymasinlar bilmesinler
Burada da herifin teki itlik yapmis iki kızı aynı anda idare etmiş
Kizla ayrilirken bile kusura bakma baskasiylaydim ben dememiş hala sen niye yaptin soruları kızı suçlamalar
Adam kızın 1 senesini cop etmis bıraksın da kiz da bir haftasını cop etsin

Back
X