Eski sevgilinin benle beraberken yaptığı adîlîkler ve benim bunları sonradan öğrenmiş olmam

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba hanimlar
Eski sevgili kişisinin benle beraberken başka bir kadınla paralı olarak ilişki yaşadığını öğrendim .Bu da yetmezmiş gibi arkadaşlarına attiği çamurların hiç de öyle olmadığını kendi pisliklerini örtmek için arkadaşlarını kullandiğini öğrendim . İçimdeki öfke nefret bitmiyor .Tek seferde ağzima geleni saysam mı yoksa sessiz kalıp içten içe bedduamı mı etsem ?

Kardeş kurtulmuşsun işte. Yat kalk dua et. Alacağın cevap ah vah çok pişmanım olmayacak. Sana ne diyecek geçecek

bırak ne hali varsa görsün. kendini bisey zanneder. öyle böyle kurtulmuşsun işte . ne demesini bekliyorsun . sana açıklama yapmak zorunda değilim der .. özür mu bekliyorsun ha özür dilese nasıl hissedeceksin değişecek mi bisey. daha da sinirin bozulur.

Ayrilmissiniz bitmis. Bu saatten sonra hesap sormaniz onda" beni unutamamis" düşüncesini oluşturacak. Yani hiçbir işe yaramaz. Beddua falan da etmeyin. Bu adamla ayrildiginiz için şükredin.

Sonradan mı öğrendiniz bunları? Neden ayrılmıştınız aradan zaman geçtiyse söylemek mantıksız çünkü.

Yahu düşünmeyin kurcalamayın şu bitip giden eski ilişkilerinizi. Bırakın eskiymis öyle kalsın.
Hala beddua mı edeyim, Allah'a mı havale edeyim derdindesiniz.
Sadece BIRAKIN GITSIN.

Oda birşeymi ben kocam denen insanın arkamdan neler çevirdiğini öğrendim
Hiçte aramadım
Aksine hergün şükrediyorum beni ondan ve öyle bir aileden kurtardığı için
Sizde Boşverin yolunuza Önünüze bakın

Back
X