Ee sen kendini bir güzel kandırıyorsun işte. Bize ne diye soruyorsun ki? Sana burda neler yazıyoruz hala da kendi bildiğini okuyorsun. O zaman yorum alma amacın ne? Kendi kendine tanıyı koymuşsun işte. Gerçekleri daha göremiyorsun bile. Kendini kandırıyorsun.Yılan zaten uyuyan yılan. CAnimiyaktı hep dengesiz tavırlar umursamaz dersin anında söylediğin şeyi umursamar.İşi gücü kizlarla konusmak.Benim çıktığım ilk kişiydi daha önce kimseyle çıkmadım.Benden farkli konuda talepi vardı anlarsınız cinsellik ben de evlenmeden biriyle böyle birşey yapamayacağını ailemin yapısına ve bana ters olduğunu söyledim. O da çevremdeki hiçbir kiza benzemiyosun o yüzden ilgimi çektin dedi nasıl daha önce kimseyle çıkmadın mi dedi.Benden hoslandigini söyledi. Beni kendi etrafındaki kaşar kızlardan zannetti öyle olmadığımı anlayınca ne yakın ne uzak durdu Ortaylı hep.O akşam aradığında da napiyosun dedi ben de dizi izliyorum netten dedim neyse boşver izle falan dedi öfkeli birisi ağzından birseyler çıkacak tutuyor kendini.Beni koruyor kendinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?