eski sevgilinin geri dönme ihtimali

işte bu da kuvvetli bağı yakaladığım kişiymiş.. soun onun bende bu hissi görememesiydi ki görmesi için çaba sarfedemedim. daha içten girişimci olabilirdim...

işte bu da kuvvetli bağı yakaladığım kişiymiş.. soun onun bende bu hissi görememesiydi ki görmesi için çaba sarfedemedim. daha içten girişimci olabilirdim...
Hayır sen sadece iyi olabileceğini düşünüyorsun. Belki şu an bosluktasin ondan. Öyle bir bağ olussaydi o da sen de bırakmadınız .

bence çok umut bağlama.. 8 ay isteyen bir erkek bir şekilde iletişim kurardı.. sonra çok yıkılırsın.. umutlanacak durum yok bence

bırını bulursa aklına bıle gelmezsın.Bulamazsa doner
onun resmıne bakma telefonunu sıl ve yoluna devam et

Boşver ..Daha iyisini hakediyorsun.. 8 ay onu bekleyerek verdiğin zamana yazik etmişsin.

Valla dönmez dedim döndü.
Şöyle anlatayım.
Ayrıldık çok acı çektim çok üzüldüm. O ise gayet mutluydu gülüyordu arkadaşlarıyla. Çok istiyordum dönmesini. Ben malımı biliyordum ama onsuz yapamam gibi geliyordu. Karaktersizin adının tekiydi ama olsun istiyordum.
Bundan 7 8 ay sonra ben biriyle birlikte olmaya başladım o kadar iyi o kadar merhametli dürüst ya adam gibi adamdı. Ve gerçekten etkilenmiştim unutmak için değildi yani. Çok sevdim çok sevildim. Bu kişiyle başladıktan 3 ay sonra mesaj attı bana sevgilim olduğunu bilmesine rağmen. Yok ben çok hızlıymışım, helal olsunmuş bana. Ona öyle bir haddini bildirdim ki.
Sonra bir daha mesaj attı yine haddini bildirdim.
Arkadaşlarımdan da duydum ki sınıfıma çiçek bıraktırma gibi bir niyeti varmış. Sevgilisi olan kıza çiçek bıraktıracak hey yavrum mezhebe bak. Sonra arkadaşlarım da yapma demiş yapmamış.
Şimdi ben çok mutluyum çok huzurluyum . Görüp görebileceğim en iyi insan var hayatımda.
Ee diğeri dönsün diye ölüp bitiyordum ne oldu :)
Diyeceğim o ki dönebilir de donmeyebilir de bunun senin için bi önemi olmamalı.
O döndüğünde herşey bıraktığı gibi değildi ben değişmiştim ayrılık beni değiştirmişti. Sen de değiştin o da.
Bence dönüp dönmemesini önemseme hayatına bak.
Hayırlısını dile daima.

bizim çok kısa bi görüşme süremiz olduğu için bu ihtimal ne yazık ki azalıyor.

senin durumuna gerçekten çok sevinirim onun kadar iyisi birdaha gelmez diye düşünürken ondan daha iyi birinin kaşrına çıkması büyük bi lütuf . ben de zatenduamı öyle ederim.nasip olmayacaksa onu unutturacak bu kez karşılıklı yaşayacağmbişeylerin olması şeklinde...

Erkekler kafasinda bitirirse bir daha donmezler. Inan sen onu dusunurken o yoluna coktan bakmistir. Aramani tavsiye etmem.

benim aceleci tavrım yüzünden ilgisiz olduğnu düşünüp görüşmeyelim dedim

Kadınların bu kendini ağırdan satma muhabbeti bu devirde işlevini kaybetti sanırım

Bir kişi eski olmuşsa bir daha o ilişki tekrar başlasa da yürümüyor. Aksi durum çok nadir olur. Platonik sevmek bana hep saçma gelmiştir. En son lise dönemimde yaşamıştım bunu o da sürekli gözümün önünde olduğundan ve kendimi hatalı görmem sebebiyle. Sonra anladım ki duygular karşılıklıysa güzel diğer türlüsü insana sadece acı veriyor. İlişki bittiyse ben de bitirdim kafamda ve önüme baktım. Sonra eşim çıktı karşıma 7 buçuk yıl flört sonrası evlendik. Kaderinse zaten bitmiyor. Önemli olan geçmişe fazla anlam yüklemeden karşınıza gelen fırsatları değerlendirmek. Allah bahtınızı açık etsin inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

ben de tıpkı senin söylediğni gibi düşünürdüm. duygular karşılıklıysa daha güzel olur tek kişi devam ediyorsa anlamı olmaz yararsızdır şeklinde. Ama yaşamak farklı gerçekten.eski günlere olan özlem üstelik çok kısa süren bir tanıma sürecinden bahsediyorum.İnsan iyi hissetği anları geri gelmesini istiyor. Bi şnsan nasıl sürekli aklıma gelebilir 8 ay geçti.bir yerde kaşılaşssak diye de düşşünüyorum ama bu düşüncelerin onun taafından bilinmesini istemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…