Eski sevgilimm beni nasil unutur nasil mutlu anlamıyorum 😥

Benimde böyle bi arkadaşım vardı sürekli ilk aşkımla evlensem daha mı mutlu olurdum diye soylenir di nasıl oldu ne yaptı bilemiyorum sadece öğrendim berbat bi hayatım olurmus dedi. Ilgilenmedigim için sormadım. Eşiniz nasibiniz miş geçmişe bakmayın düşünmeyin. Aynı şeyi eşiniz in düşündüğünü düşünün ne kadar kötü.

Halbuki ne guzel napsa affediyormussunuz.
Gururunuzu mururunuzu atmıssınız cope, aldatılmayı bile affetmıssınız.
Bence de bırakın sızı unutmayı, ayrılmamalıydı.

Ama iste erkekler kendileri karaktersiz de olsalar, gururlu kadın seviyorlar. Keske sizde gururunuzu sevseydiniz.

Kendınıze duyduğunuz saygı keske ona duydugunuz obsesıf sevgimsi seyden buyuk olsaydı.

Sızı tabiki de dusunmuyordur. Akılda kalacak hıcbısey yapmamissiniz kı, ne bi durus ne bi tavır ne magrur olmak hepsi sıfır.
Evli oldugunuz halde onunla ilgili soru soracak kadar da sadakatsizsiniz.
Nerden tutsam elimde kaldınız yanı.

Sızı hatırlamadıgı gıbı, asırı mutlu olduguna da emınım.

Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürken buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .
Tek sorum var:

Utanmıyor musun?

Hhepünize cpk teşekkür ederim o kadar güzel şeyler yazmışsunız ki yaptığımdan düşündüğümden utandım. Yarındann itibaren kendime miiss gibi bir sayfa acıyorumm herseyi geride bırakmayı ben de öğrenicemm 😊🎈Allah sizden razı olsun Allahım sen bu alıntı yaptığım kardeslerimin de ne sıkıntısı varsa hepsini gider onlar bana yol göstedi sen de onların yoldası ol amin
Cocuk konusu icinde uzulme ondada vardir bi hayir. Once kendine zaman ver olur insallah oda zamani gelince. Hakkinda hayirlisi olsun

Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürken buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .
Kocanız ne düşünüyor ona da bir sorun...

sürekli kavga dövüş.
yine ayrıldık biz.
Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi
ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle

bu kadar.

ve sizler zaten artık başkalarıyla evlisiniz.. :işsiz:

eşine günah. Adamın haberi bile yoktur inat uğruna evlendiğinin. Yapmayın unutamamak nedir. Evlenmişsin bir kere.

şaka mı diyeceğim? demiyim. ayrılmışsınız herkes kendi yoluna bakmış, evlenmişsiniz barklanmışsınız. tabiki herkes birini bulup mutlu olacak sonsuza kadar put olacak hali yok.. kusura bakmayın çok saçma düşünceler içerisindesiniz.

BENİ aslında böyle düşünmeye de item eşim. Yani onla mutluyken diğer serefsiz aklıma bile gelmiyor ama eşimle sorunlarımız var biizim .. ailesine asırı düşkün o beni fazla önemsemiyor gibi davranıyor. Bu yüzden düşünüyorum yanlış mı yaptım diye . Yoksa kimseye ihanet edecek insan değilim ben . Kaldı ki ihanet edecek olsam edki sevgilim kişisine o kadar yaptıklarından sonra ederdim ona bile edemedim. Yaptığım karaktersiz davranışlarım oldu ama hiç biri ihanet boyutunda değildi

Sen su an evli oldugun kisiden dolayi onu hatirliyor olabilirsin cunku sen de unutmak icin sevgili oldun da nasil evlilige kadar gitti aradan zaman gecmedi mi o ara ne yaptiniz
O dusundugun kisi dogru kisi degil bu 1
Bi kere aldatan bi daha aldatır bu 2
Sen kendi hayatina kendine odaklan olanlari umursama icinde cozmeye calis hiçkimseye ihtiyacin olmadan
Su anki esin seni seviyor belli ki onun kiymetini bil
Kendine yapilmasini istemedigin şeyi de baskasina yapma

BENİ aslında böyle düşünmeye de item eşim. Yani onla mutluyken diğer serefsiz aklıma bile gelmiyor ama eşimle sorunlarımız var biizim .. ailesine asırı düşkün o beni fazla önemsemiyor gibi davranıyor. Bu yüzden düşünüyorum yanlış mı yaptım diye . Yoksa kimseye ihanet edecek insan değilim ben . Kaldı ki ihanet edecek olsam edki sevgilim kişisine o kadar yaptıklarından sonra ederdim ona bile edemedim. Yaptığım karaktersiz davranışlarım oldu ama hiç biri ihanet boyutunda değildi
Esin seni en fazla neden boyle yapiyor diye dusunmeye itmeli eski sevgiline degil
Belki de sen esini sevmiyorsun cunku eskisini kablinden atamamis olabilirsin
Once eski sevgilini kalbinden at sonra esine kalbini ac sonra yine sorun yasarsan sorunu cozmeye odaklan ..

ya o kadar cok okur oldukki bu hikayeleri..nasil o baska diyebiliyorsunuz anlamiyorum, zira ben kendime bile guvenmiyorum :D insanim seytana uyabilirim yani..erkek milletinede zerre guvenilmez.

ha erkeklerde daha kolay bu gibi hareketler. birden terket birden baskasini bul evlen filan..tuhaflar. inan anlamis degilim.

