Eski sevgilimle fotoğraflarım internette çıkıyor nasıl kaldırabilirim :(

tüm önerileriniz için çok teşekkür ederim :) ben her şeyi denedim. Zaten fotoğraflarımı silip kapatmıştım. Ama kalkmadı maalesef. Google şubesi cevap vermiyor :( Konuştuğum şirket on gün içinde kaldırılacağını söyledi, 10 fotoğraf için 500 tl istedi. Ücreti iki taksitte istediler de allahtan benim için kolay olacak.
On gün sonra kalkarsa tekrar yazarım.Çok teşekkür ederim :) <3
Dikkat edin de dolandırılma falan olmasın, hemen güvenmeyin.

Ay allahım deliricem bende deniyim dedim eski sevgilimle fotoğrafım çıktı linke tıklıyorum hiç tanımadığım bi adamın instaliga profili çıkıyo napıcam bide bu yılbaşında evde çekilmiş ama hiç biyerde benim paylaşmadığım bi fotoğraf :KK42:

Arkadaşlar instaliga pikore social.net gibi sitelerde sizin resminiz hala çıkar yada instagramda arakadaşınız olan insanlardan dolayı çıkar o resimler emin olun bir müddet sonra kendisi silinir ilk üç ay sistem siz hesabı dondurmuşsunuz gibi alıgılar sonrasında girmedikçe hesabınıza aktifliğini yitirir emin olun bütün sosyal ağlarımı kapattım tecrübeliyim o konularda

Evet internette hiçbir sey silinmiyor. Resim yüklerken 30 kere dusunun. Hatta düşünmeye bile gerek yok resim yuklemeyin. Whatsap i da Facebook satın almış. Onda bile bence arsivleniyor. Whatsap yeni güncellemede resim ve belgeleriniz kullanılıyor diye seçenek var hatta. Ayarlardan hesap bölümüne girip belge ve resimlerinizin kullanım dahilinde olduğu kutucuk var ordaki tik işaretini kaldırın.

Evet internette hiçbir sey silinmiyor. Resim yüklerken 30 kere dusunun. Hatta düşünmeye bile gerek yok resim yuklemeyin. Whatsap i da Facebook satın almış. Onda bile bence arsivleniyor. Whatsap yeni güncellemede resim ve belgeleriniz kullanılıyor diye seçenek var hatta. Ayarlardan hesap bölümüne girip belge ve resimlerinizin kullanım dahilinde olduğu kutucuk var ordaki tik işaretini kaldırın.

Ya evet bunu bende duydum gerçekliği var mi sahiden acaba ? Kaldirdim tiki ama birine bisey gonderirken 2 kere düşünüyorum ya

Off bu internet çok sakıncalı. Ben normalde hiç biir yere yüklemem. Saçımı boyamıştım hızlı resme yükledim öyle yolladım arkadaşıma o da gitmiş facebookta falan paylamış ne kadar güzel saç rengi değil mi bende düşünüyorum gibisinden. O buna şu buna derken bir baktım yayılmış.. O kadar korktum ki :/ ooof off
Ailem ve sevgilim görse hesabını dahi veremem. Şuan temizledim gibi duruyor ama bakalım..

ınternete yukledıgınız yazdıgınız hersey sız sılsenızde tamamen sılınmez
ınternet tum bılgılerı toplayan bıyer
silinmez o yuzden

Ya evet bunu bende duydum gerçekliği var mi sahiden acaba ? Kaldirdim tiki ama birine bisey gonderirken 2 kere düşünüyorum ya
Temkinli olmak lazım yine de. Yabancı bir kamu spotu vardı. İnsanlar kahine gidip fal baktırıyor adam kredi kartı numarası na kadar her turlu bilgilerini biliyor ve insanlar şaşırıyor. Sonunda yandaki perdeyi açıyorlar bes altı kisi bilgisayar başında kahine (!) bilgi veriyor.:KK45: Öyle maalesef.

Temkinli olmak lazım yine de. Yabancı bir kamu spotu vardı. İnsanlar kahine gidip fal baktırıyor adam kredi kartı numarası na kadar her turlu bilgilerini biliyor ve insanlar şaşırıyor. Sonunda yandaki perdeyi açıyorlar bes altı kisi bilgisayar başında kahine (!) bilgi veriyor.:KK45: Öyle maalesef.
Phahahaa çok güldüm yaa :D :D
Zaten geleceği de bilmiyorlar ki olan şeyleri söylüyorlar onlarda aa nasıl bildi bak geçmişimi biliyor diyor sonra kafalarından da bir şeyler uyduruyorlar ya tutarsa misali :D

Eğer profiliniz daha evvel açıksa görseller google'de çıkıyor.

Aynısı benim de başıma geldi, google'e yazdım, baya baya anlattım gelen cevap:

Fotoğraflarda ki şahsın siz olduğunuza dair kanıt etmeniz lazım, ardından hukuki işlem başlatılacak. Yok eğer kanıt edemez veya iliglenmezseniz para cezası istenilecek.

Açıkcası 5-10 fotoğraf için uğraşmaya değer bulmadım, teşekkür ettim ve konunun kapanmasını rica ettim.

Haa fotoğraflar hala kabak gibi duruyor google'de orası ayrı.

Siz daha başarılı olursunuz umarım.

Eğer profiliniz daha evvel açıksa görseller google'de çıkıyor.

Aynısı benim de başıma geldi, google'e yazdım, baya baya anlattım gelen cevap:

Fotoğraflarda ki şahsın siz olduğunuza dair kanıt etmeniz lazım, ardından hukuki işlem başlatılacak. Yok eğer kanıt edemez veya iliglenmezseniz para cezası istenilecek.

Açıkcası 5-10 fotoğraf için uğraşmaya değer bulmadım, teşekkür ettim ve konunun kapanmasını rica ettim.

Haa fotoğraflar hala kabak gibi duruyor google'de orası ayrı.

Siz daha başarılı olursunuz umarım.
Ne mantık yaa ne mantık valla çok kızdım. Özel hayat diye bir şey var!
Demek ki pişman olduk sildiriyoruz

Back
X