• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar pisman olup yazma arama ihtimali olur mu sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin adınıza utanıyorum

1 senedir ayrıyız ve bu 1 senede hep aradım barışmak istedim hep beni istti istemedi. Hatta 4 aydır bi kızla sevgili oldu. Aramızda xok saygisizlikla hakaretler oldu ister istemez bu yuzden de asla bi arada olamayacağımizi söylüyordu. Gecem gün ağlayarak beni aradı açtım dinledim. Kiz bunu umursamamis hatta 3 defa buksumaya bahaneler üretip gelmemiş uzak kalmalıyım falan diyormuş bu da cok üzülüyorum bana anlattı sana yaptıklarımı yaşıyorum hakkini helal et falan dedi. Birkaç gün sonra yine konuştuk aylardır yalvarmaya rağmen oturup bi konuşmak istemeyen adam bana dediki eger sen de istersen oturup bi konuşalım 1 ay sonraki iznimde dedi ama içimde sana karşı bi şey yok dedi. Tamam dedim. Darlamamak icin çok aramadım ama sonra aramalari fazla kacirdim ben seviyirum cunku bu yuzden yine tartıştık ve buluşma fikrinin hata olduğunu söyledi iptal etti. Çünkü hakaretler falan oldu yine bende ettim oda ama eskiden de oluyordu ina rağmen ağladı aradi Sizce bu davranışlarında ki sebep ne? Yine pişman olup yazar mı görüşmek ister mi ne yaparsam yazar sizce?
İstedın kadar ağla. Olmayınca olmuyor. Kendı degerıne sahıp çık. Hepımız, asık olduk. Agladık. Hatta bazen aradık. Ama bı yerde ogrenmemız gerek

Çünkü hakaretler falan oldu yine bende ettim oda ama eskiden de oluyordu ina rağmen ağladı aradi
Aaaa hiç yakışıyor mu senin gibi bir prensese aşkolsun

0AB8AD98-1F19-4375-B377-8F1637284568.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X