Nebahat Cehre neden hala guzel biliyor musunuz? cunku uzun yillardir hayatinda erkek yokmus, bence anahtar cumle bu :D

O dusundugun kisi dogru kisi degil bu 1
Bi kere aldatan bi daha aldatır bu 2

Kendine yapilmasini istemedigin şeyi de baskasina yapma
Tabii ya Allahın sevgili kuluymşum ki omun gercek yüZünü gösterdi bana da kurtuldum ondan. Şçmiyorum ben içki diyip içiyordu da benim midem bulanıyor ben içemem falan diypdu gözümğn içine baka baka yaşan söyledi kaç kere duydum arkadaşlarından iiçtiğini ..
ben neden böyle bişeye maruz kaldım bben mutsuzken o nasıl mutlu onu anlamıyorum yoksa Allah belasını versin

Eski defterleri kapatmadan inat icin evlenince boyle oluyor iste. Evlendim, suan esimle bosanma asamasindayim yine de eski sevgilim aklima gelmiyor. Ayrica o herkes gibi degildi demissiniz. Gercekten degilmis:) sizi aldatmis sonra da biz seninle olamayacktik seni unutmak icin yaptim demis. Aldatigina gore sizinle cikarken sizi unutmak icin aldatmis ve siz inandiniz mi? Onun gibi birinden kurtuldugunuza dua edin. Esiniz ne guzel sizi sevmis evlenmis, buyuk sorunlariniz yok. Bisanma asamasinda biri olarak degerini bilin bence diyorum

Beni böyle düşünmeye aslında kocam itiyor diyor! Tövbe tövbe.
Allah Allah diyorsun bide utanmadan. Bari o adını ağzına aldığın Allah'tan kork.
Aldatmanın bahanesi olmaz! Ve evet bu aldatmaktır, zira aldatmak sadece fiziksel değildir.
Diyelim ki kocan şeytanın teki, fakat aldatmak senin kendi şahsın ile alakalıdır.
Kocandan şikayetçiysen boşanırsın, onu aldatmazsın.
Varya aslında diğer herifle sen tam olarak uyumluymuşsunuz. İkinizde aldatansınız nasılsa. Eşlerinizden ayrılın ve biraraya gelin. Arada sırada birbirinizi boynuzlar falan geçinip gidersiniz.
Sadece kocana acıdım. Umarım bir an önce senden kurtulur.
Şimdi diyeceksin ki bu ne ağır bir yorum. Hayır. Tam olarak hak ettiğin şeyleri söyledim. Eğerki senin yaptıklarını bir erkek yapıyor olsaydı ve bu konu kocam eski sevgilisiyle böyle böyle şeklinde olsaydı burada yiyeceği linçle yirmi yıl komada kalırdı.

Genelde bu şekilde yorum yapan kimseye cevap vermedim uslupsuzlugunuza ve de yazdıklarınıza dikkat edin lütfen ne kadar kişiliksiz bir yorum yapmışsınız. Hala siz diye hitap ediyor olmam size saygımdan değil burdaki yorumları okuyacak olan kişilere saygımdandır yoksa ben de seviyenize dusebilirdim ama gerek yok tanımadığım bi insan gelmiş saçma saçma konuşma yapmis be anlatiyo bu ya der gecerdim ama yok utanmadan Allah Allah diyorsub yok bir an once senden jurtulur falan ne kadar seviyesizmissiniz. Umarim bekarsinizdir 😊
Beni böyle düşünmeye aslında kocam itiyor diyor! Tövbe tövbe.
Allah Allah diyorsun bide utanmadan. Bari o adını ağzına aldığın Allah'tan kork.
Aldatmanın bahanesi olmaz! Ve evet bu aldatmaktır, zira aldatmak sadece fiziksel değildir.
Diyelim ki kocan şeytanın teki, fakat aldatmak senin kendi şahsın ile alakalıdır.
Kocandan şikayetçiysen boşanırsın, onu aldatmazsın.
Varya aslında diğer herifle sen tam olarak uyumluymuşsunuz. İkinizde aldatansınız nasılsa. Eşlerinizden ayrılın ve biraraya gelin. Arada sırada birbirinizi boynuzlar falan geçinip gidersiniz.
Sadece kocana acıdım. Umarım bir an önce senden kurtulur.
Şimdi diyeceksin ki bu ne ağır bir yorum. Hayır. Tam olarak hak ettiğin şeyleri söyledim. Eğerki senin yaptıklarını bir erkek yapıyor olsaydı ve bu konu kocam eski sevgilisiyle böyle böyle şeklinde olsaydı burada yiyeceği linçle yirmi yıl komada kalırdı.

bunu düşünerek bile evliliğinize ihanet ediyorsunuz, yapmayın...

Back
X