- 24 Mayıs 2016
- 192
- 225
- 103
Dikkat edin de dolandırılma falan olmasın, hemen güvenmeyin.tüm önerileriniz için çok teşekkür ederim :) ben her şeyi denedim. Zaten fotoğraflarımı silip kapatmıştım. Ama kalkmadı maalesef. Google şubesi cevap vermiyorKonuştuğum şirket on gün içinde kaldırılacağını söyledi, 10 fotoğraf için 500 tl istedi. Ücreti iki taksitte istediler de allahtan benim için kolay olacak.
On gün sonra kalkarsa tekrar yazarım.Çok teşekkür ederim :) <3
Sevindim adınıza demek ki silinme yöntemi var neti iyice kurcalarsak bulabilirizevet sildi canım çok sevindim:)
Evet internette hiçbir sey silinmiyor. Resim yüklerken 30 kere dusunun. Hatta düşünmeye bile gerek yok resim yuklemeyin. Whatsap i da Facebook satın almış. Onda bile bence arsivleniyor. Whatsap yeni güncellemede resim ve belgeleriniz kullanılıyor diye seçenek var hatta. Ayarlardan hesap bölümüne girip belge ve resimlerinizin kullanım dahilinde olduğu kutucuk var ordaki tik işaretini kaldırın.
Temkinli olmak lazım yine de. Yabancı bir kamu spotu vardı. İnsanlar kahine gidip fal baktırıyor adam kredi kartı numarası na kadar her turlu bilgilerini biliyor ve insanlar şaşırıyor. Sonunda yandaki perdeyi açıyorlar bes altı kisi bilgisayar başında kahine (!) bilgi veriyor.Ya evet bunu bende duydum gerçekliği var mi sahiden acaba ? Kaldirdim tiki ama birine bisey gonderirken 2 kere düşünüyorum ya
Phahahaa çok güldüm yaaTemkinli olmak lazım yine de. Yabancı bir kamu spotu vardı. İnsanlar kahine gidip fal baktırıyor adam kredi kartı numarası na kadar her turlu bilgilerini biliyor ve insanlar şaşırıyor. Sonunda yandaki perdeyi açıyorlar bes altı kisi bilgisayar başında kahine (!) bilgi veriyor.Öyle maalesef.
Ne mantık yaa ne mantık valla çok kızdım. Özel hayat diye bir şey var!Eğer profiliniz daha evvel açıksa görseller google'de çıkıyor.
Aynısı benim de başıma geldi, google'e yazdım, baya baya anlattım gelen cevap:
Fotoğraflarda ki şahsın siz olduğunuza dair kanıt etmeniz lazım, ardından hukuki işlem başlatılacak. Yok eğer kanıt edemez veya iliglenmezseniz para cezası istenilecek.
Açıkcası 5-10 fotoğraf için uğraşmaya değer bulmadım, teşekkür ettim ve konunun kapanmasını rica ettim.
Haa fotoğraflar hala kabak gibi duruyor google'de orası ayrı.
Siz daha başarılı olursunuz umarım.
Ne mantık yaa ne mantık valla çok kızdım. Özel hayat diye bir şey var!
Demek ki pişman olduk sildiriyoruz
Yaani ya!Hiç, bide tuttum obamanın fotoğraflarını silin dedim sanki, yahu alt tarafı kıçı kırık 2 fotoğraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?