işte bu da kuvvetli bağı yakaladığım kişiymiş.. soun onun bende bu hissi görememesiydi ki görmesi için çaba sarfedemedim. daha içten girişimci olabilirdim...Yeni ufuklara yelken aç bence. Eskiden bir şey çıkmaz. Ve öyle bir şey ki eşin olacak insan hayatına girdiğinde gerçekten vazgeçemiyorsun o da öyle oluyor. Yani bağ çok kuvvetli oluyor. Benim yaşadığım en azından öyleydi hiç bir olumsuzluk bizi ayiramadi.
Hayır sen sadece iyi olabileceğini düşünüyorsun. Belki şu an bosluktasin ondan. Öyle bir bağ olussaydi o da sen de bırakmadınız .işte bu da kuvvetli bağı yakaladığım kişiymiş.. soun onun bende bu hissi görememesiydi ki görmesi için çaba sarfedemedim. daha içten girişimci olabilirdim...
bırını bulursa aklına bıle gelmezsın.Bulamazsa donerMerhaba;
Sevdiğim kişiden ayrılalı 8 ay olucak ama hala aklımda o var.hergün hatırlıyorum ve haftanın birkaç günü rüyama giriyor.Başkası aracılığıyla tanıştığım kişiden bana önem vermediğini hisseTtiğim için görüşmek istememiştim.O da ilk başta tekrar düşün dediyse de sonra fikrini değiştirip sıcak bakmadı.Şuan tek taraflı olarak sevmeye devam ediyorum.Çok kısa görüştük ama uzun zaman geçirdiğimiz için her şeyden onu hatırlayabiliyorum.Bu konumda olan kişiler varsa bana yardımcı olabilirler mi? Birgün tekrar aklına gelip beni arar mı düşüncesi umutla kurduğum hayallerden biri.Bu olay öncesinde bu tarz bir konuyu okuduğumda yapılması gereken unutmak olduğunu düşünürdüm ama bu mümkün olmuyor. Eskide kalan ve güzel geçen anları hatırladığımda tekrarlanmaması için sebep yok diyorum.Onu unutamayıp karşıma çıkan diğer insanları onun varlığından dolayı öteleme veyıllarca yalnız kalma düşnücesi bana çok yanlış geliyor.Daha önce platonik olarak sevgsini sürdüren ve sonra biten kişler bana neyi önerirler? sizce onunla tekrar irtibat kurmalı mıyım?
bizim çok kısa bi görüşme süremiz olduğu için bu ihtimal ne yazık ki azalıyor.Valla dönmez dedim döndü.
Şöyle anlatayım.
Ayrıldık çok acı çektim çok üzüldüm. O ise gayet mutluydu gülüyordu arkadaşlarıyla. Çok istiyordum dönmesini. Ben malımı biliyordum ama onsuz yapamam gibi geliyordu. Karaktersizin adının tekiydi ama olsun istiyordum.
Bundan 7 8 ay sonra ben biriyle birlikte olmaya başladım o kadar iyi o kadar merhametli dürüst ya adam gibi adamdı. Ve gerçekten etkilenmiştim unutmak için değildi yani. Çok sevdim çok sevildim. Bu kişiyle başladıktan 3 ay sonra mesaj attı bana sevgilim olduğunu bilmesine rağmen. Yok ben çok hızlıymışım, helal olsunmuş bana. Ona öyle bir haddini bildirdim ki.
Sonra bir daha mesaj attı yine haddini bildirdim.
Arkadaşlarımdan da duydum ki sınıfıma çiçek bıraktırma gibi bir niyeti varmış. Sevgilisi olan kıza çiçek bıraktıracak hey yavrum mezhebe bak. Sonra arkadaşlarım da yapma demiş yapmamış.
Şimdi ben çok mutluyum çok huzurluyum . Görüp görebileceğim en iyi insan var hayatımda.
Ee diğeri dönsün diye ölüp bitiyordum ne oldu :)
Diyeceğim o ki dönebilir de donmeyebilir de bunun senin için bi önemi olmamalı.
