- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi captain price
-
Kardeşi değil de arkadaşları silmeseydin keşke. Görüşüyorduk filan diyorsun ya o yüzden dedim. Ama silmeyi istiyorsan silersin, senin tercihindir.
ocakta kavga dövüş olmadan, saygıyı kesinlikle yitirmeden, sarılarak hatta hala severek ayrıldık. ilişkimiz de öyleydi. birbirimize karşı kötü olmadık hiç bi zaman.
ayrılmamızın da belli bi sebebi yoktu. zamanla yıprandık, uzaklaştık vs. ayrıldıktan sonra bi iki kere konuştuk sadece.
instagram kullanıyorum bi tek. üç arkadaşı, kardeşi ve kendisi ekliydi. az önce bi sinirle hepsini takibi bıraktım. bu insanlarla tanışmışlığım, konuşmuşluğum hatta birinin evinde çok kere kalmışlığım da vardı. ama ayrıldıktan sonra onlarla da ilişkim bitti nihayetinde.
ayıp mı ettim sizce? özellikle arkadaşlarına ayıp oldu sanki ki hepsi gerçekten iyi insanlardı.
NOT : sevgilim yok şu an ama eski sevgililer konusunda hassas değilimdir. hani orda ekli olmuş olmamış çok farketmez benim için ama ne gerek var dedim kendi kendime.
ay ne bileyim. çok karışığım bu aralar.
Ben olsam hiç birini silmezdim rahatsız olacak bir durum yoksa
ay yoktu aslındaama ne bileyim. gördükçe anılar filan geliyodu aklıma.
bence onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırman gerekir bunu yaparakta onu sağlamışsın bence iyi yapmışsınocakta kavga dövüş olmadan, saygıyı kesinlikle yitirmeden, sarılarak hatta hala severek ayrıldık. ilişkimiz de öyleydi. birbirimize karşı kötü olmadık hiç bi zaman.
ayrılmamızın da belli bi sebebi yoktu. zamanla yıprandık, uzaklaştık vs. ayrıldıktan sonra bi iki kere konuştuk sadece.
instagram kullanıyorum bi tek. üç arkadaşı, kardeşi ve kendisi ekliydi. az önce bi sinirle hepsini takibi bıraktım. bu insanlarla tanışmışlığım, konuşmuşluğum hatta birinin evinde çok kere kalmışlığım da vardı. ama ayrıldıktan sonra onlarla da ilişkim bitti nihayetinde.
ayıp mı ettim sizce? özellikle arkadaşlarına ayıp oldu sanki ki hepsi gerçekten iyi insanlardı.
NOT : sevgilim yok şu an ama eski sevgililer konusunda hassas değilimdir. hani orda ekli olmuş olmamış çok farketmez benim için ama ne gerek var dedim kendi kendime.
ay ne bileyim. çok karışığım bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?