Eski sevgilimle iletişim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Eski sevgilimle ilişkim gecen sene bitti . Kendisi bana yazdı engelini kaldırdığım zamanlarda hemen . Simdi de instagram dan eklemiş. Asık değilim diye ayrılmıştım. Yani birşeyler eksikti. Basta yine de sevebilirim derken sonra bitmişti. Sonradan baktığımda belkide olabilirdi diye düşündüğüm de cok oldu . Hatta gecen psikologta agladım ondan bahsederken. Psikolog iyi biri diye olmak zorunda değildi dedi. Belki birkaç yıl sonra olacak bilemezsin dğeişeceksiniz belki filan dedi. Evet bende merak ediyorum bazen simdi görüşsek ne hissederim diye. Lakin biraz da korkuyorum kendimden. Yani kafam cok karısık. Hem diyorum ki belki kaderinde yine o var hem diyorum denedin olmamıştı olmaz yine böle saçmasapan haller. Böle bir du yaşayan varmı?

Bence görüş olmazsa olmasın ne kaybedersin

Hayatinizda ille de biri olsun diye cabalamayin. Oncelikle kendiniz ile mutlu olmayi deneyin. Zorlamayin..

Hayatımda illa biri olsun değil de bu kişiden yana bir soru işareti oluyor kendisi devamlı ekliyor ediyor soruyorum sebep yok diyor sinir ediyor

Hayatımda illa biri olsun değil de bu kişiden yana bir soru işareti oluyor kendisi devamlı ekliyor ediyor soruyorum sebep yok diyor sinir ediyor

Ben aslinda genel bir yorum yaptim onceki konularinizi da hatirliyorum. Arkadasinizin sevgilisi var diye mutsuz oldugunuzu hatirliyorum ve mutlulugu birilerine baglamayin diyorum. Bu insani zaten istememissiniz hala istemiyorsunuz ki konu aciyorsunuz bunun icin zorlamayin dedim.

Aşık değilsen, gorusme bence.

Karsindakinin duygularinida düşün. Kandırmış olursun. Hiç gerek yok.

Psikolog hakli iyi biri diye evlenmek zorunda değilsin.

Kalbini ısıtan biri olmalı.

aşık olacak olsaydın çoktan olmuş olurdun.zorlama bence bu kişi diye ille.

Eski sevgilimle ilişkim gecen sene bitti . Kendisi bana yazdı engelini kaldırdığım zamanlarda hemen . Simdi de instagram dan eklemiş. Asık değilim diye ayrılmıştım. Yani birşeyler eksikti. Basta yine de sevebilirim derken sonra bitmişti. Sonradan baktığımda belkide olabilirdi diye düşündüğüm de cok oldu . Hatta gecen psikologta agladım ondan bahsederken. Psikolog iyi biri diye olmak zorunda değildi dedi. Belki birkaç yıl sonra olacak bilemezsin dğeişeceksiniz belki filan dedi. Evet bende merak ediyorum bazen simdi görüşsek ne hissederim diye. Lakin biraz da korkuyorum kendimden. Yani kafam cok karısık. Hem diyorum ki belki kaderinde yine o var hem diyorum denedin olmamıştı olmaz yine böle saçmasapan haller. Böle bir du yaşayan varmı?
Yanlizsin galiba

Denenmiş bir daha denenmemeli ve eski olan eskide kalmalı oluru olsa eski konumuna düşmezdi diye düşünüyorum ben. Her zaman yeniliklere açık olmak lazım geçmişi geçmişte bırakın boşverin sevip sevileceğiniz kişiler çıkar karşınıza

Ben aslinda genel bir yorum yaptim onceki konularinizi da hatirliyorum. Arkadasinizin sevgilisi var diye mutsuz oldugunuzu hatirliyorum ve mutlulugu birilerine baglamayin diyorum. Bu insani zaten istememissiniz hala istemiyorsunuz ki konu aciyorsunuz bunun icin zorlamayin dedim.

Haklısın boşu boşuna yine konustum onla kendimi sinirlendirdim. Birde sonradan baktım aslında hiç alttan alıcı düzgün bir Uslubu da yok tak diye geciriyor lafı ve ben böyleyim diyor böle de değildi yani dün sinirlerimi bozdum durduk yere zaten hassas dönemdeyim antidepressan bıraktım ettim bide aptalca gibi.onla konustum sildim geri daha konusmam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X