Selam kızlar. Benim çıktığım biri vardı.Üç seneye yakın çıktık. Bu süre içerisinde birçok hatasını gördüm sinirli dengesiz karı kız düşkünlüğü ne dersen vardı ben de sabrettim kendimi kandırdım dedim değişir en sön film koptu ayrıldık. Sonra aradan dört ay geçmedi annesi bir kız buldu benden koca olmaz diyen adam evlendi.Adam çok sorunluydu ailesi bir kız bulup kısacası kızın başına yaktılar.Çünkü benim instagramdan sahte bir hesabım var dedim evlenince düzeldi cefasını ben sefasını o sürecek.Bir baktım adam eski sevgilisinin fotoğrafını beğeniyor onu da geçtim bekar kızların akrabası falan da değil patır patır kızların fotoğrafını beğeniyor adam sözde evli ama özde maşallah instagramdan yatıp kalkıyor.Evlendiğineden beri kendisi tek kare fotoğraf paylaşmıyor. Ortak bir arkadaşımız vardı bu adamın evliliğinden ne olur geçen ay konuştum tartışıyorlarmis bedduanın tuttu dedi.Çok sevindim az üzmedi beni balık baştan kokar derler.Pis adam her daim pis.Böyle bir adamı üç sene içinde nasıl bu kadar pisliklerini görmezden gelmişim. Kızı da hemen evlendirilettiler ki adamın kötü yanlarını görmeye zamanı olmasın diye.Karma ya da ilahi adalet işte. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar gerçekten böyle bir adamla evlenmek ister miydiniz.?