eski sevgilinin aldığı hediyeler

nişanımı apar topar bir anda attım. bana aldıkları herşeyi vermeye özen gösterdim yine o hengamede. Yinede sonra sonra unuttuğum şeyler çıktı. Mesela iç çamaşırlarını vermeyi unutmuşum. İç çamaşırlarımı gördüğümde içimde hiç bir his hissetmediğimi farkedince kullanmaya karar verdim. (Daha önce aynı kişiyle 1 nişan daha atmıştım ve kurumuş güllere bana aldığı kitaplara kadar yollamıştım. ) Hatta iç çamaşırlarımdan en çok koyu vizon rengini beğeniyordum. Tenime yakışıyordu o renk. Aptal nişanlım beğenmemişti mesela. Aklıma gelen tek şey bu oldu. Hepsini kullandım kullanıyorum sadece o vizon iç çamasırını kutusunda saklıyorum. İlerki yıllarda sisli karlı ama sıcacık bir 21 şubat gecesinde giymek için saklıyorum :KK49: Aman sabahlar olmasın hesabı:KK45: Küçük bir intikam oyununun kimseye bir zararı olmaz. Vizon rengini beğenmemenin hesabını böyle görüp gönül rahatlığıyla hayatıma devam edeceğim heheh

Kullanın gitsin konu sahibi. Eğer karşı taraf görmeyecekse

Son düzenleme:
kullanmak istiyosan kullan vermek isityosan ver. soruyu anlamadım. eski sevgilin diye illa kullanmak zorunda veya atmak zorunda değilsin ki.

Gördüğünde sana hiçbisey hatırlatmıyorsa kullanmada sakıncası yok. Ama eski sevgilinle aynı yerde yasıyorsanıız ve bu esyaları üzerinizde görürse belki kendisini unutamadığınız düşüncesine kapılabilir:KK51:

Umrunde değil zaten,işine yarıyorsa kullan:kahve:

Maazallah kocanız konunuzu falan görmesin, bence karar verince içeriği silin. Ve bence atın her şeyi. Kocanızda eski sevgilisinin aldığı eşyalar olsa hoş mu olurdu? Her zaman biraz empati..

içinizde herhangi bir duygu kalmadığından eminseniz kullanın. Ve tabi eski sevgilinizle aynı yerde oturmuyorsanız. :KK6:

Ben kullanıyorum zerre umurumda değil kimin aldığı

Maazallah kocanız konunuzu falan görmesin, bence karar verince içeriği silin. Ve bence atın her şeyi. Kocanızda eski sevgilisinin aldığı eşyalar olsa hoş mu olurdu? Her zaman biraz empati..
İçeriği silmek yasak.

Ayrıca konu sahibi eski sevgilinize ait eşyaları evlendiğiniz eve getirmeniz de oldukça tuhaf geldi bana.

Bir gün eski sevgilimin aldığı eldiveni takmistim.. Eşim çok güzelmiş bu ne zaman aldın gibi bişey sorunca aklıma geldi ne desem bilemedim.. boşu boşuna sıkıntı oldu bana diye attım çöpe.. en güzeli verin ihtiyacı olana gitsin..

Back
X