Eski sevgilinin anlamsiz tavirlari

Yılan zaten uyuyan yılan. CAnimiyaktı hep dengesiz tavırlar umursamaz dersin anında söylediğin şeyi umursamar.İşi gücü kizlarla konusmak.Benim çıktığım ilk kişiydi daha önce kimseyle çıkmadım.Benden farkli konuda talepi vardı anlarsınız cinsellik ben de evlenmeden biriyle böyle birşey yapamayacağını ailemin yapısına ve bana ters olduğunu söyledim. O da çevremdeki hiçbir kiza benzemiyosun o yüzden ilgimi çektin dedi nasıl daha önce kimseyle çıkmadın mi dedi.Benden hoslandigini söyledi. Beni kendi etrafındaki kaşar kızlardan zannetti öyle olmadığımı anlayınca ne yakın ne uzak durdu Ortaylı hep.O akşam aradığında da napiyosun dedi ben de dizi izliyorum netten dedim neyse boşver izle falan dedi öfkeli birisi ağzından birseyler çıkacak tutuyor kendini.Beni koruyor kendinden

Anlamsiz tavurlardan kastettiginiz sey sizin tavirlariniz sanirim.
Bu ne böyle.. ergenken bile yapmayın söyle sacma şeyleri. Varsa diyeceginiz adam gibi soylersiniz adam gibi cevap alirsiniz.

Ee sen kendini bir güzel kandırıyorsun işte. Bize ne diye soruyorsun ki? Sana burda neler yazıyoruz hala da kendi bildiğini okuyorsun. O zaman yorum alma amacın ne? Kendi kendine tanıyı koymuşsun işte. Gerçekleri daha göremiyorsun bile. Kendini kandırıyorsun.

Eski sevgilim bana kanka dese ben de derim onun anlamini biliyor musun diye.
Kanka, eski sevgiliye soylenecek bir sey degil cunku.
Buluttan nem kapip cocugun sana karsi hisleri var sanmissin ama uzgunum

Hersey karşılıklı o beni uzdu ben de onu gıcık etmek istedim.O darbeyi yemiş zaten eski nisanlisindan aklı sıra kızlarla konuşup intikam almaya çalışıyor nasıl intikam alınır ben çok iyi biliyorum kiminle dans ettiğini bilmiyor o tilkiyse ben ondan daha tilkiyim.

siz kanka diyince canının acıdığını sanmıyorum
ne saçmalıyor diye düşünmüştür
erkekler böyle şeyleri arkadaşları ile geyik malzemesi yapıyor
şu fırsatları vermeyin

Benimdilemam istediği kadar geyik malzemesi yapsın o Kocaeli'de ben istanbulda sevgili olaylarına girme diyip kanka denilmesi alınan bir dengesiz.Benim üniversitede boyle erkek arkadaşlarım vardı bir kizaman cikip iki ay sonra o kizi bırakmıştı kız da birinci sınıflardan kanka Nasılsın diye mesaj atmis o da hiç cevap vermedi tolgaydi arkadaşımın ismi niye cevap vermedin dedim niye veriyim ki ne yazarsa yazsin isterse hacı kanka panpa desin umrumda bile değil iplemiyorum bile cevap verip onu kaale aldigimiz hazzini vermem dedi yazsın dursun dedi.Bana ne

Eses07 unuttum zaten bu sefer o ayağıma gelsin benim amacım o bu sefer ben istemiycem.Bir arkadaşımin arkadaşı Astrolog su karakus diye biri varmış ona başvurmuş kız sürekli is değiştiriyor bir de eski nişanlısı terketmis bu kizda depresyona girmiş sonra netten bu kadının shamballa denen bir sifa tekniğini denemiş güzel bir yerden is teklifi almış eski nişanlısı da geri donmus 21 gün iki ay arasında sonuç veriyormus ama asla büyü değil kötü enerji falan da değil dedi arkadasim ben başta pek inanamadım ama sonra siteye girdim youtube den videolarina baktım.Geri bildirimleri bayagi iyi .Aklıma takılması dersem yalan olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…