• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilinin geri dönme ihtimali

Kadınların bu kendini ağırdan satma muhabbeti bu devirde işlevini kaybetti sanırım
aslında çok ağırdan satma durumu olduğu söylenemez. herşey onun isteği şekilde şekillendi onu kırmamak için bence ağırdan satmak çok daha iyi olurdu

peki arkadaşlar yok mu aranızda gideni unutamayan? unutmak için neler yapmak gerek ? var mı başaran. yıllarca sürecek yeni bu durum

Gidenler unutulmuyor. Ama eskisi kadarda acıtmıyor. Zaman her şeyi hallediyor.... hayat devam ediyor...
Sanırım en güzel Orhan Veli şiirinde anlatıyor:

Baka kalırım giden geminin ardından;
Atamam kendimi denize, dünya güzel;
Serde erkeklik var, ağlayamam.

Gidenler unutulmuyor. Ama eskisi kadarda acıtmıyor. Zaman her şeyi hallediyor.... hayat devam ediyor...
Sanırım en güzel Orhan Veli şiirinde anlatıyor:

Baka kalırım giden geminin ardından;
Atamam kendimi denize, dünya güzel;
Serde erkeklik var, ağlayamam.
hayat devam ediyor ama onula geçen güzel birkaç günü hatırlayınca hayatın bir zamanla daha hoş olduğu düşüncesi akla gelincee geri istiyorsun sanırım.aslında en güzeli aşk denen konudan birhaber yaşamak ben geçen yaza kadar öyleymişim

Unutulmuyor sa
hayat devam ediyor ama onula geçen güzel birkaç günü hatırlayınca hayatın bir zamanla daha hoş olduğu düşüncesi akla gelincee geri istiyorsun sanırım.aslında en güzeli aşk denen konudan birhaber yaşamak ben geçen yaza kadar öyleymişim
Unutulmuyor sadece alisiyorsun.

Unutulmuyor sa

Unutulmuyor sadece alisiyorsun.

sanırım haklısın. merak ettiğim şeydir; Bir kız bu durumdan nasıl kurtulur.Çözüm yeni biri midir,Yeni birinin onu tamamen unutturacak özellikte olması mıdır?
aslında gerçekçi olunca kabulleniyor insan çok iyi özelliklere sahip benden çok daha iyisine layık.
ama yine de o yakaladığımız elektrik güzeldi diye düşünüp tekrar olmaz mı diyorsun. Keşke okadar samimi olup kendine bağlamasaydı .Böyle olmasaydı onu unutmakta zorlanmazdım.bana yakın davrnap kendini sevdirerek bağ kurmamı sağladı.Elden ne gelir tecrübesizlik sonucunda kolayca bağlandım.birlikte gezdiğim ilk insan olunca anıları unutmak hayli zor geliyor.
İnsanoğlu imkansızı istiyor, vardır bir hikmet onun karşıma çıkmasında diyip daha fazla bağlanmadan görüşmeyi kestiğim günkü düşünceme doğrudan geri dönmek çözümdür. Ama nasıl

Onu unutmak icin civi civiyi soker misali yeni iliskiye girersen daha kotu hayal kirikligina ugrarsin. Bu donemi kendine ayir. Kendini tani yeniden kesfet. Kendini mutlu et. Sen ne zaman kendini mutlu eder ozguvenini elde edersen karsina biri cikacaktir.

Onu unutmak icin civi civiyi soker misali yeni iliskiye girersen daha kotu hayal kirikligina ugrarsin. Bu donemi kendine ayir. Kendini tani yeniden kesfet. Kendini mutlu et. Sen ne zaman kendini mutlu eder ozguvenini elde edersen karsina biri cikacaktir.
çıkan kişinin o olması n sevindirici olurdu

Aynı duyguları yakın gecmiste bende yaşadım.'Asktan bir haber yaşamak en guzeliydi" diyorum aynı senin gibi.Ve insanların ne kadar kötü olabilceginden bir haber. ..
İlk başta sıcak sonra soğuktu demissin.Belki başka birini bulduğu için soğuk davranmaya başladı ve sende bitirdin.Simdi hayatında biri olmadığı için ona sariyorsun.Ama onu değilde onu neden biraktigini hatırlarsan daha kolay unutursun. Sen vazgectiginde direndimi mesela? Kaç gün yada ay direndi?

