Eski sevgilinin arkadaşlarını sosyal medyadan silme

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
ocakta kavga dövüş olmadan, saygıyı kesinlikle yitirmeden, sarılarak hatta hala severek ayrıldık. ilişkimiz de öyleydi. birbirimize karşı kötü olmadık hiç bi zaman.

ayrılmamızın da belli bi sebebi yoktu. zamanla yıprandık, uzaklaştık vs. ayrıldıktan sonra bi iki kere konuştuk sadece.

instagram kullanıyorum bi tek. üç arkadaşı, kardeşi ve kendisi ekliydi. az önce bi sinirle hepsini takibi bıraktım. bu insanlarla tanışmışlığım, konuşmuşluğum hatta birinin evinde çok kere kalmışlığım da vardı. ama ayrıldıktan sonra onlarla da ilişkim bitti nihayetinde.

ayıp mı ettim sizce? özellikle arkadaşlarına ayıp oldu sanki ki hepsi gerçekten iyi insanlardı.

NOT : sevgilim yok şu an ama eski sevgililer konusunda hassas değilimdir. hani orda ekli olmuş olmamış çok farketmez benim için ama ne gerek var dedim kendi kendime.

ay ne bileyim. çok karışığım bu aralar.

Kardeşi değil de arkadaşları silmeseydin keşke. Görüşüyorduk filan diyorsun ya o yüzden dedim. Ama silmeyi istiyorsan silersin, senin tercihindir.

Ben olsam hiç birini silmezdim rahatsız olacak bir durum yoksa

Ben olsam sirf sevgilin icin bizle muhatap oldugunu dusunurdum ki zaten sadece bu yuzden muhatap olmussun , acikcasi bende seni umursamazdim arkadasimada iyiki bizi niye sildi bizim ne zararimiz var evimizde kaldi yedik ictik gulduk sonucta falan derdim yani... Senin yerinde olsam silmezdim.

Onun sayesinde tanışmışsınız,hayatınıza katılan bir değer olarak görmemişsiniz sanırım ki silmişsiniz.
Ben arkadaşlarını, eğer mantıklı vs insanlarsa hayatıma değer kattıklarını düşünür silmezdim.

bence onu hatırlatacak şeyleri ortadan kaldırman gerekir bunu yaparakta onu sağlamışsın bence iyi yapmışsın

Gayet doğru bir davranış bu . Sonuçta o insan sayesinde tanıştınız onlarla ee sevgilinle ayrıldın onların hayatında olmasına da gerek yoktur.

Neye sinirlendin gayet saygılı ayrılmışsın birde , ben sevgilimle kanlı bıçaklı ayrıldım numaramı değiştirdim yine de aradım haber verdim numaramı onlara , artık benimde bireysel arkadaşımdı onlar sonuçta, bilemiyorum çok umurlarında olmaz ama saçma davranmışsın.

Ben de silerdim normalde ama evinde filan kalmışsın.
Emekleri geçmiş sonuçta.
Onların hareketlerine göre hareketlerime yön verirdim.
Onlar soğuk davranırsa ben de soğuk davranırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…