Eski sevgilimle iletişime geçmek istiyorum

zordunya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
4
-4
1
38
Uzun bir süre takip ediyordum burayı. Bugun üye olmaya karar verdim.

Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.

Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .

Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.

Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.

Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?

Sizlerle dertleşmek istedim . Nasıl iletişime geçerim ? Şansım nedir ?

Kendimden bahsedeyim 29 yaşındayım. 21 ve 22 yaşlarındayken bir ilişkim vardı. Kendisi benden 3 yaş büyük . Şimdi 32 yaşında.

Ben eski sevgilimle kavga edip inat uğruna başka birini bulmustum . Canını yakmak için. Gençlik cahilligi diyelim .

Senelerdir pişmanım . Şimdi çalışmıyorum evdeyim bir süredir . Bir de bu virus olayı yüzünden dışarı da çıkmıyorum.

Ben eski sevgilim olan bu kişiye haksızlık ettim. Farkındyım. Onu hala seviyorum.

Ama nasıl iletişime geçebilirim? Sosyal medyadan mı eklesem ? Mesaj atsam ? Ne yapmalıyım ? Ne tavsiye edersiniz ?

Erkekler eski sevgilerine mesaj atarken ne diyor? Napıyosun :) hiç bir şey olamamış gibi:KK45: Rahat olun, merhaba nasılsın, geçenlerde aklıma geldin sorayım dedim. Bir şey kaybetmezsiniz.

7 8 yıl önceki eski sevgiliye düştüğünüze göre baya baya yokluktasınız. Adam belki evli belki nişanlı belki sevgilisi var. Ne münasebet yazacaksınız adama yahu oturun oturduğunuz yerde tinder falan indirin hiç olmadı

Yahu canım karantina mı vurdu başına? ben eskisinden kurtulmak isterim. Millet eskiyi mumla arar, 8 sene geçmiş 8.. adam aynı adam mı sanıyorsun?
Yıldız tilbenin şöyle bir şarkı sözü var,
Geri gelme istemem ki. Ben eski ben değilim ki. Hayat öyle bir oyun ki, ahh... Ne rolü var ne sahnesi..

Bu şarkı benden sana ve tüm geçmişe.:KK51:

Konuya bence merhaba nasılsın tanıdın mi beni diye gir ama içinden onunla konuşmak geliyor ise konuş sonu ne olursa olsun

Siz ona değil, kafanızdaki hayale asiksiniz. Aradan kaç sene geçmiş, adam evli olmasa bile aynı kalır mı hic? Siz, seneler önceki siz misiniz hala? Onun bıraktığınız adam olmadığını görürsünüz, canınız acır, yapmayın.

Vallaha bişeyler olmadıysa hayır vardır.Ama bı yoklamak ıstıosan yaz bakalım.Sevgılısı fln varsa kotu olabılır çocuk ıcın.

Siz ona değil, kafanızdaki hayale asiksiniz. Aradan kaç sene geçmiş, adam evli olmasa bile aynı kalır mı hic? Siz, seneler önceki siz misiniz hala? Onun bıraktığınız adam olmadığını görürsünüz, canınız acır, yapmayın.
Ben seneler önceki ben değilim. O zamanlar 21- 22 yaşlarındaydım . Daha toydım ama şimdi daha olgunum. O da olgunlasmıstır. Belki simdi birlikte olsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben seneler önceki ben değilim. O zamanlar 21- 22 yaşlarındaydım . Daha toydım ama şimdi daha olgunum. O da olgunlasmıstır. Belki simdi birlikte olsak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Denemesi bedava. Peki ya olgunlasmamissa?

Back
X