Eski sevgilimm beni nasil unutur nasil mutlu anlamıyorum 😥

Hayır da unutmasa mesajlar atsa başınıza bela olsa eşinizle huzurunuzu kaçırsa daha mi iyi ???
Adam ne güzel hayatına bakıyor evlenmiş barklanmis yani .

Ayrıca yüzde seksen kesin sizi yine aldatacaktı.Hemen olmasa bile ilerde yine aldatırdı.
Bir kez yapan genelde birdaha yapıyor çünkü.

Yani suan kocami seviyorum ben basta inat ugruna olsa da zamanla sevdim 2 senedir tanıyorum zaten

Seviyor olabilirsiniz insan herkesi sevebilir. Arkadaslarimizi, evcillerimizi, cocuklarimizi, ailemizi de severiz ama sizin eşinizi "eş" olarak sevdiginizi dusunmuyorum ben.

Hickimse hicbir duygusunun kalmadigi insani düşünüp durmaz, hele "evlensek mutlu mu olurduk" diye hiç dusunmez.
Eşinize ihanet ediyorsunuz gayet.

Bu dusuncelerle kocanıza haksızlık etmıs olmuyor musunuz. Hıc hos degil bence.

Başkasıyla evliyken eski sevgilim gelecek mi diye yazıp şansını denemek...?
Hani marjinal bizdik sebastian :/

E degilmissin demek ki :) ne var bunda ya hayat kısa. Uymakta zorlanacagimiz kurallar koymusuz ahlak diye sonra uyamadik diye üzülüyoruz uyamicagimiz besbelli iken. Yasak olsun heyecanli gelsin tutku artsin diye yaptik heralde baska aciklamasi yok. Iyi hissettiren seyler nasil yanlis olabilio tam bi muamma. Ha baskasina aci vermek istemem tabi ama zaten düşünerek bi yalana inandirio eşini. Harekete gecmekten de farki yok.

E degilmissin demek ki :) ne var bunda ya hayat kısa. Uymakta zorlanacagimiz kurallar koymusuz ahlak diye sonra uyamadik diye üzülüyoruz uyamicagimiz besbelli iken. Yasak olsun heyecanli gelsin tutku artsin diye yaptik heralde baska aciklamasi yok. Iyi hissettiren seyler nasil yanlis olabilio tam bi muamma. Ha baskasina aci vermek istemem tabi ama zaten düşünerek bi yalana inandirio eşini. Harekete gecmekten de farki yok.
Şimdi iyi hissettiren şeyler kavramının ne kadar geniş olduğu fakat genişliğin mide olarak genişlik olmadığı yani sınırlarının olduğu; evlilik denen kurumda verilen söz üzre sorumlu olunduğu gibi şeref onur haysiyet temelli bir konuşma yapardım ama hem çok samimi söylüyorum böyle düşünmenize çok üzüldüm, hemde sizin için herhangi bir etkisi olacağını sanmıyorum. Oldu o zaman iyi hissettiyor diye herşeyi yapalım. Vallahi çok yazık.

Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürken buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .

Aay canım yaa.... Seni ağlatan, seni aldatan adamın arkasından evlensek mutlu mu olurduk diye düşünüyorsun öyle mi???? Oyyy ooyyy....

Allah şuan ki eşine sabır versin....

Back
X