• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinin evlenmesi hüsran sonu başını yakmak.

adam evlenmiş iyi ya da kötü bi hayat kurmuş kendisine. siz onu da yapamamışsınız bence. ne evli adamı stalklıyorsunuz? size ne?
Onu da yapamamışsınız derken çok mu matah bişey yapmış ,yani kötüde olsa evlilik iyimi bunu mu demeye çalışıyorsunuz..ilginç.

Onu da yapamamışsınız derken çok mu matah bişey yapmış ,yani kötüde olsa evlilik iyimi bunu mu demeye çalışıyorsunuz..ilginç.

konu sahibi evliliğin içinde mi? nerden biliyor her gün hır gür olduğunu? biz nerden bilicez 4 duvar arasında olanı? belki adam eşiyle gayet mutlu. benim söylediğim ilginç konu sahibinin tavırları normal mi? bence siz ilginçsiniz.

Sen niye evli adamın kimin fotoğrafını beğenip begenmedigine normal olup olmadigina bakıyorsun ki. Karisi degilsin ana babası değilsin. Karısının başı yandiysa yandı . Iyi olmus kotu olmus .Bunlar seni artık ilgilendirmemeli. Kendi hayatına bak sen de geçmişe degil

Çok samimi arkadaşı ve onun çevresi her gün kavga ediyorlar olacağı buydu diyorlar.

Ben zaten kendi hayatıma bakıyorum görüp şahit oluyorum ve duyduklarım çok yazık iğrenç ve karaktersizlik bu olsa gerek.O kız da benim hemcinsim kızın ne suçu var garibim kız da yandi

konu sahibi evliliğin içinde mi? nerden biliyor her gün hır gür olduğunu? biz nerden bilicez 4 duvar arasında olanı? belki adam eşiyle gayet mutlu. benim söylediğim ilginç konu sahibinin tavırları normal mi? bence siz ilginçsiniz.
Yanlış a yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.kötü de olsa !!evlilik yapmak matah birşey değil . o yine bişey yapabilmiş sen onu bile yaşamamışsın diyorsunuz, yaş kaç pardon sizin! Bu düşünce ergenliği nereden geliyor!

Yanlış a yanlış yönlendirme yapıyorsunuz.kötü de olsa !!evlilik yapmak matah birşey değil . o yine bişey yapabilmiş sen onu bile yaşamamışsın diyorsunuz, yaş kaç pardon sizin! Bu düşünce ergenliği nereden geliyor!

ben adam iyi ya da kötü bir evlilik yapmış demedim,okuduğunuzu anladıktan sonra bana laf yetiştirin bence.

adam evlenmiş,iyi ya da kötü bir hayat kurmuş diyorum. evliliği iyi ya da kötü bunu biz bilemeyiz. konu sahibi de bilemez. Dışarıda canım kocişim diyip her akşam dayak yiyen insanlar yok mu? konu sahibi kendisi bile şahit değil dıdısının dıdısından kavga ettiklerini duymuş. adam evlenmiş,bir düzeni var. konu sahibi de onu kıskanıp kafayı yiyor. bence acınacak durumda olan o.

çok büyük değilim,21 yaşındayım. ama okuduğumu anlayıp mantık süzgecinden geçirebiliyorum fedailik bitti sanırım?

Bana kısacasi senin içinde kalmış onunla evlenmedin ya hasetlik ediyorsun bak en azından o evlenmiş demeye getiriyor ama ben her gün beniye boynuzları instagramdan kızların fotoğrafını bir de üstüne eski sevgilisinin fotoğrafını beğenen adamla evlenemeyip yanıp tutusuyorum ah benle eklenecektir ama üstüne bir güzel boynuzlanacaktim. DOĞRU tabi o en azından evlenmiş maşallah hafizanallah her evlilik böyle olursa olsun ben evlenmesem de olur böyle şeyler yasayacaksam

Hüvesecim belli ki yaşın da aklın da küçük daha. Karı kız düşkünü dediğin adamı hala niye takip edip duruyorsun. Bırak karısı düşünsün. Artık evli biri kendine ait bir hayatı var ve belli ki alışkanlıklarından vazgeçmemiş Sen dua et ki böyle bir adamdan ayrılmışsın.

