Eski Sevgilinin Doğumgünü

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Eski sevgilinizin/eşinizin doğumgününü kutlamak gerekir mi? Senaryo şu; yeni ayrılmışsınız ve ilk önce onun doğumgünü var yani sizin doğumgününüz henüz gelmemiş. Aranızda fazla bağ kalmamış ve pek görüşmüyorsunuz ama onun pişman olduğunu acı çektiğini biliyorsunuz. Tekrar barışmayı düşünmeseniz de onun size yaptıklarından dolayı daha çok canı yansın, geri dönsün de siz onu reddedin istiyorsunuz. O yüzden hem iletişiminizin tamamen kopmasını istemiyorsunuz hem de onun havaya girip iyice şımarmasını istemiyorsunuz. Bu durumda ne yaparsınız, onun sizden doğumgünü mesajı beklediğini bile bile cevap yazmaz mısınız (bu ona çok koyar biliyorsunuz ama bu sefer iletişim tamamen kopar ve geri dönme sürünme ihtimali kalmaz belki) yoksa bir mesaj atar mısınız? Eğer mesaj atacaksanız ne yazarsınız? Özellikle mesajların arkasının gelmesini nasıl sağlarsınız?

Cevaplarınızı merak ediyorum, nasıl davranmak daha doğru olur,teşekkürler kızlar

Ben olsam kutlamazdım hem de adam geri dönsün de süründüreyim diye vaktimi boşa harcamazdım , hayat bunlarla uğraşmak için çok kısa öünümüzdeki heyecanlara bakardım

Eski Sevgili İse; Salla Ne Uğraşacaksın ?
Başka İşin mi Yok ?

Ama Eski Koca İse; Yaptığınız Hiç Bir Numarayı Yemez..
O Sizi Sizden İyi Tanıyordur Merak Etmeyin..
Yani Böyle Cambazlıklar Yapıp Kendinizi Rezil Etmeyin Derim..

Hayır kutlamazdım.
Eğer bana geri dönecekse zaten benim bir tek mesajıma bağlı olmamalı bu!
Kendi istiyorsa çabalasın,sevgisini ispatlasın.
Ben onun hareketleri ve düşünceleri ile vaktimi harcayamam.

Kartları açık oyna derim ne hissediyorsan söyle. Yalnızca sana bir uyarı eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı.
İntikamsa amacın boşuna yorulma kimseye böyle hislerden hayır gelmemiş ki sana da gelsin.
Mevlana ne demiş: Gül düşünürsen gülistan olursun, diken düşünürsen dikenlik.

atmazsan egosu incinir kesin geri döner.. kendi hayatına bakınca dönüyorlar takip edip bekleyince değil..

mesaj atmamalısın bence.
hatta sen mesaj atmadığın için o "doğum gnümü bile kutlamadın. bu kadar mı çabuk unuttun" gibi bir mesaj gönderir. böyle bir senaryo bile vaki olabilir.
hatta büyük ihtimalle böyle olacaktır.
çok tuhaf yaratıklar, anlayamadım gitti şunları

ayrıca sana geri dönmek istiyorsa, tüm bağlarını koparsan bile ne yapar eder bulur seni ve iletişim kurar.
fakat tüm bu bekleyiş için hiç harcama vaktini.
gideni yolla
isterse dönsün sonra
sallaaa

hobaaa)))

1-hem iletişiminizin tamamen kopmasını istemiyorsunuz
2-hem de onun havaya girip iyice şımarmasını istemiyorsunuz.

En fazla cümlenin başındaki "İletişimin kopmasını istememe" amacına hizmet eder bu... Hatta iletişimi koparmak istemediğinizin karşı tarafa ilanıdır; "Ne olur ses ver" demektir bir nevi...

Ama ikinci kısım...

Boşanılan eşe hem doğum günü mesajı atılacak hem de adam havaya girmeyecek...

Mümkün değil...

mesaj atmazsan o sana döner diye bekliyosun canım ama tam tersini de düşün..
doğum gününü kutlamadın diye tamamen bağları koparabilirdee
olamaz mı? olabilir

Farklı bir yere konu açmamın daha doğru olacağını düşündüğüm için mesajımı değiştirdim. Cevap yazan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Son düzenleme:
doğum gününü hatırlamaman zaten canını acıtır ama çok saçma sizi üzen birine mukafet verir gibi doğum gününü kutlamak yine size acı verecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…