Ayrılalı 1 yıl olmuş. Hayatında biri olmadığına eminsen yaz ona madem.En azından net bir cevap alırsın. Unutamamanin sebebi yarım kalmışlik hissi

Su an icin onun olmasini istiyorsun. Bu normal ama yeniden kendini buldugunda emin ol onu istemeyeceksin. Bu hep boyle olmustur. Genelde biten bir iliskinin ardindan kendini toplayip yeniden ozguvenini kazananan bayanlar yeni bir iliskiye basladiginda daha mutlu oluyorlar ve eski iliskileri icin iyi ki bitmis diyorlar.
Ben oglumdan once dis gebelik yasamistim. Kanamalarim olunca doktor once dusuk zannetti ve bana "uzulme saglikli bebek dusmez"demisti. Bu da boyle. Uzulme saglikli iliski bitmez. Bitiyorsa da bu bizim icin hayirlisidir.
Bu arada ben terk edilip bosanmis biriyim. Duygularini acilarini cok iyi anliyorum. Ancak geciyor hersey. Daha cok gencsin. Su an icin hic bitmeyecek saniyorsun ama bitiyor inan bana. Yasanilan her kotu hadise ondan ders cikarmamiz icin. Guclenmemiz buyumemiz tecrube edinmemiz icin. Yasandi ve bitti deyip dersini cikar ve arkana bakmadan yoluna devam et. Merak etme hayat bir kapi kapattiginda birden fazla kapilar aciyor. Sadece zamana ihtiyacin var. Sevgiyle kal.

Kendini mutlu et. Kendine yogunlas. Hayat olmadi gerekeni karsina cikarir merak etme. Kadernde varsa engel olamazsin. Kaderinde olmayani da ugrassanda olduramazsin.

sizce tüm olumsuzluklara rağmen içmde bu taz bir umut bulunması nedendir.İnsan olmayacağını anlar ve kafada bitirir eskiden öyle düşünürdü.Şimdi ise çok umutlu hayalci yaklaşıma sahip oldum.
dua et.. biz de altı ay boyunca hic konusmamıstık. dua ettim ve hep o enerjide oldum, geri donecegini hissettim, biliyordum. ve öyle de oldu. geri donmedi ama sevgililer gununde konustuk altı ay sonra ilk defa, ben seni cok seviyorum sen benim icin cok degerlisin, cok farklısın vs. gercekten o gun cok agladım. cok guzel seyler soyledi. birlikte degiliz su an ama küs de degiliz artık barıstık. onunla aramın iyi olmasını bilmek bile bana yetiyor. hayatta her zaman cok sevdigin kisiyle birlikte olamazsın ama onların iyi oldugunu bilmek, sevmek bile birlikte olmaktan daha cok huzur veriyor.

Sizinki başka bir şey...
Yani henğz sevgili bile olamadığınız birini unutmak zor olmasa gerek.
Bence sizşn kafanızda büyüttüğünüz biri bu, tam yaşanmamjş ilişkilerde böyle oluyor. Yaşayıp kötü yönlerini görmediğiniz için mükemmel insanı kaybettiğinizi zannediyorsunuz.
Hayırlısı böyleymiş diyerek önünüze bakın, yeni insanlarla tanışın.
Bir hayale aşıkmışsınız gibi görünüyor dışarıdan bakınca.

