• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimle olan resimler..

ya benim anlamadığım birşey var bu erkeğin başıa gelse senden önceydi der kapar konuyu biz niye yapamıyoruz sadece konu sahibi için değil genelleme olark konuşuyorum

ya benim anlamadığım birşey var bu erkeğin başıa gelse senden önceydi der kapar konuyu biz niye yapamıyoruz sadece konu sahibi için değil genelleme olark konuşuyorum
Erkekler kadınlarım ilk aşkı, kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister.

Tüm ana sebep bu. Az istisna dışında erkekler 'geçmişi beni ilgilendirmez. Ben anı yaşarım, gelecegi yazıyoruz' demez.

Kadınları ikna eden söz ' bir daha hata yapmayacagım' ken, erkek içinde ' ben hata yapmadım' sözü önemlidir.

Erkekler kadınlarım ilk aşkı, kadınlar ise erkeklerin son aşkı olmak ister.

Tüm ana sebep bu. Az istisna dışında erkekler 'geçmişi beni ilgilendirmez. Ben anı yaşarım, gelecegi yazıyoruz' demez.

Kadınları ikna eden söz ' bir daha hata yapmayacagım' ken, erkek içinde ' ben hata yapmadım' sözü önemlidir.
aydınlattın beni sağol bu cvp erkek ile kadın arasındaki fark nedir klişesine de cvp niteliğinde

Back
X