- 2 Kasım 2016
- 9
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi agkceyldrm
-
Durduk yere başını ağrıtacaksın.
Ne geçecek eline??şimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...
ben acı çekiyoken onun mutlu olmasına tahammul edemiyorum 3.5 yılımı çaldı beni oyaladı kullandı çekti gittiNe geçecek eline??
Zararlı çıkacaksın.
En büyük intikam unutmaktır
şimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...
Sen unuttuğunda ya da senin unuttuğunu düşündüğünde acı çekmeye başlayacak zatenben acı çekiyoken onun mutlu olmasına tahammul edemiyorum 3.5 yılımı çaldı beni oyaladı kullandı çekti gitti
Sen unuttuğunda ya da senin unuttuğunu düşündüğünde acı çekmeye başlayacak zaten
Herkese katılıyorum . Ben de bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama terkedildim.Üstelik herşey ciddiyete binip de aileler tanışma evresinde. Aklımdan kalkıp O'nun yaşadığı şehre gitmek , O'nla yüzleşmek gözüme bakıp da gitmemi söylemesini falan istedim . Havaalanında uçaktan döndüm.. Düşün sadece düşün. Gitgide daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın . Aslında uğraşmayı düşündüğün onca şeyin boşa olduğunu kavrayacaksın. Eline bişey geçmeyecek , mutluluğunu istemiyorum diyosun . Görmezden gel. yitip giden yıllar olarak görme , hepsi bir tecrübe de.Önce kendi içinde affetmeye çalış ki geçmişi arkana at , önüne temiz bir gözle bakabil.(O'nu affet demiyorum , ama O'nun üzerine ölü toprağı atıp , olanları kendi içinde sindirmeni tavsiye ederim.)Burda bi üye yazmıştı bana ismini hatırlayamadım , affetsin. O da benzer bi şey yaşamış hatta evliliği bitmiş. Biraz zaman almış ama 'inan Evren sana yapılanı bi'şekilde çıkartıyo ' demişti. Haklı.. Hz. Muhammed dememiş miydi ' Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ' diye..
Katılıyorum. Sen bişeyler yapikca onun için hep kenarda biri var olcaksin. Bişey yapma umursama ki bu ona batsın.
Sen unuttuğunda ya da senin unuttuğunu düşündüğünde acı çekmeye başlayacak zaten
Katılıyorum. Sen bişeyler yapikca onun için hep kenarda biri var olcaksin. Bişey yapma umursama ki bu ona batsın.
Herkese katılıyorum . Ben de bildiğim kadarıyla aldatılmadım ama terkedildim.Üstelik herşey ciddiyete binip de aileler tanışma evresinde. Aklımdan kalkıp O'nun yaşadığı şehre gitmek , O'nla yüzleşmek gözüme bakıp da gitmemi söylemesini falan istedim . Havaalanında uçaktan döndüm.. Düşün sadece düşün. Gitgide daha sağlıklı düşünmeye başlayacaksın . Aslında uğraşmayı düşündüğün onca şeyin boşa olduğunu kavrayacaksın. Eline bişey geçmeyecek , mutluluğunu istemiyorum diyosun . Görmezden gel. yitip giden yıllar olarak görme , hepsi bir tecrübe de.Önce kendi içinde affetmeye çalış ki geçmişi arkana at , önüne temiz bir gözle bakabil.(O'nu affet demiyorum , ama O'nun üzerine ölü toprağı atıp , olanları kendi içinde sindirmeni tavsiye ederim.)Burda bi üye yazmıştı bana ismini hatırlayamadım , affetsin. O da benzer bi şey yaşamış hatta evliliği bitmiş. Biraz zaman almış ama 'inan Evren sana yapılanı bi'şekilde çıkartıyo ' demişti. Haklı.. Hz. Muhammed dememiş miydi ' Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş ' diye..
İşin gücün mü yok?
hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden(
İyi de fotoğraflar ve yazışmalarda ne var ki?
Adamla ikinizin özel anları varsa etkileneceklerini sanmıyorum.
Sonuçta "benimki eski sevgiliyle öpüşmüş,sevişmiş" diyecek kadın en fazla.
hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden(
doğru diyosun tabi ama çevresindeki herkese göre o 5 vakit namazında serefli namuslu örnek bi insan. gizliden yaptığı sapkınlıkları pislikleri kimse bilmiyor ve ben bunları insanlara göstermek istiyorum kimin hakkında neler demiş onlarda dahil çektiğim acıyı en azından çevresine karşı yüzü olmadan çeksin belki ilişkisi zedelenir çünü kandırıldım kullanıldım. şimdiki kız arkadaşı din kültürü öğretmeni ve onun geçmişini öğrense asla tasvip edipte çocugun yüzüne bakacağını sanmıyorum
Canım biliyorum çok zor. Erkekler (geneli...) arkalarında yaralı bir kalp bırakmayı severler.
Beni çok sevdi, kolay unutamaz diye düşünerek kendilerini kusursuz ve vazgeçilmez görürler.
Ama sen mutlu görünmeye çalış (abartmadan)
Sosyal medyadan sana gizli gizli baktığında gülen bir fotoğrafını görsün, kendini geliştirmek için bir kursa başla mesela ve bunu da orada paylaş. Atıyorum "eğitim şart :)" yaz.
Arkasında enkaz beklerken yıkılmamış birini gördüğünde afallayacak emin ol. Sadece çok abartırsan inandırıcı olmaz.
Hayat devam ediyor imajı ver ona.
Bu sefer düşünmeye başlayacak "Nasıl böyle çabuk toparlandı, nasıl unuttu beni, acaba başkası mı var?" diye düşünmeye başlayacak.
Sadece bunları yaparken onu hiçbir yerden takip etme. Sık dişini 1 2 ay hiç bakmamaya çalış.
2 ay bakmazsam şöyle olacak gibi totemler yap.
Biliyorum yine üzüleceksin yine zorlanacaksın bir süre ama sendeki "ayaktayım" imajı onun içini çok pis kemirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?