- 26 Temmuz 2018
- 112
- 27
- 28
- 28
- Konu Sahibi civcivgunlu
-
teşekkürler size de iyi bayramlar :) cevap verme olasılığı yüzde doksan eminim buna çok saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir ilişkimiz vardı bana katkısı büyük Saygımız sonsuz. yani ondan dedim ama neyseBence kutlamamalisiniz. Hala beni unutamadi, off hala pesimde triplerine girme ihtimali yüzde doksan, cevap vermeme ihtimali de yüzde elli. Ne gerek var? Boşu boşuna canıniz sıkılacak, bu arada ben kutlayayim iyi bayramlar:)
bilmem ki. bende ondan korktum zaten her neyse kalsın o haldeKutlama bosver. Pesinden kosuyormusun gibi olur.
atmadım zaten. evet hala aramızda saygı sevgi var onun için değerli olduğumu biliyorum başıma bişey gelse o koşar ama yok sonuçta ayrıldıkSaçma bence atmayın mesaj falan...
Kesinlikle .atmadım zaten. evet hala aramızda saygı sevgi var onun için değerli olduğumu biliyorum başıma bişey gelse o koşar ama yok sonuçta ayrıldık
Teşekkür ederim , dediğim gibi bence gerek yok kutlamaniza ama siz bilirsiniz.teşekkürler size de iyi bayramlar :) cevap verme olasılığı yüzde doksan eminim buna çok saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir ilişkimiz vardı bana katkısı büyük Saygımız sonsuz. yani ondan dedim ama neyse
yok karar verdim yazmayacağım :)Teşekkür ederim , dediğim gibi bence gerek yok kutlamaniza ama siz bilirsiniz.
aslında 3 ay oldu yeni değil ama söylediklerinizde haklısınız. hala benim için değerli, ben de onun için önemsiz biri olduğumu sanmıyorum ama ortada bir gerçek var ki ayrıldık. saygım sonsuz ama kutlamamak daha iyi teşekkürlerYeni ayrılmışsınız sizin üzerinizde emeği varmış aranızda saygı sevgi varmış, farklı anlayamayacağına ve cevap vereceğine eminseniz içinizden geleni yapsanız garip olmaz sanırım bu seferlik ama yine de gelecek zamanlarda bunun böyle sürmesi, eski sevgili ile irtibat halinde olmak doğru gelmiyor bana bu yüzden kutlamanıza gerek yok diye düşünüyorum, dargınlıkla ilgisi yok bu durumun.
aynı fikirdeyim .Kutlama bosver. Pesinden kosuyormusun gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?