eski sevgilinin bayramı kutlanmalı mı

civcivgunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
112
27
28
28
hayatımıza ayrı ayrı devam etme kararı almıştık ayrılığımız kavgalı olmadı. o benden büyük bana çok emeği geçti ve saygım sonsuz. ayrılalı 3 ay oldu ilk 1 ay ben barışmak istedim ama o istemedi bende bıraktım sonradan. şuanda mesaj atsaö dahi barışmak için olmayacak çünkü onunla barışmak zaten istemiyorum. ama müslüman müslümana çok dargın kalmamalı. düşman değiliz ve dediğim gibi saygım sonsuz. kutlamalı miyim sizce

Bence kutlamamalisiniz. Hala beni unutamadi, off hala pesimde triplerine girme ihtimali yüzde doksan, cevap vermeme ihtimali de yüzde elli. Ne gerek var? Boşu boşuna canıniz sıkılacak, bu arada ben kutlayayim iyi bayramlar:)

Bence kutlamamalisiniz. Hala beni unutamadi, off hala pesimde triplerine girme ihtimali yüzde doksan, cevap vermeme ihtimali de yüzde elli. Ne gerek var? Boşu boşuna canıniz sıkılacak, bu arada ben kutlayayim iyi bayramlar:)
teşekkürler size de iyi bayramlar :) cevap verme olasılığı yüzde doksan eminim buna çok saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir ilişkimiz vardı bana katkısı büyük Saygımız sonsuz. yani ondan dedim ama neyse

teşekkürler size de iyi bayramlar :) cevap verme olasılığı yüzde doksan eminim buna çok saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli bir ilişkimiz vardı bana katkısı büyük Saygımız sonsuz. yani ondan dedim ama neyse
Teşekkür ederim , dediğim gibi bence gerek yok kutlamaniza ama siz bilirsiniz.

Yeni ayrılmışsınız sizin üzerinizde emeği varmış aranızda saygı sevgi varmış, farklı anlayamayacağına ve cevap vereceğine eminseniz içinizden geleni yapsanız garip olmaz sanırım bu seferlik ama yine de gelecek zamanlarda bunun böyle sürmesi, eski sevgili ile irtibat halinde olmak doğru gelmiyor bana bu yüzden kutlamanıza gerek yok diye düşünüyorum, dargınlıkla ilgisi yok bu durumun.

asşınd
Yeni ayrılmışsınız sizin üzerinizde emeği varmış aranızda saygı sevgi varmış, farklı anlayamayacağına ve cevap vereceğine eminseniz içinizden geleni yapsanız garip olmaz sanırım bu seferlik ama yine de gelecek zamanlarda bunun böyle sürmesi, eski sevgili ile irtibat halinde olmak doğru gelmiyor bana bu yüzden kutlamanıza gerek yok diye düşünüyorum, dargınlıkla ilgisi yok bu durumun.
aslında 3 ay oldu yeni değil ama söylediklerinizde haklısınız. hala benim için değerli, ben de onun için önemsiz biri olduğumu sanmıyorum ama ortada bir gerçek var ki ayrıldık. saygım sonsuz ama kutlamamak daha iyi teşekkürler

Hahaha tovbeestağfirullah
Müslüman müslümana küs kalmamalı dejdiğinde ciddi ciddi dine hic dr uygun olmayan flört halindeki sevgilinizin kasdedildigini mi dusunuyorsunuz?
"seven sevdiğine sevdiğini söylesin" hadisinden gaz alip çıkma teklif eden insanlar vardı bir zamanlar,onlar gibi olmuş biraz.
Bence arama asla.
Çünkü iki taraflı bitmemiş. Sonrasında siz ısrarcı olmuşsunuz devam etsinndiye. Mesaj atmanız sadece karşı tarafın egosunu tatmin eder, başka da bir şeye yaramaz

Musluman müslümana kus kalmamalı? Bu hadisin eski sevgili ile alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum. Bizim dinimizde flört diye bişey yok dini hassasiyetleriniz varsa. Kendinizi kandırıyorsunuz. Neden kutlayasiniz bayramını? Bu konuya hiç anlama veremedim bı takkeyi önünüze koyup düşünün bence amaç ne

Back
X