O döndüğünde herşey bıraktığı gibi değildi ben değişmiştim ayrılık beni değiştirmişti. Sen de değiştin o da.
Bence dönüp dönmemesini önemseme hayatına bak.
Hayırlısını dile daima.
senin durumuna gerçekten çok sevinirim onun kadar iyisi birdaha gelmez diye düşünürken ondan daha iyi birinin kaşrına çıkması büyük bi lütuf . ben de zatenduamı öyle ederim.nasip olmayacaksa onu unutturacak bu kez karşılıklı yaşayacağmbişeylerin olması şeklinde...Valla dönmez dedim döndü.
Şöyle anlatayım.
Ayrıldık çok acı çektim çok üzüldüm. O ise gayet mutluydu gülüyordu arkadaşlarıyla. Çok istiyordum dönmesini. Ben malımı biliyordum ama onsuz yapamam gibi geliyordu. Karaktersizin adının tekiydi ama olsun istiyordum.
Bundan 7 8 ay sonra ben biriyle birlikte olmaya başladım o kadar iyi o kadar merhametli dürüst ya adam gibi adamdı. Ve gerçekten etkilenmiştim unutmak için değildi yani. Çok sevdim çok sevildim. Bu kişiyle başladıktan 3 ay sonra mesaj attı bana sevgilim olduğunu bilmesine rağmen. Yok ben çok hızlıymışım, helal olsunmuş bana. Ona öyle bir haddini bildirdim ki.
Sonra bir daha mesaj attı yine haddini bildirdim.
Arkadaşlarımdan da duydum ki sınıfıma çiçek bıraktırma gibi bir niyeti varmış. Sevgilisi olan kıza çiçek bıraktıracak hey yavrum mezhebe bak. Sonra arkadaşlarım da yapma demiş yapmamış.
Şimdi ben çok mutluyum çok huzurluyum . Görüp görebileceğim en iyi insan var hayatımda.
Ee diğeri dönsün diye ölüp bitiyordum ne oldu :)
Diyeceğim o ki dönebilir de donmeyebilir de bunun senin için bi önemi olmamalı.
O döndüğünde herşey bıraktığı gibi değildi ben değişmiştim ayrılık beni değiştirmişti. Sen de değiştin o da.
Bence dönüp dönmemesini önemseme hayatına bak.
Hayırlısını dile daima.
ne diyebilirim ki ..8 ay geçmiş aklında bile değilsindirdir emin ol
nedenine bağlı derken?Nedenine bağlı
Neden ayrıldınız yaninedenine bağlı derken?
ben de tıpkı senin söylediğni gibi düşünürdüm. duygular karşılıklıysa daha güzel olur tek kişi devam ediyorsa anlamı olmaz yararsızdır şeklinde. Ama yaşamak farklı gerçekten.eski günlere olan özlem üstelik çok kısa süren bir tanıma sürecinden bahsediyorum.İnsan iyi hissetği anları geri gelmesini istiyor. Bi şnsan nasıl sürekli aklıma gelebilir 8 ay geçti.bir yerde kaşılaşssak diye de düşşünüyorum ama bu düşüncelerin onun taafından bilinmesini istemezdim.Bir kişi eski olmuşsa bir daha o ilişki tekrar başlasa da yürümüyor. Aksi durum çok nadir olur. Platonik sevmek bana hep saçma gelmiştir. En son lise dönemimde yaşamıştım bunu o da sürekli gözümün önünde olduğundan ve kendimi hatalı görmem sebebiyle. Sonra anladım ki duygular karşılıklıysa güzel diğer türlüsü insana sadece acı veriyor. İlişki bittiyse ben de bitirdim kafamda ve önüme baktım. Sonra eşim çıktı karşıma 7 buçuk yıl flört sonrası evlendik. Kaderinse zaten bitmiyor. Önemli olan geçmişe fazla anlam yüklemeden karşınıza gelen fırsatları değerlendirmek. Allah bahtınızı açık etsin inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?