- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi agkceyldrm
-
tmm dediklerini denicem canım benim çok sağol. ama işte "Nasıl böyle çabuk toparlandı, nasıl unuttu beni'' diye ben düşünüp duruyorum kendi kendimi yiyip bitiriyorum 4-5 kez intiharın eşiğinden döndüm Allaha olan inancımdan. mutlu neşeli hayat dolu bi insandım şimdi ruh gibiyim hayattan soğumuş hissediyorum bide havalar kapalı kötü dışarı baktıkça daha kötü hissediyorum Allah yanına bırakmasın yaşattığını yaşamadan öldürmesin onu
hepiniz haklısınız ama çok acı çekiyorum 6 kilo verdim 1 ayda iştahsızım kendimi odaya kapatıyorum çıkasım gelmiyo. sonra onu unutacam diyorum arkadaşlarımla zaman geçiriyorum ama eve gelip gece o yastığa başımı koyduğumda ağlamaya başlıyorum. yaşadıklarımız geliyo aklıma verdiğimiz sözler. biz birbirimizin ilkiydik teki ve sonu olacaktık öyle hayaller kurduk sözler verdik düşündükçe aglıyorum. aklımdan çıkıyo ama yolda el ele bi çift görüyorum aklıma geliyo gözlerim doluyo bana yardım edin nasıl atacam beynimden(
Bak düşün benim telefonumda telefon görüşmelerini kaydeden program var. O kadar seviyodum ki erkek arkadaşımı , nöbette veya görevde olduğunda konuşamadığımızda ses kayıtlarımızı dinliyordum gecelere kadar. böyle düzinelerce ve saatlerce konuşmalar. Depo doldukça Usb'ye atıyodum , boş kaldıkça Whatsapplarımızı , kurduğumuz hayalleri - son zamanlarda ben çeyiz alışverişi yapıyodum , ortak karar verdiğimiz eşyaların fotolarından oluşan dosyalar.. ben 2 gün yataktan çıkmadım. Şansıma o haftalar yıllık izindeydim, şansıma demeyeyim ailesiyle gelcekleri için izne çıkmıştım. İlk 2 gün acı çekmeme bıraktım. Ağlamazsam atamayacaktım.Arkadaşlarım çok yardımcı oldu herşeyde. Sonra silkelenmeye başladım önce heryerden herşeyimizi sildim. Bir defter tutuyordum, ilk sayfaları birliktiğimizde yazdığım.Aklıma gelen anlarda neler olduğunu, haberi yoktu.İzne geldiğinde O'na verecektim, bi dahaki izne kadar O yazsın diye. O defteri atmadım. Defter , bitişimizden sonra benim anı defterim hatta seyahat ettiğim yerlerde veya beğendiğim kitap , sözler ,söyleyişiler yer alan beyin boşaltma , terapi defterim oldu. Henüz cesaret edip ilk sayfalara dönüp bakmadım ama gün gelecek yüreğin bunları da atlatacak..Kendini eve kapatma , asosyal kalma. Ben yaptım acımı ailemden bağıra çağıra çıkarttım .Eğer böyle öfkeli biriysen sakın yapma . Hobi edin mesala. Örgü ör , kitaplara dal , puzzle yap.
Normal canım kolay demiyoruz ki. ama sen ne kadar güçsüz olursan o o kadar rahat olacak.bende de öyle 3.5 yılda birikmiş binlerce foto video hediye bir sürü bir sürü seyler var geçen gün 3 fotoğrafı yaktım sonra onları yaktığım için üzüldüm daha çok ağladım heralde yavaş yavaş aklımı yitiriyorum :)
Bak arkadaşım,kandırılmanı bilmem de elindeki verilerde sana cinsel anlamda zorlamalar ya da şiddet varsa hiç durma polise git,şikayette bulun.doğru diyosun tabi ama çevresindeki herkese göre o 5 vakit namazında serefli namuslu örnek bi insan. gizliden yaptığı sapkınlıkları pislikleri kimse bilmiyor ve ben bunları insanlara göstermek istiyorum kimin hakkında neler demiş onlarda dahil çektiğim acıyı en azından çevresine karşı yüzü olmadan çeksin belki ilişkisi zedelenir çünü kandırıldım kullanıldım. şimdiki kız arkadaşı din kültürü öğretmeni ve onun geçmişini öğrense asla tasvip edipte çocugun yüzüne bakacağını sanmıyorum
Olmaz. Ama gereksiz olur.şimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...
Her insan karakterini er ya da gec belli eder baskasina gostermek sana dusmez. Hemde ne gerek var onlarin seviyelerine inmeye . Hukuki bi durum olacagini zannetmemşimdi arkadaşlar ben erkek arkadaşım tarafından aldatılıp terkedildim ve intikam almak istiyorum. Öğrendiğime göre şimdiki sevgilisine kendini melek gibi tanıtmış. Bende onun gerçek yüzünü göstermek istiyorum intikam alıp rahatlamak istiyorum. Watsapta benle yaptığı özel konuşmaları ve beraber samimi fotoğraflarımızı şimdiki sevgilisine göndersem daha sonra şikayet halinde yaptırımı olurmu. Foto videolar gizli alınmış değil ikimizin isteğiyle yazılmış mesajlar fotoğraflar. Birde foto göndermeyip sadece yaşadıklarımızı anlatsam onu tanıyanlara onu 5 vakit namazında dini bütün bilen insanlara ona olan güvenleri sarsılsa bana hukuki dönüşü olurmu bu yaptıklarımın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?