Eski sevgilimm beni nasil unutur nasil mutlu anlamıyorum 😥

Genelde bu şekilde yorum yapan kimseye cevap vermedim uslupsuzlugunuza ve de yazdıklarınıza dikkat edin lütfen ne kadar kişiliksiz bir yorum yapmışsınız. Hala siz diye hitap ediyor olmam size saygımdan değil burdaki yorumları okuyacak olan kişilere saygımdandır yoksa ben de seviyenize dusebilirdim ama gerek yok tanımadığım bi insan gelmiş saçma saçma konuşma yapmis be anlatiyo bu ya der gecerdim ama yok utanmadan Allah Allah diyorsub yok bir an once senden jurtulur falan ne kadar seviyesizmissiniz. Umarim bekarsinizdir 😊
Ben seviyesizim öyle mi?
Peki.
Eşinize soralım o zaman.
Gidin eşinize ben bunu bunu yaptım deyin. Eski sevgilimi düşünüyorum, acaba seninle değilde onunla evli olsaydım diye düşünüyorum deyin. Kısaca yaptıklarınızı söyleyin.
Ve sonra birisi geldi bana böyle bir yorum yaptı diye benim yazdıklarımı okutun.
Eşiniz karar versin hangimiz seviyesiz?
Bu en çok onu ilgilendiriyor değil mi? Yani karar vermek onun hakkı. Aldatılan o çünkü.
Hadi yapın bunu. Gidin sorun eşinize ben mi seviyesizim yoksa siz mi. Hadi.
Ve evet, Allah'tan kork. Evli bir kadın olarak eski sevgilin aklında iken o kocanın yüzüne nasıl bakabiliyorsun önce kendini bir hesaba çek. Asıl seviyesizlik karaktersizlik budur zira. Bu aldatmaktır.

Siz iyi misiniz? Evlisiniz ve hala neler dusunuyorsunuz? Ayni dusunceleri tasiyan bi erkek buraya konu acsa linç yerdi herkesten.

Biriyle evliyken, onunla aynı yatağa girerken bir başka erkeği düşünüp dertlenmek?

Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürken buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .

Evlenmişsin ne diye eskiyi düşünüp kendini huzursuz mutsuz ediyorsun. Farzı misal seni unutamamış, değişen birşey olacak mı düzeninde? Boş düşüncelere kapılıp hayatındaki insana da yazık etme. Yok eğer sürekli düşünüp duruyorsan o zaman zaten hiç unutmamışsın.

Sizde ego var sanırım. Hayatta kimse unutulmaz ve vazgeçilmez değildir. Hiçbirimiz değiliz. Şu an sürünseydi zevk mi alacaktınız. Yada sizi aldatmış olduğu gerçeğini değiştirirmiydi? Sizin gibi insanlar ömrü boyunca ne kendi mutlu olur nede başkasını mutlu eder.

Sakin ol hayat benim hayatım
Pardon, özür dilerim.
Bekarsan sorun yok tabi.
Ben seni evli sanmıştım ://
Hayır yani evliysen hayat sadece senin hayatın olmuyor. Allah huzurunda bir söz vermiş oluyorsun, sadakat yemini etmiş oluyorsun, bir eşin, hayat arkadaşın oluyor. Müşterek bir hayatın oluyor, adı üstünde evlilik, iki kişilik bişey. Mesela evliyken aklında başkası varsa (şekil a: senin gibi ) hayat benim hayatım olmuyor, eşini aldatmış oluyorsun.
Bilmem anlatabildim mi...

Son düzenleme:
Hayatı dramatik yaşamayı ne kadar da seviyoruz.
Bende böyle şekilli şüküllü sözlerle ayrılıp jet hızıyla eşimle tanışıp evlendim. Evet malca bir hareketti şimdilerde daha çok farkındayım ama eşimi seviyorum omuzlarında yuvarlandığım :KK45::KK75::KK8:

Esimle 5 senedir evliyiz 2bucuk sene de sevgiliydik yani toplam beraberligimiz 7.5 sene..
Esimle tanismadan önce eski sevgilimlw yaklasin 6 sene birlikteligimiz olmustu..
Gecen calisirken birde baktim önümden geciyor elinde bebek arabasiyla bir de bebegi olmus..

Pardon, özür dilerim.
Bekarsan sorun yok tabi.
Ben seni evli sanmıştım ://
Hayır yani evliysen hayat sadece senin hayatın olmuyor. Allah huzurunda bir söz vermiş oluyorsun, sadakat yemini etmiş oluyorsun, bir eşin, hayat arkadaşın oluyor. Müşterek bir hayatın oluyor, adı üstünde evlilik, iki kişilik bişey. Mesela evliyken aklında başkası varsa (şekil a: senin gibi ) hayat benim hayatım olmuyor, eşini aldatmış oluyorsun.
Bilmem anlatabildim mi...
Peki burda seni geren ne senle alakalı olmuyo hanı ya bu yüzden üslubuna dikkat et dedim

Zeusu bende beğeniyorum,sana çıkan şeyleri önemlimiydi?Vadeside çıktımı?
[/QUOTE]

Yorumcu Zeus bana bir ay kadar once bakti ve Aralik ayi icin hadi canim olmaz diyecegim birsey soyledi. Kendisine buna inanamadigimi soyledim. Bana ne insanlar imkansiz deyip sonra mujdeli haberlerle gelmistir dedi. Bakalim beklemedeyim.
Sizde ne gibi seyleri bildi Zeus?
Enteresan,akla gelmeyecek ,niyette olmayan bi kac sey bildi.Her söyledigi yüzde yüz cıktı diyemem ama nokta atışlı ,dedigim gibi akılla olmayan ya da olması muhtemel olmayan şeylerdi.Olunca şaşırmıştım cok.Hatta kaale bile almamistim atiyor diye.Öyle de enteresandı yani.

acıyı cok sevıyorsunuz sanırım :)

esınız ıcınde uzgunum allah hıdayet versın

Cok özür dilerim,ben baska yere mesaj yanitlarken buraya cikmis cok sasirdim ,bu konunun ne oldugunu bilmiyorum bile :( tekrar özür dilerim

Back
X