Haklisiniz halletmeye çalışıyorum icimdeebunu düşünerek bile evliliğinize ihanet ediyorsunuz, yapmayın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisiniz halletmeye çalışıyorum icimdeebunu düşünerek bile evliliğinize ihanet ediyorsunuz, yapmayın...
Ben seviyesizim öyle mi?Genelde bu şekilde yorum yapan kimseye cevap vermedim uslupsuzlugunuza ve de yazdıklarınıza dikkat edin lütfen ne kadar kişiliksiz bir yorum yapmışsınız. Hala siz diye hitap ediyor olmam size saygımdan değil burdaki yorumları okuyacak olan kişilere saygımdandır yoksa ben de seviyenize dusebilirdim ama gerek yok tanımadığım bi insan gelmiş saçma saçma konuşma yapmis be anlatiyo bu ya der gecerdim ama yok utanmadan Allah Allah diyorsub yok bir an once senden jurtulur falan ne kadar seviyesizmissiniz. Umarim bekarsinizdir![]()
Biz evlenecektik.. başkaları gibi değildi o. Askere gitti bekledim dönmesini 12 ay. Gitmeden beni bekle dedi söz yaptık aileler arasında. Askere gitti kaç kere kavga ettik diye ağladı askerde benim için. Herkes uyurken biz telefonda birbirimize sarılıp aglastik.. askerden geldi sonra beni aldattı annemler istemiyordu aslında onu ben üni mezunuyum o ise lise mmezunu diye. Ama yine de konuştuk görüştük affettim onu "biz olamayacağız seni unutmak için yaptım" dedi affettim. Sonra bi sene konuştuk ama sürekli kavga dövüş.. Ben güvenemedim hala affetsem bile psikopata bağlamıştım. Sonra yine ayrıldık biz. Barışalım yapma etme dedi barışmadım. "Barismazsan benimle olmak isteyen basjasi(x olsun o kisi) var ona sans verecem" dedi tamam dedim. Ama icim icimi yedi. Ben de ona inat başkasıyla tanıştım dengim biriyle.. ondan once evlendim ben aslinda. O x kisisi de beni aldattigi kizin arkadasiymis slmdi onlar da evlendi. Ben acaba mutlu mu olurduk evlensem onla diye düşünürken buluyorum kendimi hep. O da düşünüyor mudur acaba diyor mudurr merak ediyorumm çok. Onu sevmiyorum istemiyorum ama yaptıklarını da sindiremiyorum hala .
Pardon, özür dilerim.Sakin ol hayat benim hayatım
Bekar değil evli zatenBekarsan sorun yok tabi.
Ben seni evli sanmıştım ://
Konu sahibi cok mu dengeli. Evli ama eskisini dusunuyir.Dengesiz insanlari bosverin,düşünse nolucak düşünmese nolucak.Gercekten seven bir insan aslaa aldatmaz.Uygun degilmişsiniz ,düşünerek daha cok enerji tüketmeyin yazıktır.
Biliyorum :) hani böyle bekar gibi takılıyorya hayat benim hayatım diye, sanki söz verdiği bir eşi yokmuş gibi, ona İstinaden ironi yaptımBekar değil evli zaten
kocanı seviyorsan sanane eski sevgilinin ne yaptığındanYani suan kocami seviyorum ben basta inat ugruna olsa da zamanla sevdim 2 senedir tanıyorum zaten
Peki burda seni geren ne senle alakalı olmuyo hanı ya bu yüzden üslubuna dikkat et dedimPardon, özür dilerim.
Bekarsan sorun yok tabi.
Ben seni evli sanmıştım ://
Hayır yani evliysen hayat sadece senin hayatın olmuyor. Allah huzurunda bir söz vermiş oluyorsun, sadakat yemini etmiş oluyorsun, bir eşin, hayat arkadaşın oluyor. Müşterek bir hayatın oluyor, adı üstünde evlilik, iki kişilik bişey. Mesela evliyken aklında başkası varsa (şekil a: senin gibi ) hayat benim hayatım olmuyor, eşini aldatmış oluyorsun.
Bilmem anlatabildim mi...
Enteresan,akla gelmeyecek ,niyette olmayan bi kac sey bildi.Her söyledigi yüzde yüz cıktı diyemem ama nokta atışlı ,dedigim gibi akılla olmayan ya da olması muhtemel olmayan şeylerdi.Olunca şaşırmıştım cok.Hatta kaale bile almamistim atiyor diye.Öyle de enteresandı yani.
Yorumcu Zeus bana bir ay kadar once bakti ve Aralik ayi icin hadi canim olmaz diyecegim birsey soyledi. Kendisine buna inanamadigimi soyledim. Bana ne insanlar imkansiz deyip sonra mujdeli haberlerle gelmistir dedi. Bakalim beklemedeyim.
Sizde ne gibi seyleri bildi Zeus?