Ben yasadim cnm hatta olcem artik dedim sakin face varsa bakmam vs.nette fotografi varsa at yaninda ondan konusmasina izin verme vallahi gecicek ben 2 senenin 1 senesi aci icinde yasadim ne kadar salakmisim diyorum kendimebu konuda bana benzeyen bir tecrübe yaşamış arkadaşım olursa lütfen bana yazsın.Bunun üzerinden beraber gelelim.Beni 9 aydır aklına hiç getirmeyen bir insandır belki her gün hatırladığım.Bu durumda ne karşı tarafı ne de kendimi sıkmam gerekir.Umarım içimde sevgi diye nitelendirdiğim kimseye yararı olmayan bu durumdan allahın izniyle hayırlısıyla kurtulurum.
Sadece zamana ihtiyacin var kendine vakit ayir arkadaslarinla vakit gecir cnm 1 senede geciyor inan yara aliyorsun belki unutmuyorsun ama alisiyorsun kimse senden kiymetli degil
Ben yasadim cnm hatta olcem artik dedim sakin face varsa bakmam vs.nette fotografi varsa at yaninda ondan konusmasina izin verme vallahi gecicek ben 2 senenin 1 senesi aci icinde yasadim ne kadar salakmisim diyorum kendimeben bunu diyorsam
İlk aşkım baya mücadele etmişti. Cocuktuk lise askıydık. Neyse ayrıldık. 2 ay sonra döndü. Kabul etmedim. Üstünden 3 sene geçti. En son geçen yaz hala bizim beraber oldugumuz fotograflari atıp barışmaya çalışıyordu. Dönen 2 ay sonra da 1 sene sonrada dönüyor. Onemli olan beklememek. Bekleyince gelmiyorlar çünkü.
O resimleri sil bakma kendine kotuluk ediyorsun inan degmez soyle dusun hayatta bir tek o kalmadi insanin karsisina neler cikicak kendine aktiviteler yarat onu disunmeye vakit birakma duygusal sarki dinleme ben bir ara sadece roman havasi dinledim inanfotolar cep telefonumda.onunla ilgili tüm anılar beynimde sanki gitgide belirginleşip yerlerini koruyurlar.1 sene geçmesine az kaldı 10 ay oldu ama haytımda ilkkez yaşadığım o güzel zamanların geri gelmeyeceği düşüncesi oldukça üzücü.ilk aylrda kendimi tutamayıp ağlama duygusnu yendim en azından.. ayrılma seçeneği sunan ben olduğum için bu duygular hakim ama sonuçta tekrar aradım sonrasında...
O resimleri sil bakma kendine kotuluk ediyorsun inan degmez soyle dusun hayatta bir tek o kalmadi insanin karsisina neler cikicak kendine aktiviteler yarat onu disunmeye vakit birakma duygusal sarki dinleme ben bir ara sadece roman havasi dinledim inan
Benim de giriyordu girmesi cok normal butun gun resimlerine bakarsan dusunursen bilinc alti giriyoe dedigim gibi ilk is resimler yok ediceksin ve ondan bahsetmeyeceksin10 aydır yapıyorum ama olmuyor hep hatırlıorum hatırlamazsam rüyama giriyor.
Sen geçmişe bu kadar saplanmışken gelen güzellikleri masıl görüceksin ki?
Kimse senden değerli değil.
Erkekler bu kadar uzatmıyor emin ol olay sıcakken dönerse dönüyor.
ilk başta özellikle fotoğrafları almamıştım telefonuma. sonra kaybolmasınlar diye bir hesap açıp koydum oraya.Bu da sınavım diyip üstesinde gelmekten başka ne yol var kiBenim de giriyordu girmesi cok normal butun gun resimlerine bakarsan dusunursen bilinc alti giriyoe dedigim gibi ilk is resimler yok ediceksin ve ondan bahsetmeyeceksin
uzatmıyorlar evet hele ki o bu konuyu hiç kafasına takmamıştır.
Sizin tek yapmanız gereken şey kendinize odaklanmak.
Bakın yazılan yorumlarda bile o kişinin olduğu bölümler dikkatinizi çekiyor.
Size iyi gelicek şeyler diğerleri.
Kendinize değer verin ve boşuma üzmeyin
bn de böyle düşünmüştüm başta ama sonrasında bir pişmanlık oluştu ki tarfi mümkün değil.Eskiden benim halimde olup kendini üzen insanları anlamazdım, canı üzülmek istiyor derdim.Şimdi aynı durumu farkında olarak kendim yaşıyorum.Demekki kısmetiniz kaderiniz o degilmis boyle düşünün. Zaten yazilan o olsaydi isterse milyonlarca engel çıksın kopamazdiniz. Sadece saracak baska kimse olmadığından beynin oynadığı oyun.. Hic kimse durup beklenicek kadar kıymetli değil
Faceden ekli değilse mesaj direkt arşive gidiyo bildirim olarak gelmiyo sanırım. Görmemiştir büyük ihtimalmesaj attım faceboktan fakat ekli değil mesajı gördü mü yoksa görüp cevap vermedi mi emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?