aslında çok ağırdan satma durumu olduğu söylenemez. herşey onun isteği şekilde şekillendi onu kırmamak için bence ağırdan satmak çok daha iyi olurduKadınların bu kendini ağırdan satma muhabbeti bu devirde işlevini kaybetti sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çok ağırdan satma durumu olduğu söylenemez. herşey onun isteği şekilde şekillendi onu kırmamak için bence ağırdan satmak çok daha iyi olurduKadınların bu kendini ağırdan satma muhabbeti bu devirde işlevini kaybetti sanırım
hayat devam ediyor ama onula geçen güzel birkaç günü hatırlayınca hayatın bir zamanla daha hoş olduğu düşüncesi akla gelincee geri istiyorsun sanırım.aslında en güzeli aşk denen konudan birhaber yaşamak ben geçen yaza kadar öyleymişimGidenler unutulmuyor. Ama eskisi kadarda acıtmıyor. Zaman her şeyi hallediyor.... hayat devam ediyor...
Sanırım en güzel Orhan Veli şiirinde anlatıyor:
Baka kalırım giden geminin ardından;
Atamam kendimi denize, dünya güzel;
Serde erkeklik var, ağlayamam.
Unutulmuyor sadece alisiyorsun.hayat devam ediyor ama onula geçen güzel birkaç günü hatırlayınca hayatın bir zamanla daha hoş olduğu düşüncesi akla gelincee geri istiyorsun sanırım.aslında en güzeli aşk denen konudan birhaber yaşamak ben geçen yaza kadar öyleymişim
Unutulmuyor sa
Unutulmuyor sadece alisiyorsun.
çıkan kişinin o olması n sevindirici olurduOnu unutmak icin civi civiyi soker misali yeni iliskiye girersen daha kotu hayal kirikligina ugrarsin. Bu donemi kendine ayir. Kendini tani yeniden kesfet. Kendini mutlu et. Sen ne zaman kendini mutlu eder ozguvenini elde edersen karsina biri cikacaktir.
Aynı duyguları yakın gecmiste bende yaşadım.'Asktan bir haber yaşamak en guzeliydi" diyorum aynı senin gibi.Ve insanların ne kadar kötü olabilceginden bir haber. ..çıkan kişinin o olması n sevindirici olurdu
Su an icin onun olmasini istiyorsun. Bu normal ama yeniden kendini buldugunda emin ol onu istemeyeceksin. Bu hep boyle olmustur. Genelde biten bir iliskinin ardindan kendini toplayip yeniden ozguvenini kazananan bayanlar yeni bir iliskiye basladiginda daha mutlu oluyorlar ve eski iliskileri icin iyi ki bitmis diyorlar.çıkan kişinin o olması n sevindirici olurdu
dua et.. biz de altı ay boyunca hic konusmamıstık. dua ettim ve hep o enerjide oldum, geri donecegini hissettim, biliyordum. ve öyle de oldu. geri donmedi ama sevgililer gununde konustuk altı ay sonra ilk defa, ben seni cok seviyorum sen benim icin cok degerlisin, cok farklısın vs. gercekten o gun cok agladım. cok guzel seyler soyledi. birlikte degiliz su an ama küs de degiliz artık barıstık. onunla aramın iyi olmasını bilmek bile bana yetiyor. hayatta her zaman cok sevdigin kisiyle birlikte olamazsın ama onların iyi oldugunu bilmek, sevmek bile birlikte olmaktan daha cok huzur veriyor.sizce tüm olumsuzluklara rağmen içmde bu taz bir umut bulunması nedendir.İnsan olmayacağını anlar ve kafada bitirir eskiden öyle düşünürdü.Şimdi ise çok umutlu hayalci yaklaşıma sahip oldum.
dua et.. biz de altı ay boyunca hic konusmamıstık. dua ettim ve hep o enerjide oldum, geri donecegini hissettim, biliyordum. ve öyle de oldu. geri donmedi ama sevgililer gununde konustuk altı ay sonra ilk defa, ben seni cok seviyorum sen benim icin cok degerlisin, cok farklısın vs. gercekten o gun cok agladım. cok guzel seyler soyledi. birlikte degiliz su an ama küs de degiliz artık barıstık. onunla aramın iyi olmasını bilmek bile bana yetiyor. hayatta her zaman cok sevdigin kisiyle birlikte olamazsın ama onların iyi oldugunu bilmek, sevmek bile birlikte olmaktan daha cok huzur veriyor.
sevgili gibiydik.. kısa zamanda onun girişimleri sonucu yakınlaştık.Yani birbirini tanımaya çalışan mesafeli biri gibi durmuyorduk artık.el ele tutuşarak ve eli omzumda olucak şekilde yürürdük ama sevgi hitapları hiç kullanmadık.kötü yönlerini göremedim evet ona kötü bir bakış açısıyla bakamıyorum.Başta böyle diyordum bağlanmadan ayrılayım unuturum.Sonrasında böyle olmadı 9 ay boyunca hep hatırladım onu.İlkkez bu duyguları anlayan biri olarak yaşayan bir hayale aşıgım belki de evet...Sizinki başka bir şey...
Yani henğz sevgili bile olamadığınız birini unutmak zor olmasa gerek.
Bence sizşn kafanızda büyüttüğünüz biri bu, tam yaşanmamjş ilişkilerde böyle oluyor. Yaşayıp kötü yönlerini görmediğiniz için mükemmel insanı kaybettiğinizi zannediyorsunuz.
Hayırlısı böyleymiş diyerek önünüze bakın, yeni insanlarla tanışın.
Bir hayale aşıkmışsınız gibi görünüyor dışarıdan bakınca.
sizin ilişki süreniz daha uzundur diye düşünüyorum.Bu nedenle yaşanmışlıklar daha yoğun olduğundan geri dönme ihtimali artıyor. bizim ki 2 aylık bir süreçti ama çok görüştük sanki daha uzun bir süre gibi geliyor banaben esımle 3 sene ayrı kaldım. bır bucuk sene yolunu bekledım. kımseyle cıkmadım gorsumedım kapılarımı kapattıım. sonra gorsutuklerım oldu unuttum ama bırgun faceden nabıyosun yazması yettı. suan evlıyız cok sukur. ne dilersen allahtan dile cnm oherseyın en ıyısnı bılır. ben hep allaha dua etmıstım o donemelrde