ben esımle 3 sene ayrı kaldım. bır bucuk sene yolunu bekledım. kımseyle cıkmadım gorsumedım kapılarımı kapattıım. sonra gorsutuklerım oldu unuttum ama bırgun faceden nabıyosun yazması yettı. suan evlıyız cok sukur. ne dilersen allahtan dile cnm oherseyın en ıyısnı bılır. ben hep allaha dua etmıstım o donemelrde

dua et.. biz de altı ay boyunca hic konusmamıstık. dua ettim ve hep o enerjide oldum, geri donecegini hissettim, biliyordum. ve öyle de oldu. geri donmedi ama sevgililer gununde konustuk altı ay sonra ilk defa, ben seni cok seviyorum sen benim icin cok degerlisin, cok farklısın vs. gercekten o gun cok agladım. cok guzel seyler soyledi. birlikte degiliz su an ama küs de degiliz artık barıstık. onunla aramın iyi olmasını bilmek bile bana yetiyor. hayatta her zaman cok sevdigin kisiyle birlikte olamazsın ama onların iyi oldugunu bilmek, sevmek bile birlikte olmaktan daha cok huzur veriyor.

dua ediyorum evet hayırlısı için. Yazmasını o kadar çok istiyorum ki umudum allahtan sadece.Senin bu konuyu aşmana sevindim cnm

Sizinki başka bir şey...
Yani henğz sevgili bile olamadığınız birini unutmak zor olmasa gerek.
Bence sizşn kafanızda büyüttüğünüz biri bu, tam yaşanmamjş ilişkilerde böyle oluyor. Yaşayıp kötü yönlerini görmediğiniz için mükemmel insanı kaybettiğinizi zannediyorsunuz.
Hayırlısı böyleymiş diyerek önünüze bakın, yeni insanlarla tanışın.
Bir hayale aşıkmışsınız gibi görünüyor dışarıdan bakınca.
sevgili gibiydik.. kısa zamanda onun girişimleri sonucu yakınlaştık.Yani birbirini tanımaya çalışan mesafeli biri gibi durmuyorduk artık.el ele tutuşarak ve eli omzumda olucak şekilde yürürdük ama sevgi hitapları hiç kullanmadık.kötü yönlerini göremedim evet ona kötü bir bakış açısıyla bakamıyorum.Başta böyle diyordum bağlanmadan ayrılayım unuturum.Sonrasında böyle olmadı 9 ay boyunca hep hatırladım onu.İlkkez bu duyguları anlayan biri olarak yaşayan bir hayale aşıgım belki de evet...

ben esımle 3 sene ayrı kaldım. bır bucuk sene yolunu bekledım. kımseyle cıkmadım gorsumedım kapılarımı kapattıım. sonra gorsutuklerım oldu unuttum ama bırgun faceden nabıyosun yazması yettı. suan evlıyız cok sukur. ne dilersen allahtan dile cnm oherseyın en ıyısnı bılır. ben hep allaha dua etmıstım o donemelrde
sizin ilişki süreniz daha uzundur diye düşünüyorum.Bu nedenle yaşanmışlıklar daha yoğun olduğundan geri dönme ihtimali artıyor. bizim ki 2 aylık bir süreçti ama çok görüştük sanki daha uzun bir süre gibi geliyor bana

destek almak için yazdığım bu yoruma cevap verdiğniiz için teşekkürler sanırım benim gibi durumda olan biriyle karşılaşmam çok zor. nasıl kurtuluncağını kendim yaşarak öğreneceğim.

bu konuda bana benzeyen bir tecrübe yaşamış arkadaşım olursa lütfen bana yazsın.Bunun üzerinden beraber gelelim.Beni 9 aydır aklına hiç getirmeyen bir insandır belki her gün hatırladığım.Bu durumda ne karşı tarafı ne de kendimi sıkmam gerekir.Umarım içimde sevgi diye nitelendirdiğim kimseye yararı olmayan bu durumdan allahın izniyle hayırlısıyla kurtulurum.

Sadece zamana ihtiyacin var kendine vakit ayir arkadaslarinla vakit gecir cnm 1 senede geciyor inan yara aliyorsun belki unutmuyorsun ama alisiyorsun kimse senden kiymetli degil

Back
X