eski sevgilimle olan fotograflar

Saçmalama canım Allah korusun ne intiharı!
Bunları yaşamayan insan yok denecek kadar az canım emin ol.
Kişiliksizmiş işte en azından görmüş oldun. Kavga, tartışma, çocukça şeylere hiç gerek yok.
Bilirsin bir bayanlar ilklerimizi çok zor unuturuz o buna güvenerek rahat davranıyor. Nasıl olsa beni unutamaz diye düşünüyor. Ama unutacaksın ve sen unuttuğunda o acı çekmeye başlayacak

Bunlar olmazsa olmaz cnm benim ilerde bu zamanlarını düşünüp ah ne zaman kaybetmisim o angut için diceksin. Bunları bir süre daha yaşarsın sonra sıkılırsın bu düşüncelerden bi bakmışsın sen hayatını yaşıyorsun o da sana dönmeye çalışıyor. Sen sabret sadece bi delilikte yapma. İnşallah tez zamanda bu durumundan kurtulursun rahatlarsın.

bende de öyle 3.5 yılda birikmiş binlerce foto video hediye bir sürü bir sürü seyler var geçen gün 3 fotoğrafı yaktım sonra onları yaktığım için üzüldüm daha çok ağladım heralde yavaş yavaş aklımı yitiriyorum :)

Normal canım kolay demiyoruz ki. ama sen ne kadar güçsüz olursan o o kadar rahat olacak.
Sen ne kadar güçlü olursan o o kadar afallayacak. Bunu unutma ve buna göre hareket et.
Önce o kalan foto.ları imha etmekle başla :)

Bence uğraşma oda senle uğraşır sen daha zararlı çıkarsın erkeğin her yaptığı toplumda unutuluyor yaca affa uğruyor ama kötü olarak anılan yinede kadınlar , değerli vaktini daha kaliteli şeylere ayır , hep genç kalmayacaksın ,

Bak arkadaşım,kandırılmanı bilmem de elindeki verilerde sana cinsel anlamda zorlamalar ya da şiddet varsa hiç durma polise git,şikayette bulun.
Evet o zaman ben de destek olurum.

Dava açsa haklı özel hayatını ifşa ediyorsun ne kadar samimi vs bilemem ama direk sende aynı gözle görülürsün çevreden sende kötü ithamlar alırsın hiç bulaşma önüne bak sen

zamanını degmeyen birine harcama. zaman cok degerlı asla gerı gelmez. bırak o etttıgıını bulacak zaten. sen gulerken o uzulucek

Ben yeni sevgili yerinde olsaydım hiç sallamazdım öyle bir mesajı doğrusu... boşuna uğraşma , unut gitsin

Olmaz. Ama gereksiz olur.

Arkadaşım okudum ve senin adına çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun öncelikle şimdi biz sana ne akıl versek faydasız bunu iyi biliyorum çünkü şuanda acının en koyu halini yaşıyorsun . Bak evlilik çok farklı bi kurum inanki rabbimin sevdiği bi kulsunki seni hayırlı görmediği biriyle evlenmenden geri çevirmiş ya evlendiğinde yahut çoluk çocuğa karıştığında olduğunu düşünsene o andaki çaresizliği .. rabbim korusun beterin beteri var . Senin başın değilde diğer insanın başı yanacak buna emin ol mutlu olduklarını sanma onlar mutsuz olacaklar çünkü adam dürüst olmamış evlendiklerinde adamın gerçek yüzü ortaya çıktıkça huzursuz ve mutsuz olacaklar ama eminimki sen dahada mutlu olacaksın güçlü ol arkadaşım bu erkeklere değmez inanki zamanla anlayacaksın bizi

Her insan karakterini er ya da gec belli eder baskasina gostermek sana dusmez. Hemde ne gerek var onlarin seviyelerine inmeye . Hukuki bi durum olacagini zannetmem

Benim ex yapmisti aynisini bana
Konuştuğum çocuğa ulaşip (o.pu bir arkadasimin katkilariyla) hakkimda birazi doğru birazi yalan iğrenç seyler söylemişti.
Ama ne oldu?
Hicbirsey:)
Ben yine yoluma baktim,yine bir sekilde mutluyum
Karsi taraf (hesapta) intikamini aldi. Peki mutlu mu?
Hic sanmiyorum.
Kin nefret intikam..boyle negatif duygular hicbir zaman sizi mutlu etmez,hep daha dibe ceker.
Yaşayan olarak söylüyorum, siz ne kadar iğrenç sey yaparsaniz karsidakinin gözünde o kadar küçülürsünüz. Karsi taraf sizi umursamaz bile.
Ayrica sizin ona gonderdiginiz resimleri yazilari birebir kopyalayip ailenize-yakinlariniza iletme ihtimali de oldukca yüksek.
Ben yapmayin derim, yolunuza bakin
Bugun yaptiginiz her kötülük yarin karşiniza çikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…