Hüvesecim belli ki yaşın da aklın da küçük daha. Karı kız düşkünü dediğin adamı hala niye takip edip duruyorsun. Bırak karısı düşünsün. Artık evli biri kendine ait bir hayatı var ve belli ki alışkanlıklarından vazgeçmemiş Sen dua et ki böyle bir adamdan ayrılmışsın.

Bakın dediğime nasıl da geliyorsunuz.

"Evli ve kendine ait bir hayatı var" diyorsunuz.

iyi ya da kötü bir hayatla arasındaki fark nedir? iyi mi kötü mü bilmediğimiz için iyi ya da kötü denmesi daha doğru.

ama pardon,burda fedailik yapıp laf sokmaya çalışmak modaydı:KK48:

O ve ben Karşı karşıya gelsek o benim ben onun gırtlağına yapısirim.Onunla ilgili kin duyuyorum his olarak bu.
Canım sen onu unutamamışsın bunu sorman bile hala içinde ukte kaldığını gösteriyor, ayrıca nefret te güçlü bir duygu ona hislerin hala taze :(

ben adam iyi ya da kötü bir evlilik yapmış demedim,okuduğunuzu anladıktan sonra bana laf yetiştirin bence.

adam evlenmiş,iyi ya da kötü bir hayat kurmuş diyorum. evliliği iyi ya da kötü bunu biz bilemeyiz. konu sahibi de bilemez. Dışarıda canım kocişim diyip her akşam dayak yiyen insanlar yok mu? konu sahibi kendisi bile şahit değil dıdısının dıdısından kavga ettiklerini duymuş. adam evlenmiş,bir düzeni var. konu sahibi de onu kıskanıp kafayı yiyor. bence acınacak durumda olan o.

çok büyük değilim,21 yaşındayım. ama okuduğumu anlayıp mantık süzgecinden geçirebiliyorum fedailik bitti sanırım?

siz onu da yapamamışsınız bence.

Cevabın burada canım .alıntıladım ama uzun yazmışsın 21 yaş belli okuyamadım:işsiz: kurduğun cümleni bi daha oku .

Cevabın burada canım .alıntıladım ama uzun yazmışsın 21 yaş belli okuyamadım:işsiz: kurduğun cümleni bi daha oku .

aynısını tekrar söyledim zaten. adam kendine hayat kurmuş konu sahibi onu da yapamamış. boş yapmayı bırakın bence.

uzun yazı okuyamamanız normal,zaten okuduğunuzu da anlamıyorsunuz.

Bakın dediğime nasıl da geliyorsunuz.

"Evli ve kendine ait bir hayatı var" diyorsunuz.

iyi ya da kötü bir hayatla arasındaki fark nedir? iyi mi kötü mü bilmediğimiz için iyi ya da kötü denmesi daha doğru.

ama pardon,burda fedailik yapıp laf sokmaya çalışmak modaydı:KK48:

Tamam tane tane söyleyeyim .iyi yada kötü bir evlilik yapmak hiç evlenmemek ten daha iyi değildir. Sen onu da yapamamışsın denmez ,çünkü adam evlenmiş diye birşey yapmış birşey elde etmiş,bir şey kazanmış olmuyor.evlenemeyen de keza öyle geri kalmış bir şey elde edememiş olmuyor. Umarım anlamışsındır artık. Yaşın küçük evlilik gözünde belli ki matah birşey..heveslenmeyin çocuğum şu kadar

Mutsuz değildir bence , öyleleri mutsuz olmaz pek ama eşine gerçekten üzüldüm böyle bir adamla evli.Bırakın artık stalklamayı da kendi hayatınıza bakın.

Back
X