Eski sevgilinin geri geleceği umudu

Sadece 3 ay süren, onda da asla anlaşamadığınız birine bu kadar bağlanmak, dönecek diye beklemek mantıklı/sağlıklı mi sizce?

Erkekler genelde silmekle falan ugrasmaz sosyal medyadan. Kadınlar gibi değiller yani kadınlar hemen siler tepkisel olarak. Erkekler bunu takmaz. Sosyal medyada olmus olmamıs pek ırgalamaz onları. Tepkisel olarak siz ayrılınca her yerden silmis egosuna yedirememistir. Genelde kıskanınca kızınca sinirlenince silerler. Sen ayrılalım deyince o da komple silmis tepkisellikle. Madem ayrıldın arkasında dur.

Erkekler genelde silmekle falan ugrasmaz sosyal medyadan. Kadınlar gibi değiller yani kadınlar hemen siler tepkisel olarak. Erkekler bunu takmaz. Sosyal medyada olmus olmamıs pek ırgalamaz onları. Tepkisel olarak siz ayrılınca her yerden silmis egosuna yedirememistir. Genelde kıskanınca kızınca sinirlenince silerler. Sen ayrılalım deyince o da komple silmis tepkisellikle. Madem ayrıldın arkasında dur.
Bir kez de engellemişti sinirlenince. Sonra geri acmisti sinirle oldu falan diye. Bu huyu yuzunden ayrildim zaten buna benzer hareketleri nedeniyle. Bir seye sinirlenince ya da istedigi olmayinca hic yazmazdi mesela. Sonra geri dönerdi tekrar. Bu ayriliktan 2-3 hafta sonra da hikayemi begenmisti. Yani unutmamisti. Benim hesabim acikti cunku. Ama ayrilan ben oldugum icin karsilik veremedim bir sey demedim. Ama herhalde bende bir adım atmayınca şimdi bir süredir ondan hiçbir adım yok

Back
X