• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?

• Beğen
Reactions: Den
E bundan sanane?:KK51:
Sorunda ciddi misin?:KK51:
Ayrıca bedduan falan tutmamış adam karaktersiz yani seninle alakası yok ayrıca anlaşamayan iki kişi ayrılır ortada beddualık bi durum bile yok.
Asıl mesele sen niye takip ediyosun hala?:KK51:

Bazen burdaki konulara anlam veremiyorum.. Gercekten anlatip anlatip, bir sürü kötü ozellik sıralayıp boyle bir adamla evlenmek ister miydiniz ne demek? Kim ister Allah askina.. Garip bir üslupla yazılmış garip konulardan biri.. Anlayana kadar canın çıkar anlasan da bi mana ya da amaç bulamazsin..
Gecmis olsun konu sahibi.. Sizin de evlenmek istemediğiniz (!) gibi kimse evlenmek istemez.. Ayrica stalki bırakın size bi faydasi olmaz..

İyi de adam evlenmiş gitmiş, biz manyak mıyız ki böyle bir adamla evlenmek isteyelim?
Hem artık takip etmeyin. O kıza çok üzüldüm, sizin bedduanız neden her şeyden habersiz bir kızın başını yaksın ki? Yanlış düşünüyorsunuz.

Açıkça söyliyim gerçekten bir adam 360 derece dönüp çok düzgün bir adam mı oldu.Bendenonce çıktığı bir kızın fotoğraflarını beğeniyor karakterin k si yok

Kızın değil adamın mutsuz olmasını istedim.Kızın ne suçu var kız görmüyordu bile instagraminı.

Bana çok kötü şeyler yaşattı mutsuz olmasını istemek kadar doğal birşey yok sanırım.Kızı tanımam etmem kıza üzüldüm bile ailesi sırf düzene girsin oğlumuzun problemleri delilikleriyle uğraşmayalım diye kızın başını yaktılar. Adam boşanir bir ayda sevgili yapar öyle bir adam.

Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?
Bu olayda en çok da kıza üzüldüm en masum kişi o

Kedi uzanamadığı ciğere mundar der o ulaşamayanlar için geçerli ben ulaştım boynuz yemeye her daim niyetli değilim. Düzgün adam olsa yeni evli adam insta da sürekli bekar kızların fotoğrafını beğenmez.

Aklım onda kaldı ama onun mutsuz olmasıyla ilgili.Bana yaşadıklarını yasa dedim kahr ol he gün böyle beddua edicem diye.Bu kadar beddua etmeme gerek bile kalmamış anlaşılan sürekli hır gür kavga ediyorlar bana izlemek kalıyor uzaktan

Back
X